10 лютого 2020 09:29
71

Александр ПОВОРОЗНЮК: "Не поддерживал Зеленского, но стал сторонником его идеологии"

Президент «Ингульца» Александр Поворознюк заявил, что стал сторонником президента Украины Владимира Зеленского.


«Я не поддерживал Зеленского на выборах, не голосовал за него, не являюсь поклонником его партии. Но я стал сторонником его идеологии, того, что он делает. Он сделал мало, но больше, чем Тимошенко и все вместе взятые», – сказал Поворознюк.

приятно, что тут, судя по плюсам/минусам, в основном адекватные люди.
зебилы в явном меньшинстве.
Скоро зебила вобще сложно отыскать будет, как в своё время за яныка "никто не голосовал", так и за топившему за зелень стыдно признаться будет.))
Но сука, этот позор со страны ещё не скоро смоется((
А цей суд над Марусею Звіробій? "Потєрпєвший", бля... Позорисько!
Сховати
Кепа, тепер фразу "орет как потєрпєвший" важко буде зрозуміти вірно без контексту)
П.С. Сильний гарант конституції, потєрпивший від дєвочки яка служила поки він ухилявся.. Головнокомандувач одним словом...фу мля
Сховати
Bodivin, даже ростовский овощь так не тупил. А тупил он знатно)) Но того хоть яйцом "убили" во Львове. А тут...
Сховати
Извиняюсь, в Ивано-Франковске)
Слова вырваны из контекста. Поворознюк это сказал в эфире свободы слова, когда Тимошенко яро отстаивала мораторий на рынок земли. Вижу, что тут одни негативные комменты про Зеленского.. Надеюсь, история покажет, что выбор был верный. Я лично, очень в него верю.
Сховати
Football forever, здесь это неважно! Главное нас..ть на Зеленского, прав он или неправ! Это в их стиле!
Сховати
Dynamic, ботику, дай будь ласка перелік з 5-10 пунктів- за які твого нелоха 42 годіка, ніразунесикуна в бронікууВатикані- можна похвалити. Лише пункти, можна?
П.С. Не сильно там наклав на наймудрішого лідера світу, не жме йому?))
Сховати
Bodivin, бот - це ти, адже крім образ і хамства нічого не вмієш і не знаєш! Твоя поведінка в стилі кремлівської пропаганди - ображати і погрожувати, перекручуючи факти і не бачачи очевидного!
Сховати
Dynamic, боте, який я факт перекрутив??? Ти свій балаболізм в сторону відклади. Ти не на форумі мамочок зешніка відстоююєш)) Факти де?- Нема- значить ти триндиш))) І де я тебе образив? Чи ти взагалі за свої слова не відповідаєш? Ти взагалі дієздатний? - це не образа- а підозра... бо то не дієздатні за свої слова не відповідають))
Сховати
Bodivin, ахаха. Ще один доказ того, що Петра підтримують тільки такі "особливі" як ти! АХАХАХА!
Сховати
Dynamic, мої співчуття твоїм рідним) походу у них питань, хто в сім'ї не кондиція, не виникає))
Я тобі чітке питання задав- а ти з криком, мамо мене ображають почав кидатись какашками... походу ахахах не тільки бабушка твоя кричала, а і все село)))
Сховати
Bodivin, сім'ю вирішив зачіпити? Півнику, як же я хочу тебе зустріти, щоб ти зуби поломаними руками збирав за такі слова, але ти ж без мами ніде не виходиш...
Bodivin, проблема в том, что тебе не надо никакие пункты. Если ты и не бот, а реальный человек, то тебе просто хочется постебаться. Мне не хочется. Я вижу результаты его работы, ты их в любом случае обосрешь, так что это разговор бессмысленный. Я бы поговорил, с тем, кто не хочет просто так его обосрать.
Сховати
Football forever, Нє, ну такі ви цікаві... одне з іншим , і зовсім не палитесь)) ні разу)))
Я просто лише прошу , після слів: "Главное нас..ть на Зеленского,прав он или неправ! " - покажіть мені добрі справи, де він прав! Одне хамство включає.... інший починає вирішувати за мене що мені треба( корона не жме за когось вирішувати?) Раз той за кого ви так топите- такий хороший- зробіть ласку- поділіться в чому, переконайте опонента, відкрийти вже тим порохоботам ті випучені очі... але ж НІТ... хамство і тобі воно не треба.. купа тексту- замість 5 довбаних пунктів... слабаки...
Football forever, Я тобі навіть більше скажу- я теж бачу результати його роботи... але блін... вони мене... той... "слєгка смущають"... а економіка вже відкрила рот і звідти починає виходити фраза "шо, апять?" але ТСН каже шо все пучком- тарифний геноцид завершено.... тадААААм... підняттям цін на комуналку- Нє це красіво, я считаю))
Сховати
Bodivin, якщо тобі так буде зручно, то ти правий, у всьому))
давай свої 5 негативних пунктів.
Сховати
Football forever, і це в колах виборців зеленського я так розумію норма- я Вас попросив, ви ж моє прохання мені ж переадресовуєте- в стилі- сам дурак...... плоский гумор рівня кварталу, чи що? я просто намагаюсь зрозуміти що це за сюр..
"ты их в любом случае обосрешь, "- представ якби за такою твоєю логікою виробники туалетного паперу жили?)) Невипущу вам бумаги- ви її всерівно обісрете)))
Сховати
Bodivin, ладно, не напрягайтесь так. Вам гарного дня.
Сховати
Football forever, що і треба було довести)))) то я так розумію з наповненням списку проблемки.... на ФБ напишіть в комюніті СН- вам підкинуть готовий...))) Будете на майбутнє юзати, клятим порохоботам в носа тикати))
П.С. Взаємно, Вам дня... а мій вже минув до вечора))) але я Вас почув)))
Football forever, абсолютно вірно! Воно немає ані мозгів, ані гідності от і кидається на кожного в кого є своя думка.
Сховати
Dynamic, на жаль не в кожного, тебе обділено)) бо жодної думки ти тут не згенерував- стандартний набір зевиборця- тупість, хамство, балаболізм і не вміння відповідати за свої слова... та і дії по життю також))) лошарик, блін)
Сховати
Bodivin, як гарно ти себе описало! Хоть тут правду визнало
Сховати
Dynamic, то ти вже визначишся, некондиційний, то я порохобот, чи виборець зеленського який себе описав?)) Ти що взагалі потєряний?))
Сховати
Bodivin, тебе навіть заганяти не треба, бо ти ітак загнаний! Кричиш як істеричка, хоча тебе напевно на вулиці згвалтували, от ти і кидаєшся на кожного! За монітором - ти герой, на вулиці - попущене і обісцяне сцикло!
Оооо, ботоферми підтянулись. А чого так мало? аж два ботіка... економлять походу,бо дірка в бюджеті..
П.С. я вірю в те що вірю, бо я сильно вірю)))))))))))))
Сховати
Bodivin, образи, хамство, заздрість... Нічого нового...
Сховати
Dynamic, відколи це назвати бота ботом- є хамством і образою?)))) ааа забув... з 21 травня 2019 року... )))) Ну тоді згоден)) я тебе боте ботисько зараз сильно сильно ображаю))) І да- я заздрю- бо ти ж на зарплаті, а я безкоштовно з тебе ржу)))
Dynamic, ну всьо, всім відділом зайшли- замінусили ? Красавчики))) А то якась неповага ольгінська до Динамоманії.. лише два бота присилати, щей таких немічних))
П.С. І так ти жодного факту не назвав, а образ наговорив- типовий бидляк лише ротом з язиком працювати вміє... а коробочка... головна -то пустенька... Йди, тренуйся, на форуми ботаніків, з такою роботкою сімю не прогодуєш...
Сховати
Bodivin, який сенс щось доводити такому як ти? Тебе жалко... Не хочу ображати, щоб не виглядати як ти.
Сховати
Dynamic, дійсно, згоден з тобою, брехнею ти мені нічого не доведеш... тому сенсу в цьому не бачу... ти ж навіть жодного аргумента не можеш привезти - навіть як твій опонент- знаю які плюси зелупа зробила... а ти його прихильник це в речення звязати не можеш- от і хамиш, від свої немічності)))
Сховати
Bodivin, ще один доказ - за петра пез..на голосували тільки такі да...и як ти! Тепер ясно в Україні 25% дал...в! Ти підтвердив ще раз цей БЕЗЗАПЕРЕЧИЙ ФАКТ!
Одни воруют, наверху, а другие (без мозгов) спорят здесь с пеной у рта кто из этих воров лучше... Все они одинаковые! Всех их к стенке!
Сховати
Dynamic, якби було розумне- то б спинилось тут... а так... після цього поста і подальших подій- ти лише підтвердив- ти тупе і без мозгів)))
Сховати
Bodivin, скажи мені це в лице, петух! Слабо, інтернет-герой? Називай місто і адресу я приїду! Але ти ж СЦИКЛО, тому і не назвеш!
Вся эта идеология - это вечерний квартал и остальные сваты со слугами на роялях... Он про это сказал? Ну тогда да, ни Тимошенко, ни Порошенко со всеми остальными не сделали больше.
Може тут журналізди перекрутили і було там не "идеологии" , а " ідіотії" ну чи ладно- ідіократії.... бо в чому ж ідеологія...непонятно...
Что не говори, а пиарщики у них от Бога. Дыра в бюджете на уровне Марианской впадины, похерили абсолютно все реформы, на международке посмешище, на должностях рыги, в партии IQ 160 на всех, а «мудрий нарід» радуется! Просто сказка.
Сховати
Pound, "наріда" уже поменьше. Все мои знакомые, голосовавшие за монику, уже, оказывается, "ни за кого не голосовали! Вообще не ходили!". Хотя некоторых я лично видел на избирательном участке с выпученными глазами
Сховати
Кепа, и видел за кого они голосовали?
"с выпученными глазами" голосовали как-раз фанаты потроха!
Сховати
Dynamic, за Зеленского. Они сами говорили
Сховати
Кепа, так ты же написал "некоторых я лично видел на избирательном участке с выпученными глазами", а теперь, что "Они сами говорили"
Ты уж определись как врать...
Сховати
Dynamic, они говорили, за кого голосовали. Тупому избирателю зелейобы могу повторить ещё раз. Я вхожу в твоё положение, болезный...
Сховати
Кепа, и снова оскорбления. Не могу ответить тем же, ведь я не быдло!
Кепа, и я не "избиратель зеле.." как ты себе придумал во влажных местах!
Сховати
Dynamic, ты тоже "за нево не галасавал!"?))
Сховати
Кепа, та там в пацика раздваєніє ... особистості... але це занадто- бо з особистістю там питання))
Сховати
Bodivin, АХАХ! Тебе діагнози навчали ставити в псіхушці де тебе закрили? АХАХА! Ще один доказ! Ну ти і дал..б!!!
Кепа, а кто тебе сказал что я вообще голосовал? Очнись ты серешь, истеричка загнанная!
Dynamic, факти можна про випучені очі в 25%?)))
Сховати
Bodivin, факты? АХАХАХ! Дя-Ку-Є-Мо!! АХАХАХ!
Сховати
Dynamic, боте, ахахах- це не факт, це реакція твоєї бабушки, коли тебе з роддому принесли. Факт- це хоча б документально засвідчений виборець Петра і у якого випучені очки. Інакше- без фактів- ти Балабол звичайний. Все просто)
Сховати
Bodivin, ще раз пересвідчуюсь, виборці петра - жальогідне бидло, яке крім хамства і образ нічого не вміє! А ти навчись читати спочатку!
Сховати
Dynamic,
1."с выпученными глазами" голосовали как-раз фанаты потроха! - це ти нікого не образив- образив- а отже неочікуй іншого у відповідь!
2. Де я сказав що я виборець Петра? Тобі мерещиться... розукмію- робота важка... зелю відмивати- то важко))) фейловиків взагалі важко відмивати... До речі- факти за які можна твого Зелупного похвалити- ти так і не привів- отже ти знову балабол))
Сховати
Bodivin, на счёт выпученых глаз, ещё раз повторяю - НАУЧИСЬ ЧИТАТЬ! Первым написал Кепа, о избирателях Зе, а я лишь ответил. Почему ты ему не написал, что он оскорбляет людей? Облом, дитё?
Bodivin, він не мій і відмивати я його не збираюсь. Видно що ти за слова ніколи не відповідав, бо знов обзиваєш і принижуєш... На вулиці би вже зуби збирав
Сховати
Dynamic, згоден шановний, твої тобі поміг би зібрати...в торбинку))
Я читати вмію, і знаю про що Кепа писав. Я тобі задав питання- де факти що виборці Петра з випученими очима... ти ж почав лепетати за образи і т.д. і жодного факту не навів- висновок? -ти Балабол))) Удачки тобі в твоєму нелегкому житті )
Сховати
Bodivin, давай збери, якщо зможеш! Готовий за слова відповісти, сцикло? Тільки не ховайся під мамину спідницю! Я готовий за кожне своє слово відповісти на відміну від тебе, сцикливого пітушка!
У вас есть факты? Или Вы может быть сами проверили? Или все таки просто поверили телевизору?
Про ідеологію
"За весь рік в Золотому було поранено 4наших воїна .
А давайте оберем главнокомандующім клоуна що грає х@єм на балалайці,хуже ж нє будьєт.
Обрали.
ЗЕ гучно провів Развєдьєніє войск.
З дня капітуляції в Золотому
20поранених та 4загиблих!!!!
Як вам довбо..би, добре спиться ночами?"
Сховати
Кепа, у них відповідь «Мені по*уй!»
Все колхозники за ЗЕ. А что он сделал? 5 раз отохнул за пол года, дыра в бюджете в 50 млрд., баснословные зарплаты министрам и скандали, скандалы, скандалы в Раде. Все достижения
Сховати
Ivan Zaitsev, я один из колхозников. Смешно мне, а вы не знали что зп у наших вельмож большие, а откаты))) и про скандалы смешно, раньше их не было хи. Власть это сплошные скандалы. Да проблем достаточно, но сказать на данный момент что это худшая влада, язык не повернётся. А дальше видно будет....
Сховати
Roman DK, ну да, колись за газ можна було капустою, яка подешевіла, при овощевидних заплатити..а тепер лише собачками, елітних порід)) І нє нє, це не скандал. а так реальність... Тих скандалів... один перевершує інший... по 3-5 на тиждень... концентрація абсурду і ідіотів на керівних постах зашкалює... класна ідеологія... Ви як свій бізнес будете мати- теж менеджерів наймайте- з театральних гуртків... нафіга Вам щось розуміючі професіонали... -актори, вони на скілах витянуть.. Саме це і є шлях успіху...
П.С. і до лікарів неходіть... пишіть Хью Лоррі, він вас вилікує!)))
Интересно было бы увидеть список сделанного по пунктам. Только не зашкваров, тут все очевидно, а именно его достижений. Виртуозную игру на рояле писюном не предлагать)
Сховати
devalko, ну здесь-то всё ясно, Тимошенко так не сыграет никогда))
Сховати
Кепа, вот как раз в этом случае на счет Тимохи я бы не стал так однозначно утверждать))
Сховати
devalko, это да... Она больший мужик, чем некоторые мужики
Сховати
Кепа, ради денег и власти барышня сыграет чем хочешь на чем хочешь)