4 лютого 2016 12:23
38

Сергей РЕБРОВ: "Мы не можем подвести тех, кто заполнит трибуны на матче с "МанСити"

Главный тренер киевского «Динамо» Сергей Ребров, давая старт второму испанскому тренировочному сбору обратился к игрокам команды, в частности особо отметив предстоящий первый поединок 1/8 Лиги чемпионов против английского клуба «Манчестер Сити»:


-Это очень хорошо, что УЕФА принял такое решение. Но это и дополнительная ответственность для нас, ведь мы не можем подвести тех людей, которые заполнят трибуны стадиона!

о! зрадофилы уже на динамомании)кротам влетели потомушо липецкую фабрику не продал!да...
Бачив би Ребров яку гарячу дискусію розпалила його невеличка цитата..)
Це все тільки слова! Можете, з практики видно, ще й як можете!
Сховати
Козак, интересно где они на практике это показывали? за Времена Реброва такого не было!
Сховати
Серега, Я бачу, що ти шалено закоханий в Реброва! Тож тобі мабуть марно нагадувати явні провали в минулому розіграші ЛЕ! І продристаний матч кротівні - це теж випадковість? І то, що пощастило в групі ЛЧ бо Челсі і Порту були зовсім нульові - то є бомбезна заслуга Ребова. А от в одному ти правий - не можна пригадати, як в останньому матчі з євреями ми ледве не прос...ли, ледве не підвели ганебною грою глядачів, та от їх не було! І то нічого, що Динамо зовсім не прогресує, що такі аспекти гри як стандарти в Динамо нульові... Ще багато чого. Тож окрім засліплено волати Динамо Чемпіон, інколи необхідно дивитися правді в вічі!
Сховати
Козак, провали в ЛЄ, єдиний провал був з Фіорентиною, пощастило в групі ЛЧ? ооо та ви пане з глузду з’їхали...
продристаний матч як ви кажете ... на це були свої підстави, якщо вас це не влаштовує то згадайте якою була серія безпрограшних матчів! думаю прозрієте, ну і т.. немає змісту щось доказувати людині яка тільки і знає що обсирати клуб! успіхів ...
Сховати
Серега, А Ольборг?
Сховати
SilvioDante, единичный случай, с каждой командой подобное бывает тем более на то время Ребров еще только первый год с командой работал
Сховати
Серега, кротам в Киеве вылетели тоже случайно?!
Сховати
"Единичый случай" :))))
Сховати
Козак, как по мне унизительнее сложно придумать
Александр, если бы следил за командой то не задавал бы таких глупых вопросов, тогда насколько мне память не изменяет команда после сборных собралась только, была игра с челси, которая показала что игра с шахтером всеголишь стечение обстоятельств!
Сховати
Серега, смотрю матчи даже в записи, если не судьба смотреть ПТ. Всё это отговорки, этому сопернику при любых раскладах нельзя дома так проигрывать. Весь мир так играет, сборные,сборы всякие, усталость и тому подобное, но только мы любим этим спикулировать.
Серега,
Більш тупих відмазок як у тебе і придумати важко, а ще когось повчати намагаєшся! Ти в якому класі вчишся?
Сховати
Козак, ну якщо питаєшся то маю дві вищі освіти з найвищими степенями!
відмазки? ні, я об’єктивно дивлюсь на речі! що неможливо щоб усе було гладко!
Сховати
Серега,
Молодець! Але об'єктивності в тобі дуже вже мало! А за дві освіти - просто мо-ло-дець:)
Серега,
По-перше! Клуб я не обсираю і стаж вболівання, а це і в радостях і в горі, в мене буде більший ніж ти прожив на цьому світі! Проте потрібно бути завжди адекатним і підтримувати команду на стадіоні, а не пучитись в інеті, тим більше, що здорова критика ще нікому не завадила.
А от відмазки, що були якісь підстави і т.д. - це просто відмазки, підставі одні -провали тренера! І якби хто щось тут не говорив - моє улюблене Динамо при Реброві грає відверто в тошнотний футбол. А то, що без поразок був тривалий час - подивись на суперників! Тож прозріння бажаю і мудрості, а не тупо фанатизму!!!
Сховати
Козак, те як ти критикуєш і називається "обсирати". Шістнадцять років нам в групі ЛЧ хто тільки не траплявся (і не такі як ти виразився "нульові" Челсі і Порту) але результат був оди - виліт. Кілька років тому Динамо було четверте в чемпвонаті і ти кажеш що нема прогресу. Зараз Динамо в 1/8 ЛЧ, а коли пройде Ман сіті і опиниться в 1/4 ти заспіваєш що і Ман Сіті був ніякий очікуючі прихід Гвардіоли...
Сховати
Fiml,
Навіть відповідати не хотів на такі тупі закидони:))) Оці всі посилання на 16 років і затьмарюють вам всім, недалеким болілам мізки (чи може нема чого там затьмарювати?) І Динамо на першому місці було тому-що покотилися суперники з відомих причин. Але малоліткам не бачившим нічого цього не збагнути. А до обсирання - я не сказа в бік Динамо жодного поганого слова! Тому пораджу не бикувати й не тупити, бо скидаєшся не на зовсім розумного підлітка. Маю надію, що помиляюсь. Та де там...
Сховати
Козак, а як же, ти грунтовно ктитикуєш, а не обсираєш клуб, який за твоїми словами продр...ує і прос...ає ігри, жодної поваги до Великого клубу. Так, Ребров ідол і взагалі "он любимец секторов, наш герой - Сергей Ребров!" А ти звичайний сільський підліток-рагуль, якому тільки тролінгом займатися...
Сховати
Fiml, Малиш! Мені пофіг на сектори молокососів які люблять не футбол, а себе в футболі і які взагалі 90% часу не бачать що і як відбувається на полі. Тож закрив би свого жовторотика й мовчав би...
Fiml, 100% =)
Козак,есть большая доля истины в твоих словах, только очень часто личное мнение воспринимают почему то как обсер команды. Мне лично тоже игра любимой команды не приносит эстетического удовольствия (исключение киевские Генгам и Эвертон) только разве что результатом можно быть довольным. Но как говориться вместе с хлебом хочется ещё и зрелища, осмысленности, того же качества!
Сховати
Александр, Однозначно! І коли дивишся, що в команди не має хоч би двійко награних комбінацій, коли бачиш тупі перепасовки поперек поля і на воротаря, коли всі перспективні стандарти виконуються бездарно (в світі це вже давно засіб успіху), коли дивишся на тупе й незрозуміле комплектування складу команди в результаті якого безвольні просери, то втрачаєш відведений час на життя! А ці молокососи поскакали, пива нажлуктились і все клас - ідол є, ідол найкращий. Тим більше, що дійсно повезло в групі ЛЧ і в ЧУ не має того вже Металла, кротівні і навіть ЧО з Метадоном.
Сховати
Козак, согласен,уже давно об этом пишу, без качества игры и результат будет только временным,рано или поздно прийдет разочарование. Мы и сейчас с организованными командами, тактически подкованными имеем определённые проблемы.
Козак, слухай хамло! звідки ти знаєш скільки я вболіваю за Динамо?! і взагалі який мій вік! от потім ще доказуй що ти не пустомеля якщо робиш такі коментарі! все гуляй давай! набрид своєю пустомельською обсираловкою!
Сховати
Коли в дебіла закінчуються аргументи - він розпочинає нервуватися і обзиватися! Але затям, що ти ні в житті ні в футболі ні в чому не розумієшся, тому якщо тобі 10 років - пробачається, а якщо більше - співчуваю! Бажаю всього найкращого
Сховати
Козак, де обзиватильство? хамло це характеристика!
Сховати
Серега,
Тоді пропоную на рівні характеристик і таких епітетів поговорити з тими хто тебе виховував. Думаю, що вони мають право пожинати плоди свого виховання!
Козак, ну все правильно, Динамо Київ - діючий чемпіон України
Мені глибоко пофіг, що говорять за моєю спиною
Мені пофіг придурки, що безпідставно мінусують
Тому, що при реальній зустрічі вони тримають свої язики і пальці глибоко в себе в дупі!
Сховати
Козак, :))) і це пише людина через інет)) а чим ти відрізняєшся від усіх зараз? тільки одним! обсираєш безпідставно!
Сховати
Чуваче! Не бикуй! Якщо ти сам у лайні, то це ще не означає, що тебе хтось обсирає!
Сховати
Козак, молодець, давай ще!
Сховати
не обращай внимания на идиотов!
Козак, Було багато матчів коли саме перегравало ДК суперників, це я не про ЧУ.
А так прямо "хейтерить" Реброва не бачу сенсу, це, напевно, більш особиста неприязність.
Хоча, я не роблю ідолом Реброва. Багато в чому мені не подобається гра і дуже часто ми виїжаємо на індивідуальній майстерності деяких гравців.
І якщо ви думаєте, що всі відстоюють свою думку тільки на форумах - ви помиляєтесь.
Сховати
Ніхто того Реброва не хайтерить! А от то, що багато хто просто тупо робить з нього ІДОЛА - це вже навіть не смішно!
Сховати
Козак, а як називається твоє обсирательство? докапуватися до кожного слова... все гуляй, набрид вже