26 листопада 2022 15:58
10

"Динамо" - "Металіст 1925" 0:0. Звіт про матч. Кияни оступаються у рідних стінах

У матчі 15-го туру Прем'єр-ліги "Динамо" на стадіоні імені Лобановського приймало харківський "Металіст 1925".

Після переможного поєдинку з "Вересом" у стартовому складі киян відбулося чотири зміни. У воротах замість Бущана вийшов Нещерет. Караваєв та Вівчаренко замінили Тимчика та Дубінчака на правому та лівому флангах відповідно. Також із перших хвилин на полі з'явився Кабаєв.

Динамівці активно розпочали зустріч, непогано комбінуючи на підступах до штрафного майданчика харків'ян, але знайти можливість для удару по воротах через щільність захисних редутів суперника у "біло-синіх" не виходило. На 7-й хвилині пробити таки вдалося Буяльському. Віталій бив з льоту після зкидки від Ваната і послав м'яч трохи вище за поперечину.


Приклад зі свого партнера за командою взяв Сидорчук. Капітан "Динамо" чудово приклався по м'ячу з дальньої дистанції, та Мозiлю довелося попрацювати, щоб кулаками відобразити круглого убік. У наступному епізоді Циганкову з кута воротарського майданчика не вдалося замкнути гострий простріл від Караваєва.


"Металіст 1925" провів щось схоже на атаку лише на 16-й хвилині. Сидорчук обрізався у центрі поля, гості перехопили м'яч та вивели на ударну позицію Русина. Той вирішив пробивати практично з кута штрафного майданчика і в результаті влучив у захисника "Динамо". Схожий момент виник і біля воріт "Металіста 1925 року". Удар Ваната з розвороту заблокували Ткачук.

Потім Владислав погрожував воротам Мозiля після передачі Буяльського. Форвард "біло-синіх" бив із гострого кута, але кіпер харків'ян перевів м'яч на кутовий. По суті, ігрова перевага команди Луческу була дуже великою. Гості в атакуючих діях практично нічого не показували, проте на 30-й хвилині рахунок все ще залишався 0:0.


У час, що залишився до кінця першого тайму, картина на полі не змінювалася. Динамівці продовжували створювати напівмоменти біля воріт Мозiля, але харків'янам щоразу вдавалося відбиватися. На 43-й хвилині намагання "біло-синіх" окупитись. Сидорчука збили у штрафному майданчику, арбітр призначив пенальті, виконувати 11-метровий підійшов Циганков і... не зумів переграти голкіпера.


На другий тайм замість Ваната вийшов Бесєдін, а Кабаєва замінив Гармаш. Свою появу на полі Денис ознаменував щільним пострілом по воротах Мозiля, але кіпер "Мталіста 1925" з ударом динамівця впорався. Потім випробувати удачу вирішив Забарний. Захисник "біло-синіх" несподівано пальнув здалеку - м'яч пролетів над поперечиною.


Харків'яни після довгої сплячки нагадали про себе на 59-й хвилині. Борячук скористався передачею на хід та вивалився на ворота Нещерета. Кіперу "Динамо", який прочитав ситуацію, довелося вийти на перехоплення майже до лінії штрафного майданчика, щоб встигнути відвести загрозу.

На 68-й хвилині забійна нагода забити була у Шепелєва. Після навісу Буяльського невдало зіграв Мозиль, відбивши м'яч прямо на ногу Володимиру, але той буквально з кількох метрів пробив повз створ. Відчай хавбека "Динамо", що впав на газон, був зрозумілим. Далі Сидорчук знову вирішив перевірити Мозiля на пильність дальнім ударом – той свою команду не підвів.


Наприкінці зустрічі тричі по воротах бив Буяльський і у всіх трьох випадках бездоганно зіграв Мозiль. Особливо в епізоді, коли кіперу харків'ян довелося кінчиками пальців діставати м'яч з-під поперечини. Більше моментів вривати перемогу динамівці не мали. Матч завершився з рахунком 0:0.

Згадую гру Лонвейка в перших його матчах за Динамо. Швидкі рішення, гра в один дотик, більшість передач вперед на загострення .
Уже сьогодні (потренувавшись з Динамо), куди обережніша гра.
Тобто, людина приїхала з Європи, де звикли грати в футбол швидкий, технічний. А тут уже перелаштовується на повільний і дуже академічний футбол Динамо.
Скільки сьогодні було ривків Лонвейка , які проігнорували партнери і розвертали гру в середину чи назад.
Неодноразово були забігання флангових захисників , які ігнорувалися партнерами.
Більшість передач або в ноги, або в недодачу , а не на хід. Все спиною до воріт суперника. А це все уповільнює гру.
Дніпро біжить, Шахтар біжить. Динамо топчеться на місці виконуючи велику кількість непотрібних передач, які не приносять користі .А підбір гравців у Дніпра точно не кращий ніж у Динамо. Та і в Шахтарі не кращий підбір виконавців.
Довго не хотів цього писати, але схоже таки Луческу пора.
Потрібно під час зимового міжсезонння будувати нову команду, з новим тренером.
Одного не могу понять: дед всеми фибрами души можно сказать ненавидит Ваната. Ну выпусти ты хотя бы Кулача! Почему ставка все время на это бревно, которое футболистом называется только условно?! И в чем перед тобой Лонвейк провинился, который наголову выше по игре Сидора с Кабаевым вместе взятых?! Полностью вина на главном тренере за такой результат, и за такой сезон в целом. Но ведь его суркисята не выгонят, жаба душит. Платить компенсацию за увольнение им жалко, а спускать миллионы в Монако не жалко. Твари...
Сховати
Юрий, Кулача не було в заявці. Чомусь...
Як я розумію, то хтось гравців Динамо продовжує між матчами гоняти на перекладних за кордон... Якісь вони такіж саме, як і грали в еврокубках. Луческу пора додому. Сьогодні тренерська поразка. Навіть незважаючи, що зіграли ми у нічію.
А ще я сьогодні під час гри пожалкував, що показує не сектанта. Був шанс не побачити цей сором.
Сховати
pashik, це ж з Конча Заспи автобусом треба доїхати, бідненькі дівчатка втомилися від переїзду, поставтеся із розумінням
Динамо окончательно лишилось шансов даже на 2-е место. А за третье еще побороться надо. С таким тренером даже это становится почти невозможным. Убрать с поля Ваната и Лонвейка, выпустить бревно и недофутболиста Шепелева - это уже полный маразм. или луческу нарочно разваливает команду? Впрочем, это уже почти не имеет значения, т.к. члены батальона Монако деда не уберут и Динамо (видимо) суждено и дальше валиться в яму. Осталось только пожелать Днепру победы завтра и победы в чемпионате.
Команда без тренера не змогла обіграти команду без тренера, от і весь опис цього матчу.
Вобщем я понял. Сколько угробленого времени и нервов за этот сезон. Если им (всем, от игроков до руководства) ничего не нужно от футбола, то нахуй оно мне. Играйте дальше себе и для себя, сообщите как что-то поменяется
В передостанньому абзаці замініть Дениса на Володимира.
Судячи зі звіту Бєседін вийшов на поле і кудись зник)