10 жовтня 2013 16:03
9

Анатолий Коньков обратился к болельщикам сборной Украины

Шановні співвітчизники!

Вся країна очікує на ключовий матч збірної проти Польщі. Гравці, як ніколи, потребують Вашої підтримки.

Нещодавно, завдяки спільним зусиллям і єдності, нам вдалося посприяти призупиненню дії рішення ФІФА. Ми можемо вболівати за рідну команду на красені-стадіоні «Металіст». Це - перемога всієї країни. Країни, за честь якої грає збірна.

Ми маємо подякувати ФІФА за розуміння і надання Україні рівних можливостей з іншими суперниками. 

Впевнений, що ми зробили потрібні висновки, і в момент, коли перебуваємо під пильним оком всього світу, згуртуємося, аби довести, що українці − це європейська нація, яка вміє сприймати найкращий досвід інших країн і з особливим натхненням вболівати за свою збірну.

Давайте в черговий раз об’єднаємося у пристрасті до національної команди і станемо найпалкішим 12-им гравцем у відповідальний момент. Вболіваймо за перемогу!

З повагою, Анатолій Коньков, президент Федерації футболу України

харик...мазун...динамикс....хватит ерунду писать....бегом красить флаги в красно -черный цвет и на стадион....а там получите при входе на стадион---- анальное удовлетворение от этих же флагов со стороны допы и гепы
Сховати
Саша, а ты, судя по всему, спец в получении анальных удовольствий.
Сховати
я тебя в ихнюю компанию записываю....присоединяйся к компашке...только созвонитесь,чтобы все вместе получили....
Сховати
Саша, запиши лучше себе в ежедневник - не забыть помахать радужным флагом.
Именно Коньков и его окружение пригласили Фоменко в сборную, в то время как Суркис увёл Блохина и думал подгадить ФФУ. А вышло всё как раз наоборот
Навіть Кньков наввся розмовляти та писати українською. Правда не читав, бо пох на Конькова і донецьких, але задав питання, коли Азіров навчиться хоча б читати українською?
Сховати
"А сам читать уміє тільки по складам і голосно пердить в компаньї дам." Точная характеристика членам партии рыгыонау.
нагадало януковича. таке саме обличчя дауна і написані тексти спічрайтерами
"Нещодавно, завдяки спільним зусиллям і єдності, нам вдалося посприяти призупиненню дії рішення ФІФА." ЩО??? Коли приперло побігли до Суркіса, а тепер цей алкаш називає це єдністю???