19 вересня 2012 14:53
53

Александр ЗАВАРОВ: "Это невиданный позор"

Колишньому гравцю "Динамо" Олександру Заварову соромно за вчорашню гру у Лізі чемпіонів із ПСЖ.

"Я готовий крізь землю провалитися від того, що побачив. Це небачена ганьба. Коли я їду за кордон, мене досі сприймають як колишнього гравця великого клубу. Раніше я пишався командою, а тепер мені соромно. Подібної апатії, байдужості у людей, які носять літеру "Д" на футболці я не пригадую. У мене теж були програні ігри. Якось у полудневу спеку ми з "Динамо" поступилися в Ташкенті "Пахтакору" 0:3. Але то була спека і Ташкент. А так жахливо грати в Європі ми собі ніколи не дозволяли."

Заваров упевнений, що парижани "пошкодували" киян.

"Якби Парижу треба було виграти з рахунком 6:0 чи 7:0, вони б це зробили. Ви подивіться, варто "Динамо" було забити, як французи розлютилися і тут же забили у відповідь. Слава Богу, що час закінчився і нас не довели до суцільної ганьби. З такою грою ми можемо перемагати лише "Карпати" та й то до певного часу."

Заваров не знає, в який футбол грає Юрій Сьомін.

"Однозначно це не динамівська гра. Я повністю підписуюся під словами Леоніда Буряка про те, що команда 40 років сповідувала одні принципи гри, а зараз намагається сповідувати інші. Однак нічого не виходить. Це не схоже ні на гру "Спартака", ні, тим більше на гру "Динамо". Це взагалі ні на що не схоже."

Нагадаємо, "Динамо" поступилося ПСЖ з рахунком 1:4 у матчі першого туру Ліги чемпіонів.

Юрій СТРИГУН 

Багато хто мене не зрозуміє, але зараз в мені розростається гидке для мене бажання того, щоб Шахтар, потім і Загреб натягнули нашу псевдобарселону по повній, можливо, після цього в нашого п...са президента відкриються очі на те, яке він л....но тримає біля руля команди! Б....ь краще вчора було програти 10 - 0, але побачити на полі команду бійців, яскравий приклад тому Реал, і красивий атакувальний футбол, а не цю деградовану тактику і манеру гри. Це створіння із депо замість того щоб випускати гравців нападу при рахунку 3-0, коли попереду ще цілий тайм і в футболі ще не таке траплялося, випускає ука захисника Бетао, а потім б...ь ще мека креативного плеймекера Вуко... слів нема просто п.....ц! при чому великий.
Сховати
да было уже такое.... в Динамо все достаточно опытные и даже если Загреб впаяет - молниеносно найдутся отговорки.
Единственный, кто этого не замечает это ИМС!
Сховати
Да, все он замечает, не будьте наивными. Просто он любит сам рулить командой, вмешиваться в работу тренера, это его хобби. Вот для чего ему нужен такой тренер как Семин. Если взять европейского тренера, то он все перекроит по своему и не позволит Суркису вмешиваться в футбол, а это ИМС не нужно.
Вот именно. Это был на всю Европу виданный позор.
Мне вот тоже запомнилась невиданная командная беспомощность при 0:3, стоило французам захотеть и были бы все 0:10
как это невиданный? я видел этот позор.