8 квітня 2019 16:43
3

Игорь КОСТЮК: "То, что Исаенко забивает, лишний раз доказывает - он игрок хорошего уровня"

Наставник юнацької команди «Динамо» Ігор Костюк прокоментував перемогу своїх підопічних з великим рахунком 5:0 у перенесеному матчі 3-го туру першості України U-19 у Луцьку проти «Волині»:


- Якість поля сьогодні залишала бажати кращого, тому ми перелаштувалися. Якщо спочатку суперник ще нав’язував нам боротьбу, то потім ми їх повністю переграли, виграли підбирання, прибрали м’яч з середини поля, перемістили його на фланги, і завдяки передаччам звідти досягли результату. Просили хлопців не допускати контратак суперника, і вони впоралися.


- Ви зробили усі можливі заміни польових гравців, щоб дати основним виконавцям трохи відпочити перед наступним виїзним поєдинком в Одесі?

- Ми випустили футболістів 2002-го року народження, у них завтра матч із «Шахтарем» за команду «Динамо» U-17. Вони приїхали з нами та перебували на заміні, і у випадку форс-мажору, ми б їх випустилии раніше. А так кожен зіграв від 10-ти до 20-ти хвилин у якості передігрового тренування перед завтрашнім матчем із «Шахтарем».


- «Динамо» U-19 проводить матчі двічі на тиждень, наскіільки ваші підопічні готові до такого графіку?

- Ми вже звикли до календаря ігор через три дні на четвертий, помітно, що хлопці оживають після збірних. Уже з’явилася свіжість, якої не було у попередніх іграх. На даний момент ми задоволені станом хлопців, тим, як вони сьогодні зіграли та їхньою самовіддачею. Словом, нарешті виходимо із стану втоми.


- Ісаєнко вже вкотре робить дубль і жартує, що мріє нарешті забити хет-трик, як вважаєте, коли у нього буде така можливість?

- Євген пропустив достатньо часу, зараз він лише входить в ігровий цикл, звикає до режиму. Те, що він забиває, зайвий раз доводить, що він – гравець хорошого рівня, який на полі підтверджує свою майстерність.

Один вопрос. Что же там такого делают в сборных? Что наши тренера, все как один, жалуются, сто игроки от туда не какие возвращаются.
Сховати
Ватель, другой ритм, другие тренировки, переезды..., это все сказывается на молодом организме. Во взрослом футболе имеются представители разных сборных - это вносит свой дисбаланс. Выражаясь шахматным языком - это потеря темпа .
Сховати
Кстати, жалуются не только наши тренера .