17 травня 2016 18:06
4

Фоменко огласит состав сборной Украины на Евро в четверг

Головний тренер національної команди України Михайло Фоменко оголосить розширений список гравців, викликаних на підготовчий збір до фінальної частини Євро-2016, під час прес-конференції, що відбудеться у Будинку футболу 19 травня. Початок прес-конференції, в якій також братимуть участь президент ФФУ Андрій Павелко та гравці збірної - о 14.30.


Початок збору: прибудуть не всі


Збір національної команди розпочнеться 20 травня у традиційній резиденції «синьо-жовтих» - готелі «Платинум» у Козині, що під Києвом. Цього дня до розташування команди прибудуть гравці, котрі вже не задіяні у клубних змаганнях. Нагадаємо, що 21 травня у фіналі Кубка України виступатимуть представники збірної із «Шахтаря» та «Зорі», у фіналі Кубка Іспанії - Євген Коноплянка із «Севільї», у черговому турі чемпіонату Казахстану - Анатолій Тимощук з «Кайрату».


Відкрите тренування


20 травня, о 18.30, на полях навчально-тренувальної бази «Динамо» в Кончі-Заспі розпочнеться тренування присутніх на зборі гравців. Перші тридцять хвилин тренування будуть відкритими для представників мас-медіа.


Офіційні проводи збірної


22 травня до присутніх на зборі приєднаються представники «Шахтаря» й «Зорі». У неділю, о 12-ій годині, на Михайлівській площі у Києві, відбудеться церемонія офіційних проводів «синьо-жовтих» на фінальний турнір Євро-2016. Одразу з площі автобус зі збірниками вирушить до аеропорту «Бориспіль», звідки літак збірної України візьме курс на Італію, де пройде перший підготовчий збір національної команди.

Пятов Бойко Шевченко
Федецкий Гусев Хачериди Тимощук Ракицкий Кучер Камень Шевчук
Гармаш Сидорчук Рыбалка Степаненко Малишев
Ярмоленко Ротань Коваленко Коноплянка
Зозуля Кравец Селезнев
Вот это будет окончательная заявка на Евро, у остальных нет опыта международных матчей в Еврокубках, та и Фоменко стариков никогда на молодежь не променяет!
Після срачу між Динамо і Шахтарем нічого хорошого чекати не приходиться від збірної ((
Надеюсь не увижу в этим списке проститутку селезня !
Сховати
Bezbash, я тоже на это надеюсь,но чувствую что все таки его вызвут