14 березня 2016 13:18
15

Михаил ФОМЕНКО: "Селезнев и сборная Украины? Без комментариев"

Після інтерв'ю з Євгеном Селезньовим, який вважає, що його переїзд на Росію - це не страшно, Depo.Сектор вирішив поговорити з головним тренером збірної України щодо перспектив футболіста у збірній.


Говорили, втім, не тільки про Селезньова.


- Михайле Івановичу, є кілька хвилин для інтерв'ю?

- Стосовно чого ви хочете поговорити?


- Про збірну та гравців, є у вас час?


- Ну, давайте, але ж список гравців, яких викликатиму, буде опублікований скоро...


- Так, зовсім скоро буде черговий збір, матчі з Кіпром та Вельсом. Багато українців виступають за кордоном. От Селезньов, Девіч провели гарні матчі на Росії, Малиновський у Бельгії, Кравець у Німеччині. Ваші помічники вживу слідкують за виступами цих людей?

- Ну, в основному дивимося записи ігор. У Європі Шевченко переглядає гравців вживу.


- Тобто Малиновського, Кравця дивився Шевченко, так?

- Ну, це ж таке діло вже... Треба у нього питати



- Ага. А от Мілевського теж дивитесь?

- Що ж за ним стежити, якщо він не грає на хорошому рівні.


- Вже два голи у Румунії забив...

- Потрібна стабільність


- Ви ж дивилися гру "Дніпра" з "Шахтарем"? Там Роман Зозуля видав чудовий матч і це після стількох місяців перерви через травму. З форвардами проблем не буде? Чи теж потрібна стабільність Роману?

- Він виходить на свій рівень. Була важка травма у нього, а зараз потроху виходить...

- Ви знаєте Зозулю, володієте інформацією від медперсоналу і взагалі розбираєтеся у таких питаннях. Скільки часу може знадобитися Зозулі, щоб вийти на потрібний рівень до Євро?

- Якби він виступав в індивідуальних видах спорту - це одне. Але...ви ж знаєте, що в "Дніпрі" все то добре, то погано...Тут важко щось сказати. Але він виходить - це вже плюс.


- Тепер питання, можливо, трохи незручне. Євген Селезньов поїхав у "Кубань". Цей трансфер викликав шквал критики. Футбол і політика - речі різні, але у нашій країні зараз, так чи інакше, у цих питаннях вони переплітаються. І саме вам перед Євро доведеться пояснювати людям, чому у збірній грає футболіст з Росії, якщо він там буде. Ви вже знаєте, що казати?


- Тут без коментарів


- Тобто, не знаєте?

- Я ж кажу, без коментарів


О Милевском четко объяснил - статью нужно было так и озаглавить! )))
МИФ руководствовался и будет руководствоваться только игровым уровнем и необходимостью сборной. Поэтому и традиционное "без комментариев" с нежеланием ввязываться в политические дискуссии. ИМХО это правильно.
По Артему - все понимают, что уровень клуба не позволяет ему на что-то рассчитывать.
Не обов'язково стріляти в своїх солдат, щоб стати зрадником Батьківщини. Достатьно підтримувати економіку агресора, а він зробить патрони...
Мне вообще этот пиар на Селезнёве не нравится. Люди, опомнитесь! Селезнёв у нас, что Шевченко, Ярмоленко, Месси, Роналду, Ромарио, Ибрагимович? Никаккой он не Царь по игровым характеристикам, если его оценивать, как футболиста. О обыкновенный неплохой футболист со средними данными и средним уровнем игры европейских чемпионатов. Это во-первых. Во-вторых, он человек из Донецкой области, где родился и прожил свою юность и молодость. За это его обвинять - это уже тупизм. Дальше. У него свои мысли по поводу ситуации на Донбассе. И мысли эти надо понимать и уважать, если мы хотим быть в Европе. Свободу слова надо уважать в своей стране и ЛЮДЕЙ с другим мышлением и пониманием. Дальше. Он поехал ИГРАТЬ в футбол и зарабатывать деньги себе на пенсию и своей семье. Карьера у него почти на закате. Он же не работает на Россию военным, политиком, которые решают всё с Донбассом. Он грубо говоря поехал, как заробитчанин работать в другой стране на СЕБЯ. И вообще шумиха не о чём. Надо просто трезво сесть и оценить правильно ситуацию, а не поддаваться эмоциям. Но Селезнёва я не защищаю, а просто констатирую факт. Он мне, как человек ВООБЩЕ не нравится и не нравился всегда. Футболистом я его всегда считал посредственным. У него много гонора, наглости, большой самооценки. Мне такие отвратительны. Но он сделал свой выбор и теперь должен показывать Фоменко уровень, чтоб его пригласили. И кстати чемпионат России также, если оценивать трезво (по-футбольному), не самый слабый и лёгкий чемпионат в Европе.
Сховати
Так вот он и поехал играть в страну которая уничтожила его малую родину, если не понимает - неадекватный значит.
Buy shoe, полностью согласен.
Buy shoe, .......ты по моему классно , объемно и понятно ...написал ..........согласен на все 100..........................да и вообще ребята больше о футболе .......это же ФУТБОЛЬНЫЙ сайт .....
"без комментариев" потому,что он ещё не получил указаний от начальства. Как ему прикажут,так он и поступит.
"Depo.Сектор" не раздувайте скандал на ровном месте! Может вы играть за сборную будете или вы его семью прокормите, а может этот вопрос "гаранту" зададите, как он вообще целой страной, вами задающими такие вопросы, управляет, а прибыль с заводов в рашке имеет?!
Сховати
FootLife, от не треба спекулювати цими "годувати". Хтось один ляпнув і понеслось. Годувати - це коли ти працюєш вчителем за 2000 грн. Це просто годувати.
А на рахунок тунця, то його агент сказав, що в нього були пропозиції з інших країн. Чи ти думаєш гравцю збірної важко клуб знайти, який дасть змогу утримувати сім"ю на тому рівні, на якому вони звикли? Просто Кубань дала більше бабла, ніж всі і все. Ну і ще треба в іншій країні мову вчити, і куча інших проблем, а в Кубані все таке ж як у нас. Сєля вибрав місце, де буде йому простіше і де, бабла більше. Він поїхав заробляти більше бабла, а не просто годувати сім"ю.
Мені, особисто на Сєлю завжди пофіг було, а зараз так само. Просто виносять люди, які його захищають. Ще й так примітивно, апелюючи до "прогодувати сім"ю"
На рахунок гаранта. Та про його заводи вже й так кожна бабка говорить. Всі давно знають, що він мудак і тріпло. Ця тема просто вже стара як світ, тому не така актуальна.
І ще одне, Шуфрич, це ти?)) Судячи з останнього його інтерв"ю)
Сховати
Ну і ще бісять, ці переведення на когось іншого. Тунець:" А шо я? Артисти їздять". Шуфрич: "А шо Сєлєзньов? В гаранта ж заводи." Знайшли йомайо кого в приклад ставити.
Антон, Ну и хто ляпнув? А какой возраст футболиста? Большинство в 35, а то и раньше уже "пенсионеры" и до этого времени стараются обеспечить себе на жизнь! Вот не нужно тут про учителей! Каждый выбирает свою дорогу, кто-то врач, кто-то учитель..., а кто-то футболист и отсюда нужно плясать. По поводу агента, то дочитывать нужно, а не выхватывать строки и ими бросаться, там все сорвалось и нужно было принимать решение! А в Польшу, Италию ту же рашку..., уклоняясь мобилизации, не бабло ехали люди зарабатывать? :) Я его не защищаю, но это его выбор и его решение и не вам за него решать, что и как делать! А вот действительно бесят люди, которые кого-то жить учат и решают все за других, а сами редко в зеркало смотрят!!!
Сховати
FootLife, ніхто нікого жити не вчить. Зрозуміло, що це його вибір. Хай робить, що хоче. Хай навіть громадянство днр прийме, мені на ньго всерівно. Мене дивує не так вибір його, а те чим він його пояснює. Просто навіщо триндіти, що він поїхав, бо треба сім"ю годувати. Він просто поїхав, де більше заплатили. І його взагалі ніхто не заставляв все коментувати. Поїхав фіг з ним. Може сидіти і мовчати, а він ще й відмазується.
Про вчителів, я не для того, щоб показати які всі бідні і нещасні. Я не з тих хто постійно, стогне, що типу футболісти забагато заробляють. Просто дивують відмази і ниття футболіста, який є громадянином країни в якій мінімум половина працює тільки на їжу і комунальні. Тому його апеляціх щодо "кормити" просто смішні.
Сховати
Я нічого не виривав з контексту. Кубань це його вибір. І ще раз повторю, для тих хто не дичитує:"Чи ти думаєш гравцю збірної важко клуб знайти, який дасть змогу утримувати сім"ю на тому рівні, на якому вони звикли?".
FootLife, Вот именно он выбрал свою дорогу! Ведь каждый как вы написали сам выбирает, вот пусть теперь не удивляется последствиям, и тому как его хейтерит народ!