27 червня 2019 22:01
3

Хуанде РАМОС: "У Зозули есть тактическое понимание игры и умение играть на разных позициях"

Колишній головний тренер ФК "Дніпро" Хуанде Рамос розповів в ефірі програми "Бомбардир", чому Роман Зозуля інколи грав на правому фланзі оборони.


"Мені дуже сподобалося в Україні, ставлення людей до мене,а також атмосфера у "Дніпрі". Усі гравці хотіли вчитися, і вдалося досягнути хороших результатів. Перший рік був дещо складний, адже треба було адаптуватися до місцевого стилю гри та роботи. Але вже на другий рік футболісти призвичаїлися до нашої співпраці, і результат був помітний.


Коли тренер іспанець, то тренування відрізняються від звичних для українців. Ми намагалися реалізувати усе так, як це бачили. Це був непростий період для хлопців, але всі розуміли, що це все було необхідно, що це все робилося для результату. Наприклад, ми вважали, що тренування краще проводити зранку, а не у другій половині дня, тому зміни були доволі відчутними.


Зозуля на правому фланзі захисту? Жодних жартів. Для мене Роман завжди був дуже дисциплінованим гравцем, і я ставив його на цю позицію, бо це було потрібно команді. Деякі гравці були травмовані, інші недостатньо викладалися на полі. Жоден з правих захисників не відповідав моїм вимогам. Тому, навіть розуміючи, що він нападник, і це не його позиція, я використовував його потенціал на позиції правого захисника, оскільки знав, що він завдяки характеру та самовіддачі впорається із завданням. І він впорався. Але це, швидше, були винятки. До того ж, попереду були Селезньов і Калінич.


У Зозулі є тактичне розуміння гри і вміння відігравати на різних позиціях, що є важливою рисою будь-якого футболіста", - сказав Рамос.

было бы интересно посмотреть его в динамо!
Сховати
3333333, даже очень!!!
3333333, К сожалению не с нашим счастьем...или президентом