19 листопада 2021 21:28
1

"Чорноморець" - "Динамо" 1:6. Звіт про матч. Переконлива вікторія

У 15-му турі Прем'єр-ліги "Динамо" на стадіоні імені Лобановського приймало "Чорноморець", кістяк якого складають орендовані у киян гравці.

Враховуючи кадрові втрати киян в особі дискваліфікованих Сидорчука, Забарного і Шапаренка, стартовий склад "біло-синіх" був далекий від оптимального.

У центрі захисту вийшли Кендзера і Сирота, на позицію лівого захисника повернувся Миколенко, який відновився після травми, а на місце на протилежному фланзі оборони розташувався Караваєв.

В середині поля Луческу зробив ставку на Андрієвського і Шепелєва. Правим і лівим вінгером стали Циганков і Вітінью відповідно. Над ними розташувався Буяльський. Шанс проявити себе в нападі отримав Шкурін.


У старті ж "Чорноморця" вийшли п'ять динамівців - Скорко, Біловар, Кузик, Тлумак та Ісаєнко. У запасі залишилися Сухоручко, Михайленко, Білошевський і Кадірі.

Вже на перших хвилинах зустрічі прохід Циганкова в штрафну завершився падінням динамівця після контакту із захисником. Однак замість пенальті Віктор заробив жовту картку за симуляцію.

Втім, у наступному епізоді Шандор проявив послідовність і за аналогічний вчинок покарав попередженням Бугая, який підбирався до володінь Бущана.

На 16-й хвилині "Динамо" створило перший небезпечний момент біля воріт одеситів. Біловар невдало зіграв головою у своєму штрафному майданчику, після чого зусиллями Шкуріна і Буяльського на ударну позицію був виведений Циганков. Його постріл з льоту припав у штангу.

Зберігати свої ворота в недоторканності "Чорноморцю" вдавалося аж до екватора першого тайму. На 28-й хвилині затяжна атака киян завершилася точним ударом Буялського в ближній кут.

Подвоювати перевагу "Динамо" повинен був Вітінью, але в ближній дуелі не зумів переграти голкіпера. Втім, вже через кілька хвилин бразилець виправився і з 22-х метрів вразив дев'ятку воріт Варакути.

На 38-й хвилині Вітінью оформив дубль. Після прострілу Караваєва на Циганкова, м'яч відскочив на Шкуріна, який спробував обіграти голкіпера, але в підсумку у нього вийшов асист на Вітінью, який вразив порожні ворота.

Примарну інтригу у зустрічі незадовго до кінця першого тайму відродив Ісаєнко. Форвард скористався знижкою головою від Бугая після навісу з кутового і з близької дистанції розстріляв Бущана.


На другий тайм замість Шепелєва вийшов Гармаш і практично відразу після появи на полі скористався відскоком і з приблизно з 25-ти метрів гарматним ударом увігнав м'яч у ближній кут без шансів для Варакути.

На цьому Денис не зупинився і на 52-й хвилині заробив пенальті у ворота "Чорноморця", потрапивши м'ячем у руку Кузика. Після тривалої перевірки VAR на предмет офсайду у Гармаша вирок арбітра холоднокровно виконав Буяльський.


До зовсім непристойного рахунок довів вийшов на заміну Кулач. Владислав відгукнувся на навіс де піни з лівого флангу і головою послав м'яч у сітку, забивши таким чином свій перший гол за "Динамо". Динамівці перемагають з рахунком 6: 1.

Всех с победой! Вот так и надо играть!

Семь мячей забили динамовцы - отлично)