4 березня 2023 15:59
5

"Динамо" – "Інгулець" 0:2. Звіт про матч. Холодний душ для киян

Кияни стартували у другій частині чемпіонату України після зимової перерви – у 16-му турі "біло-сині" на стадіоні імені Лобановського приймали "Інгулець".


У стартовому складі "Динамо" вийшов Дячук, який повернувся з оренди і став партнером Попова в центрі оборони. Місце на правому фланзі захисту зайняв Караваєв, а на лівому – Дубінчак.

У середній лінії розташувалися Сидорчук та Шепелєв, трохи вище діяв Буяльсукий. Позиція правого вінгера була відведена Назару Волошину, який проявив себе на зборі, тоді як на протилежному краю атаки вийшов Кабаєв. Єдиним нападником став Ванат.


Першого удару по воротах у зустрічі завдав Дячук. Центрбек киян вирішив пробити зі стандарту, заробленого Кабаєвим, і зробив це дуже непогано. М'яч зачепив гравця "Інгульця" і був накритий голкіпером гостей у нижньому кутку.


Команда з Петрово на початку зустрічі здебільшого оборонялася великими силами, але буквально перший контрвипад підопічних Ковальця призвів до взяття воріт Нещерета.


На 12-й хвилині Сітало отримав закид на хід із глибини поля, виграв боротьбу у Дячука та відпасував вільному Козаку. Той прийняв м'яч недалеко від штрафного майданчика, вирішив не зближуватися з кіпером "Динамо", який вийшов на перехоплення, і влучним ударом з лівої вразив дальній кут.

Наступний момент створив той самий Козак. Сидорчук втратив м'яч на своїй половині поля, внаслідок чого кривдника Нещерета вивели на ударну позицію, але цього разу вартовий воріт "Динамо" впорався з ударом і перевів круглого на кутовий.


А що ж кияни? За половину першого тайму погроз воротам "Інгульця" не було. Не було навіть півмоментів, за винятком згаданого раніше удару Дячука зі штрафного. На 31-й хвилині справу до рук вирішив взяти Сидорчук. Після його спроби пробити по воротах м'яч зачепив захисника і вилетів на кутовий.


За 10 хвилин до перерви "Динамо" почало прокидатися, і у володіннях гостей стало гаряче. Спочатку Ванат отримав передачу від Сидорчука, розкрутив Ковальова, але з забійної позиції влучив у плече кіпера, який скоротив кут обстрілу.


Наступну атаку "біло-синіх" за участю Ваната та Буяльського завершував Кабаєв. На жаль, постріл Владислава з меж штрафного майданчика прийшовся над поперечиною. А ось "Інгулець" свій момент наприкінці першого тайму втілив у другий гол. Після прострілу з правого флангу Одарюк зумів з лінії воротарського коліна переправити м'яч у сітку. 0:2...


У перерві Луческу, явно незадоволений ні грою своєї команди, ні рахунком, провів одразу три заміни. Гармаш, Царенко та Вівчаренко вийшли замість Кабаєва, Назара Волошина та Дубінчака. З виходом свіжих гравців кияни почали більше грати на підступах до штрафного майданчика "Інгульця", але гольових моментів не створювали.


На 60-й хвилині Гармаш показав, навіщо його випускали на поле. Денис прийняв м'яч у штрафному майданчику суперника, розвернувся і пробив у ближній кут. Круглий дзвінко вдарився об штангу і вийшов за лицьову лінію.

"Інгулець" у свою чергу хоч і робив ставку на оборону, але й про контратаки не забував. Так, в одному з епізодів Сітало ледь не підловив Нещерета, який випустив м'яч із рук під час гри на виході. Ветеран "Інгульця" не очікував на таку помилку Руслана і в площину не влучив.


На 67-й хвилині наступна вилазка гостей на половину поля "Динамо" знову спричинила загрозу воротам киян. Смоляков опинився один на ударній позиції, вирішив не обігравати Попова та пробив у дальній кут. Нещерет встиг скластися і в кидку витягти складний м'яч.


Відразу після цього Луческу зняв з гри Ваната і випустив Лонвейка, і місце на вістрі атаки зайняв Гармаш. Щоправда, якогось ефекту від такої перестановки не сталося. "Інгулець" вже грав на утримання рахунку, щільно зімкнувши свої оборонні лави, і не залишав динамівцям вільного простору попереду.


Як наслідок, рахунок не змінився. "Динамо" сенсаційно поступається домашньому стадіоні і може погіршити своє турнірне становище, якщо завтра "Зоря" зуміє обіграти "Ворсклу".

клоуни
Луческу пытается построить ту игру, которую он привык строить во всех своих командах. Но игроков для этого нету. Выглядит так как если бы кирпичный дом строили из песка. Что ни придумывай, оно все обсыпается...
Всі ті луческофіли, так звані футбольні інтелектуали,які цілували домнула Мірчу в сраку, повинні піти і колективно втопитисяв Дніпрі разом з Сурком, який його підписав
При откровенно слабой игре, еще и серия грубейших ошибок Кати-монитор и остальных смотрящих. Две ошибки, два гола.
молодці
всі сили віддали
боролись бились
профі
Суркіс сміло може всім зарплату підняти