27 листопада 2012 17:34
12

Александр СЕВИДОВ: "С "Динамо" будем играть в свой футбол"

За ходом подій в матчі «Шахтаря» з «Говерлою» головний тренер нашої команди Олександр Севідов спостерігав з трибун стадіону «Донбас Арени».Після матчу вже в розпал підготовки до завершального поєдинку цього року наставник нашої команди відповів на кілька запитань клубної прес-служби.

- За свою тренерську кар’єру часто доводилося спостерігати за грою підопічних із трибун стадіонів? Які відчуття переживали на «Донбас Арені»?

- Вдруге. Особисто, відчував безпорадність, адже нічим не можеш допомогти команді, а так просто сидиш і спостерігаєш, особливо коли гра не йде в команди, не все виходить у гравців на полі – це достатньо складно для тренера.

- В чому причина такої великої кількості пропущених м’ячів у матчі?

- Причин занадто багато, щоб їх всіх перераховувати. Одні з них лежать занадто глибоко, інші – на поверхні, є серед них суб’єктивні, а є й об’єктивні. В нашому становищі потрібно якнайшвидше забути про цю поразку й готуватися до наступної гри.

- Яку тактику плануєте використати проти «Динамо» в рідних стінах?

- Думаю, що ви ще жодного разу не бачили, щоб «Говерла» грала від оборони, щоб наша команда йшла в атаку максимум із двома гравцями, тож із київським «Динамо» ми гратимемо в футбол. Як вийде, загадувати не можу. Але відмічу, що ми грали в футбол і в досить важкій грі, в якій поступилися з донецьким «Шахтарем». Приємно все ж таки, що після цього поєдинку президент «Шахтаря» підійшов до нас, подякував за гру і зазначив, що не всі команди Прем’єр-ліги можуть собі дозволити на «Донбас Арені» грати в такий футбол. Сприйняв це як комплімент.

- Досить несподівано на позиції правого інсайда в основі проти «Шахтаря» вийшов Олег Допілка. Чи будуть такі ротації й на матч із «Динамо»?

- До таких змін вдалися через вимушені обставини, травмувався Олександр Ситник, який досі займається за індивідуальною програмою через пошкодження колінного суглобу. Дуже сподіваюся, що до матчу з «Динамо» ми зможемо підготувати Давіда Одонкора. 

Просмотрел прогноз погоды. Похоже там будет не поле, а болото по колено. Как раз таким командам как Говерла в свой футбол и играть. А для нас это только лишние травмы.
Сховати
там уже болото, с учетом того, что уже дней 7 сырость и дождики
Сховати
а они разве не на арене львов играют?
Это у вас в Киеве дожди, сырость и медведи с балалайками по городу гуляют. В Ужгороде дождя осенью практически не было и температура сейчас +12 и до нового года снега не предвидится, потому что зимы тут теплые, как в крыму и газон может дать фору многим городам Украины
Сховати
а почему в Киеве? может я в Симферополе живу? В пятницу пойду на футбол, посмотрю какую фору будет давать газон PS в понедельник с вечера до поздней ночи с неба что-то падало. В субботу, когда шел по делам, у меня полностью промокли замшевые ботинки (наверное, от чрезмерной сухости. Да, тепло, но небо далеко не чистое. От завтра опять дожди обещают.
Против кротов надо было показывать свой футбол,а не присутствовать на стадионе.
Ну да, с шахтой сыграли в футбол шахты, а теперь с Динамо можно поиграть и в "свой" футбол. Всё правильно.
Конечно "подякував за гру" - влетели 1:5!!!
Чего же вы с Шахтером в него не играли
Сховати
Потому что с Шахтером тяжело играть в свой футбол, а с Киевом можно:)
Сховати
и отхватить целую кошелку
да блин трудный матч будет, За Динамо болею с детства а Говерла город в котором живу последние 13 лет) болеть буду конечно за динамо, но и говерлу жалко)