1 квітня 2014 18:20
6

Анатолий Коньков провел встречу с представителями футбольных ультрас Украины

У вівторок, 1 квітня, у Будинку футболу пройшла чергова зустріч президента Федерації футболу України Анатолія Конькова із представниками ультрас українських клубів Прем'єр-ліги.

У заході також взяли участь представники Комітету національних збірних команд, зокрема, головний тренер національної збірної команди України Михайло Фоменко.

Під час зустрічі піднімалися питання щодо реєстрації об'єднання для прийняття ультрас в колективні члени ФФУ. Анатолій Коньков висловив надію на те, що представники ультрас у максимально короткі терміни оформлять офіційну юридичну особу, щоб увійти в ряди колективних членів ФФУ і почати працювати в напрямках, обговорених з президентом на попередніх зустрічах.

«Зазначені починання з обох сторін говорять про те, що український футбол йде у ногу з часом. Представників ультрас футбольних клубів необхідно впроваджувати в структуру управління ФФУ. Ми переслідуємо однакові цілі, опікуємося питаннями безпеки під час проведення змагань на стадіонах.

Як приклад, хотілося б відзначити високий рівень безпеки на трибунах стадіону «Дніпро-Арена» у Дніпропетровську, акції єдності ультрас «Карпат» і «Севастополя» на матчі між цими клубами у Львові, спільні заходи ультрас «Металіста» і «Шахтаря» у Харкові. Все це сприяє єднанню футбольної спільноти в Україні», - зазначив під час зустрічі Анатолій Коньков. 

показуха Коньков - уходи, только Попова с Даниловым прихвати за компанию
Коньяков решил прикинуться своим и идет на уступки. Гнать в шею надо его, а назначить молодого и энергичного менеджера патриота. Все эти старые, потные коты уже замелькались. Он что экономист? Юрист? Специалист в области спорта? Нет.
Сховати
Всі старі пердуни видоїли країну вщент.Дійсно, в управлінні в усіх сферахнашого соціуму гостра потреба в молодих кадрах.
Сховати
100%
Проблема не тільки в нестачі молодих кадрів. Також важливо в якому оточенні вони зростатимуть. Адже можуть прийти такі само, тільки молоді і без "надоїв" у кишенях
Сховати
Це і є проблемою. Зникли політики ідеалісти(наприклад, В.Чорновіл), лишилися одні лише прагматики, які різняться між собою тільки у назвах партій. Особисто я виходу - не бачу, тому і надіюсь тільки на молдодь, яка мислить більш по-європейському.