1 серпня 2018 14:25
26

Александр ЗАВАРОВ: "С удовольствием принял предложение Григория и Игоря Суркисов"

Після представлення Олександра Заварова у якості співробітника селекційної служби «Динамо» він розповів клубним ЗМІ про своє повернення:


- Відчуваю певне хвилювання, адже я повернувся до рідного клубу майже через 30 років. На початковому етапі потрібно ознайомитися з особливостями роботи, усе згадати, розробити програму. Сьогодні із приємним, добрим почуттям стаю до роботи. Пізніше, коли увійду у курс справи, зможу сказати, що саме входитиме до кола моїх обов’язків, та чим, власне, займатимуся.


- Як вас запросили до «Динамо», чи довго тривали переговори?

- Пропозиція надійшла від Ігоря та Григорія Суркісів, а я із задоволенням її прийняв. Міг прийти ще раніше, але мав вирішити певні справи, тому домовилися саме на сьогодні.


- Розкажіть про вашу діяльність протягом цих 30-ти років, ви завжди були «включеними» у футбол?

- Так, звісно. Протягом багатьох років я працював тренером і у збірній, і у клубах, часто їздив та дивився багато футболу – не лише чемпіонату України, а і міжнародних турнірів. Тож, досвід є, а, працюючи із такими досвідченими фахівцями, як Веремєєв, Михайличенко, Безсонов, які знають про футбол майже усе, впевнений, мені буде трохи легше. Із задоволенням допомагатиму їм попервах.


- Чого, на вашу думку, не вистачає нинішньому «Динамо»? Які основні вектори роботи бачите?

- Це більше сфера діяльності тренерів, адже вони більше знаходяться із футболістами, знають кожного із середини, володіють інформацією про ігровий тонус та самопочуття кожного. Сподіваюся, «Динамо» якнайшвидше поверне усі свої трофеї та здобуватиме успіхи як у внутрішньому чемпіонаті, так і на міжнародній арені.

На спортивных сайтах можно почитать интервью со скаутами Андерлехта и датского Мидютланда.Кому не лень-потратьте десять минут,почитайте и почувствуйте разницу.Там люди(селекционеры) готовы часами расказывать о программе подготовке,отслеживания,нюансы статистики на основании которых они ищут игроков.И применять эти знания на практике в клубе.Так это так работа поставлена далеко не в клубах грандах.А Мы позиционируем себя как супер клуб-а берем людей,что бы те "потом разбирались" что им делать на своей должности.Главное - пометка в резюме про "динамовское сердце"
Вот он, главный трансфер ДК
Угадайте следующего тренера Динамо?
Сховати
Милевский.
"На початковому етапі потрібно ознайомитися з особливостями роботи, усе згадати, розробити програму. Пізніше, коли увійду у курс справи, зможу сказати, що саме входитиме до кола моїх обов’язків, та чим, власне, займатимуся."
А не до собеседования ты должен был разработать программу и представить ее? Опять просто так взяли человека в структуру клуба за заслуги тридцатилетней давности?

Собственно это все, что нужно знать про менеджмент клуба.. В очередной раз просто нет слов..
Саню уважаю. Как игрок тренер и главное как человек очень хороший. Удачи Саня нам в будущем надо очень хорошее усиление из Франции. Или Швейцарии.
Сховати
Юрий, Хороший парень - это не профессия!!!
Сховати
The Trooper, понимаю, но и спец он сильный. Опыт Франции очень нам поможет.
Ок,назовите сходу его последнее место работы в этой должности?И успехи его желательно тоже
Сховати
Ну последнее место работы вы прекрасно знаете Сборная. Насчет тренерства его Арсенал драл Шахтер 2:0 пока Рабинович не прибил Арсенал. Во Франции он очень авторитетный человек. Я уверен он поможет. Нам очень нужен в будущем хороший Африканский форвард. Я уверен он может помочь в этом направлении.
Сховати
Юрий, Ну в сборной он кем работал?не селекционером ,верно)?а то что во Франции авторитетный человек-не делает его хорошим селекционером
Хороший человек Саня Заваров "мочил" Динамо на кротячих каналах и даже не краснел.
Сховати
Konstantin, мочил он не киевское динамо а ярмолу. И тут он был не прав. В остальном аля Морозова или Леоненко он не исполнял.