6 листопада 2021 19:00
40

"Динамо" - "Ворскла" 1:2. Звіт про матч. Дві поразки за тиждень

У 14-му турі чемпіонату України "Динамо" на НСК "Олімпійський" приймало "Ворсклу", що йде на 4-му місці в турнірній таблиці.

Після поразки від "Барселони" в Лізі чемпіонів у стартовому складі киян відбулося дві зміни. З перших хвилин на поле вийшов Тимчик, який зайняв позицію правого захисника. Кендзера ж склав компанію Забарному в центрі оборони. У нападі замість Гармаша з'явився Рамірес.

Як показав початок матчу, полтавці приїхали до Києва не відсиджуватися в обороні і шукати можливості для контратак. Підопічні Максимова досить впевнено діяли при розіграші м'яча як на своїй, так і на чужій половині поля і при цьому практично не залишали вільних зон для киян.

Як наслідок, небезпечних моментів глядачі на трибунах довгий час не спостерігали. Зате побачили небезпечну гру з боку Тамма проти Раміреса. На 17-й хвилині захисник "Ворскли" в спробі зіграти в м'яч зіграв бутсою в обличчя форварду "Динамо". Естонцеві пощастило відбутися лише жовтою карткою.

Через кілька хвилин біля воріт гостей виник перший небезпечний епізод. Після навісу з кутового де Пена скористався знижкою від Раміреса і з-за меж штрафного в ближній кут. М'яч пройшов в сантиметрах від штанги. Інший корнер завершився ударом Забарного над поперечиною.

Поступово ігрова перевага динамівців ставала більш явною, а "Ворскла" стала набагато більше часу проводити в обороні, що не сподобалося Максимову. наставник полтавців вибіг до брівки поля і, не соромлячись у виразах, виявив претензії до своїх підопічних з приводу їх пасивності в атаці.

За підсумком тренеру гостей вдалося достукатися до гравців. На 32-й хвилині Ранхель заробив штрафний і він же розписався в сітку воріт Бущана, замкнувши навіс Тілля зі стандарту. На перерву команди пішли за рахунку 1:0 на користь "Ворскли".


На другий тайм Луческу вирішив випустити в Напад свого головного джокера в особі Гармаша. Місце на полі Денису поступився Рамірес. Тим часом Ранхель міг забивати другий м'яч. Бразилець опинився один прямо перед воротами Бущана, але Кендзера в останній момент встиг прийняти на себе удар і відвести загрозу.


У наступному епізоді поляк знову врятував "Динамо" від пропущеного голу. Після прострілу з лівого флангу на Ранхеля Томаш вибив м'яч на кутовий мало не з лінії воріт, коли Бущан вже був відіграний. Кияни відповіли ударом Караваєва прямо в руки Різнику. Куди небезпечніше бив Циганков, але м'яч пройшов повз дальнього кута.


Потім навички заправського форварда знову продемонстрував Гармаш, який грамотно відкрився в штрафному майданчику між захисниками і головою замикав навіс від Циганкова. Різник свою команду не підвів і в стрибку перевів м'яч на кутовий.


На 73-й хвилині головний арбітр зустрічі Іванов призначив у ворота "Динамо" пенальті. Зіткнення Сидорчука зі Степанюком у штрафному киян дало привід судді звернутися до допомоги VAR, після чого він вказав на крапку. 11-метровий потужним ударом в лівий кут впевнено реалізував Тілль.


За 10 хвилин до кінця основного часу "Ворскла" залишилася в меншості. Кравчук, що розпалився, протягом двох хвилин примудрився отримати дві жовті картки і відправився охолоджуватися в підтрибунне приміщення.


Незважаючи на чисельну перевагу динамівців, полтавці могли доводити рахунок до розгромного, але після удару Степанюка м'яч на себе прийняла штанга воріт Бущана. Суддя компенсував цілих шість хвилин, проте киян вистачило лише на один гол. На 94-й хвилині Різник відбив удар Забарного, головою замикав навіс з кутового, а Вітінью добив м'яч у сітку. Наприкінці зустрічі до штрафного майданчика "Ворскли" прибіг Бущан, але врятуватися від поразки "біло-сині" не зуміли.

Ну і капітан -пенальті дістав !!!
Сховати
lazik, ну сначала там Тымчик выбил мяч неудачно. Потом сказалась тихоходность Сидорчука. Плюс там вообще эпизод довольно противоречивые- Степанов по большому счету сам врезался в Сидорчука, так что ещё вопрос а был ли пенальти.
Сховати
Степанюк, а не то что пишет Т9 :-)
Paul, я не сліпий , Сидор ставив блок . Відверто кажучи там зразу було видно - блокування . Тільки питання до капітана - нафейхуа ?!!!
Знаєте я вже на дебільну посмішку Буї дивитись не можу , він завжди так посміхається коли по порожнім воротам не попадає . Останнім часом дуже часто . Просто забий в порожні ворота і 1-0 ...
Сховати
lazik,
Полностью согласен. Буяльский техничный, но ему не хватает скорости и резкости. Нет сильного удара. Всё время пытается забить технично или красиво. Хотя часто нужно просто плотно пробить., как сегодня.
Ну що, фрайєра, догрались. Думали що бульварним кроком виграєте у Ворскли, а забули, що Ворскла добре зіграла з Шахтарем, тільки суддя помішав
Сховати
Iwan, увы, как и в игре с Мариуполем дело не в том, что не настроились. На данный момент они не не хотят - они не могут... Когда физическая форма теряется - одним мастерством это не компенсируешь. Особенно когда его не так уже и много по сути.
уровень динамо поднять никому не дано с этими середнячками.прав был Маркевич/,с этим составом не будет классной команды
Сховати
З такою грою нема чого робить в лідерах чемпіоната, не кажучи вже про Європу
Последние игры чтобы досмотреть матч Динамо до конца нужно быть болельщиком Шахтёра :-( Команда и так мёртвая, а тут ещё судьи добивают...
Сегодня праздник у Ахмета,
Спасибо Суркису за это!
Сховати
ukrvodas, разве только сегодня?!!!
Зажравшиеся коты Динамо на мыло