22 січня 2013 11:12
5

Билеты на матч Польша - Украина уже в продаже

Федерація футболу України та її ексклюзивний комерційний партнер ПрАТ "Україна Футбол Інтернешнл" розпочинають продаж квитків на виїзний матч кваліфікаційного турніру Кубку Світу ФІФА 2014 у Бразилії™ Польща − Україна.

Матч відбудеться 22 березня 2013 року у місті Варшава на стадіоні "Національний".

Матч Польща − Україна відкриває сезон офіційних матчів для національної збірної команди України на етапі кваліфікаційного турніру Кубку Світу ФІФА 2014 у Бразилії™ та має надзвичайно важливе значення. Адже, незважаючи на не зовсім позитивні результати в минулому році, наша команда ще має шанс стати учасником фінального турніру Кубку Світу ФІФА 2014 у Бразилії™. Тому команді дуже важливо набрати максимальну кількість очок в кожному матчі та порадувати своїх вболівальників дійсно гідною грою. В свою чергу, вболівальникам слід сприяти переможному настрою команди, вірячи та підтримуючи її.

З 21 січня по 4 березня 2013 року кожен вболівальник, який бажає підтримати національну збірну команду України у Варшаві, має можливість замовити та викупити квитки на матч Польща − Україна на сайті www.ufi.com.ua.

Був на сайті. Залишились квитки лише по більше як 300 грн. Мав бажання поїхати, та взнавши ціну на останньому ярусі за воротами, задумався чи варто.
Сховати
Это нормальная практика. Гостям выделяют всего несколько секторов. Через польские сайты можно купить и в центральном секторе места. Но там не посидишь в желто-синей футболке, и "Україна - вперед!" тоже лучше не кричать :))
Сховати
Общался с одним украинским студентом из Варшавы. Он рассказывал, что поляки готовят украинцам такой же прием, как и россиянам на Евро. Так что если верить его словам, ожидается "жаркий" выезд.
Сховати
Якщо це правда, то причини поведінки поляків не розумію.
Сховати
Наверное причины в нашей общей истории. Хотя меня это тоже слегка удивляет, ведь летом в матче Польша-Россия многие болели за Польшу, кроме того много поляков приезжало в Киев на финал, думал раны истории понемногу заживают. Мне говорили непосредственно за фанатов Легии, а они в Польше слегка тронутые на национализме. Наверное считают украинцев бывшими своими холопами, мечтают вернуть Kresy Wschodnie и возродить великую Польшу.