8 липня 2014 17:24
7

"Динамо": Рыжук и Ягодинскис на второй сбор не полетели, Цыганков присоединится к команде через пару дней

Всього чотири дні розділяли два етапи підготовки динамівців до нового сезону.

Гарненько відпочивши і набравшись сил, футболісти в піднесеному настрої у вівторок вранці зустрілись в аеропорту «Бориспіль», щоб знову взяти курс до Австрії, в уподобаний гірський Тіроль.

Футболісти в біло-синіх спортивних костюмах традиційно стають об'єктом уваги аеропортової публіки. Дітлахи просять автографи та спільні фотографії, старші розпитують про справи та плани. Андрій Ярмоленко в залі очікування відразу потрапив в полон любителів футболу, кожному з яких знайшов хвилинку часу. Не нудьгував і Артем Кравець, давши інтерв'ю знімальній групі телеканалу «Футбол» з приводу Кубку світу, що проходить в Бразилії.

Враховуючи, що частина динамівців залишилася в Австрії, авіаційна служба ФК «Динамо» резонно вирішила не замовляти великий літак, обмежившись компактним і комфортним «Ембраєр 145». Побачивши його, на обличчі Данило Силвьи з'явилася усмішка. Не секрет, що літаки бразильської компанії «Ембраєр» нарівні з футболом та екзотикою Амазонії є однією з гордощів та візитною карткою батьківщини динамівця.

До слова, Данило Сильва зрадів ще одного моменту, приємному особисто для нього. Після закінчення терміну оренди у французькому «Евіані» в «Динамо» повернувся Факундо Бертольйо. Було з ким під час польоту обговорити останні новини. А ось прибуття до розташування «Динамо» Бенуа Тремулінаса стало радістю для Юнеса Бельанда. У літаку вони зайняли сусідні місця, про щось жваво розмовляючи. 

З інших кадрових моментів - продовжать тренування в складі «Динамо-2» захисники Дмитро Рижук та Віталійс Ягодінскіс, а до лав збірної України (U-19) для підготовки до фінальної стадії чемпіонату Європи викликаний Ігор Харатін.

Залишився в Києві 16-річний нападник Віктор Циганков, у якого після закінчення школи зовнішнє незалежне тестування, перенести яке ніяк не можна. Циганков прибуде до Австрії із запізненням у кілька днів.

Інсбрук зустрів динамівців далеко не літньою погодою. Якщо в Києві стовпчик термометра підбирався до позначки +30, в горах на висоті 1200 метрів над рівнем моря вдвічі менше, дощить. Із дня на день синоптики обіцяють потепління, що дуже обнадіює.

Вже в готелі прибувшу з Києва команду очікували Лукман Аруна та Александар Драгович. А рейс Олександра Шовковського в Інсбрук був наступним за динамівським...

Очікування, переїзди, розселення - звична для футболістів частина життя. У вівторок увечері динамівці знову займуться улюбленою справою, вийшовши на сусіднє до готелю футбольне поле. Підготовка до сезону триває! Найближчі три дні команда буде тренуватися, а 11 липня проведе контрольний матч із «Андерлехтом».

а что, на все Карпаты нет нескольких полей?
Мне кто-нибудь может грамотно объяснить почему говорят: в россии, в Бразилии, Польше и только про Украину говорят на? Спрашивем где? Отвечаем в...
Сховати
не совсем: говорят ведь на Ямайке, на Кубе, на Мадагаскаре - пусть это всё острова, но всё-таки....А на Украине звучит намного мягче, приятнее, чем в Украине. В Украине - это как-то грубо, не по-нашему.
Сховати
Все перечисленное тобой - острова, т.е. географическая единица, а не административная. Но если ты скажешь "событие произошло в государстве Куба", то, как видишь, используется "в".
Зимой на Украине - холодно, поэтому надо лететь в Испанию - это я ещё понимаю. А летом на Украине - жарко, поэтому надо лететь в Иннсбрук. То есть в Карпатах тренироваться нельзя, надо чтобы по-красивше да подальше от родины. Потом эти "звёзды" прилетают обратно, едут в Луганск или Полтаву, и им там после Иннсбрука не играется - настроение не то, скамейки голубями обгажены, то есть по глобусу вроде бы и Европа, а по запаху - вроде бы, нет. А если бы всех этих "звёзд" потренировать на асфальте, в 30 градусов жары, то и выкладываться будут, чтобы потом на отдых в Иннсбрук съездить, а так зачем выкладываться, если и так в Иннсбрук ездят?
Сховати
ты хочешь сказать что в карпатах есть условия для тренировок,поля спарринг партнеры и т.д.?
ты хочешь сказать что в карпатах есть условия для тренировок,поля спарринг партнеры и т.д.?