16 серпня 2019 08:20
16

Геннадий ОРБУ: "Назначь в "Динамо" хоть Моуринью, хоть Михайличенко, хоть Хацкевича - все бесполезно"

"Футбол 24" зателефонував відомому екс-футболісту і поцікавився його думкою щодо призначення Олексія Михайличенка новим головним тренером Динамо.

1. Чи покращить Олексій Михайличенко гру та результати Динамо?

2. Чи насторожує вас 10-річна пауза у тренерській діяльності Михайличенка?

3. Якого тренера біля керма Динамо хотіли бачити особисто ви?


Геннадій Орбу


Екс-півзахисник Шахтаря і збірної України, колишній головний тренер Севастополя

1. Це дуже легке і водночас складне запитання. Справа у тому, що я глибоко поважаю Олександра Хацкевича – як тренера і людину. Що може змінити Михайличенко, якщо немає кваліфікованих футболістів? Хацкевич також хотів грати в атакувальний футбол – той, який подобається вболівальникам. Але якщо немає кваліфікованих виконавців, нічого не зміниться. Потрібно щось змінювати у команді, в клубі. І при цьому купувати кваліфікованіших гравців.

2. Це, звичайно, є мінусом. Але ще раз повторюся: найбільший мінус полягає у тому, що на даний момент у такому великому клубі, як Динамо (Київ), немає кваліфікованих футболістів. Туди (у Динамо – Футбол 24) хоч Моурінью, хоч Михайличенка, хоч Хацкевича – все марно. До закриття трансферного вікна залишається два тижні. Динамо потрібно швидко підсилюватися.

3. Мені хотілося, щоб київське Динамо нарешті прийняв Юрій Калітвінцев. У нього є досвід роботи як на клубному рівні, так і на рівні національної збірної.
Мощный эксперт!!!!
Оно еще и комментирует?
Простите, а где он увидел атакующую игру от ДК Хацкевича?
Мнение очередного постсоветского донецкого физрука. Он точно такой же, как Хацкевич, только с кротовским сердцем (во всём у него виноваты футболисты).
Кто из 4 людей на фото этот орбу? Тот что на заднем фоне с черным пакетом?
Сховати
Vlad_95, Хуже. Что с пакетом - вроде адекватный, а тот, что в центре, кажись, Орбу...
только ленивый об этих вещах сейчас не говорит, начиная от кротов и заканчивая самими болельщиками динамо, если раньше кто-то мог сомневаться или не до конца верил в то, что рыба почти сгнила с головы, то сейчас только слепой или глухой не прозрел, ну или тот кто у кормушки и не хочет с ней расставаться
Абсолютно и полностью согласен с уважаемым Генадием
Не хочеш, щоб Калітвінцев прийняв твій улюблений "Шахтар"? "У нього є досвід роботи як на клубному рівні, так і на рівні національної збірної"
Сховати
Кепа, а что шахтеру помогает то что там тренеры иностранцы меняются? нет квалифицированых футболистов - уровень соотвествтующий
Да,уровень игроков Динамо нынешнего желает быть повыше,но уровень орбу помню прекрасно,любой в киеве сильней на его позиции на голову-эксперт хренов...
что же вы суперкубок такому слабому составу проиграли?
Сховати
real, то что шахтер без опытных игроков которые были раньше также опустился сильно в уровне