29 вересня 2021 23:52
31

"Баварія" - "Динамо" 5:0. Звіт про матч. Болісний урок від чемпіона Німеччини

У 2-му турі групового етапу Ліги чемпіонів "Динамо" проводило поєдинок на "Альянц-Арені" проти однієї з кращих команд світу в особі "Баварії".


Враховуючи силу суперника, Мірча Луческу зважився на певні перестановки в лінії оборони. Так з перших хвилин на правому фланзі захисту вийшов Тимчик, а пару центрбеків склали Забарний і Шабанов. У нападі ж вибір тренерського штабу киян припав на Гармаша. На інших позиціях обійшлося без сюрпризів.


Як і передбачалося, мюнхенці, високо пресингуючи, з перших хвилин почали чинити тиск на оборону "Динамо". Киянам нічого не залишалося, окрім як захищатися великими силами і намагатися виходити в атаку за рахунок довгих передач вперед.


На 9-й хвилині динамівцям вдалося дістатися володінь господарів. Після прострілу Тимчика з правого прапора неточний удар по воротах завдав Циганков. "Баварія" відповіла моментом Левандовскі. Поляк бив головою під поперечину, але Бущан у стрибку перевів м'яч на кутовий.


Наступний навіс у штрафну "біло-синіх" призвів до 11-метрового. М'яч влучив у руку Сидорчуку. Виконувати вирок суддi підійшов Левандовскі і ударом з точки низом холоднокровно переграв Бущана. На жаль, не пропустити швидкий гол у "Динамо" не вийшло.


Після забитого м'яча "Баварія" злегка зменшила оберти, але все одно у підопічних Луческу не особливо клеїлася гра попереду. А ось несподівано підключився до атаки Зюле дуже небезпечно пробив повз дальнього кута воріт Бущана.

На 27-й хвилині рахунок став 2:0 на користь господарів. Андрієвський втратив м'яч на своїй половині поля, круглого підхопив Мюллер і передачею на хід вивів Левандовскі на ворота Бущана. Форвард "Баварії" знову не залишив шансів Георгію.


Втретє засмучувати голкіпера "Динамо" міг Сане, але на допомогу гостям прийшла штанга, яка прийняла на себе удар німця. Наприкінці першого тайму "біло-синім" вдалася рідкісна контратака, що завершилася ударом де Пени в ближню дев'ятку і сейвом Нойєра.


На перерву динамівці пішли в статусі програючої сторони. Хоча, незважаючи на тотальну перевагу "Баварії" по грі, обидва м'ячі гравці "Динамо", по суті, привезли собі самі.


На другий тайм на поле вийшли Шепелєв і Кендзьора. Перший замінив Шапаренка, а другий - Тимчика, який отримав жовту картку. На 47-й хвилині Циганков міг виходити на побачення з Нойєром, але страж воріт "Баварії" вчасно вийшов на перехоплення і виявився першим на м'ячі.

Далі були два моменти від мюнхенців. У першому Шабанов прийняв на себе удар Кімміха, а в другому Бущан кидком в ноги Сане відвів загрозу від своїх воріт. На 67-й хвилині ледь не забив Гнабрі. Після його удару головою м'яч пройшов поруч з ближнім кутом.


Правда, вже через хвилину атаці німець виправився за свій промах. Мюнхенці зловили "Динамо" на контратаці, Сане покотив м'яч на хід Гнабрі, який втік від Шабанова і розстріляв Бущана. Відразу після цього Супряга замінив Гармаша, а замість Циганкова вийшов Караваєв.


Вчетверте м'яч опинився в сітці воріт киян на 75-й хвилині. Причому, гол вийшов курйозним. Сане виконував подачу з лівого флангу, круглий зрізався з ноги Лероя і полетів прямо в ближній кут. Бущан, який готувався до навісу в штрафну і вже зробив крок убік, до такого повороту виявився не готовий.


За три хвилини до кінця основного часу "Баварія" довела рахунок до непристойного. Взяття воріт киян спорудили заміну Павар і Чупо-Мотінг. Перший навісив з правого флангу в штрафну, а другий головою пробив точно в дальній кут. Бущану залишалося тільки проводити поглядом влітає в сітку м'яч. Підсумковий рахунок 5:0 на користь мюнхенців.

Логичный и предсказуемый результат. Куча ошибок и страх соперника. Кто-то может мне, не разбирающемуся абсолютно в футболе объяснить, почему в матче с кротами когда забивал Патрик два центральных защитника просто разбежались к флангам и оставили центр абсолютно свободным? Сегодня во втором мяче, если не смотреть на обрезку Андриевского, Шабанов убежал с центра на фланг, где не было набегающего соперника и дал шикарную зону для передачи на Левандовски. Почему вышел Гармаш вообще не понял, человек-офсайд не умеет играть на контратаках, почему не вышел с первых минут Супряга, который хоть бегать умеет, или Леднев который может дать пас, или пробить.
Сховати
Minos, не умеет играть на конторах, а пас на де Пену кто в конторе отдал? Гармаш вышел бороться, и боролся не плохо. Офсайды, да, тут беда. Но, вышел Супряга и что? Запорол контру и сам не ударил и пас отдать не смог.
Лучше Гармаша напа у Динамо сейчас нет.
Сховати
Ватель, є, це Вербич, але мабуть він зараз не в найкращій формі.
Напишу-ка я песню о ...игре,
Только что-то струна порвалась,
Да сломалось перо, ты прости,
Может, в следующий раз…
А сейчас пора спать…
Стесняюсь спросить, где всё, что куплено летом якобы под ЛЧ?
Сховати
Агент Смит, притирается.
Лимит на сенсации израсходовал Шериф. Да и Бавария сейчас до неприличия сильная даже по меркам Лиги Чемпионов. Объективно все всё понимали. В Мюнхен Динамо ехало не столько за очками, сколько за опытом. Хотя 5:0 это наверное чересчур негуманно. Но , к сожалению , результат соответствует соотношению сил.
Вышли на игру, как животные обреченные на заклание. Абсолютное неверие в свои силы, полные трусы каках. Короче были в роли каких-то холуев перед панами. Можно проиграть, даже разгромно, но нужно быть мужиками, а не испуганными бабами.
НИ в атаке, ни в защите. Сумбур какой то. Не чувствуют ритма и такта игры, если можно так выразится. Перепуганные и безвольные. Наш уровень это ЛЕ и ЧУ. Как их научить играть в футбол, если капитан гандболист
По самі помідори...
7 ударов в створ за матч и 5 голов. И кто-то будет говорить, что Бущан это сила? Постоянства у него нет, этим и ценен хороший... Но и остальные некоторые как мне показалось, не очень напрягались или выше пригнуть не могут.
Сховати
для сравнения открыл вчерашний Реал-Шериф, 11 в створ и только 1 гол, да и тот с пенальти. Вот и разница по вратарской позиции. А по сути, жора 1-2 матча выдаёт сильными, а за ними снова провалы. Просто в чемпионате Украины, это не так заметно.
я розумію що це баварія але від наших я не побачив того з чи б вони мали піти з піднятою головою як говорив луческо
Сховати
ben, Щоб піти з поля з піднятою головою треба виходити на поле в чистих трусах.
Нема про що говорити.
Три сильні суперники цього сезону.
Бенфіка 0-0.
Шахтар 3-0.
Баварія 5-0.
Ітого 8-0.
Ні одного голу. Гра г.
Або Суркіс вкладатиме кошти або це продовжиться. Інакше ніяк.
Сховати
да ну куда н будет вкладывать? В казино Монако разве что. Он совковый хозяйственник, ему развитие клуба до лампочки. Работает как то система? Работает! Ну и пусть работает