Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 371
Коментарі по темі:
А Рибалка приніс 3 очки Словану, забивши переможний гол.
Показати
А Слован это ...?
Проти Кривбасса точка на Федорчуку і червона Папі, якби не суддя то ви би програли у Кривбасса. Ну да вчора нам суддя дуже допоміг коли Ярмолу 3 хв не випускав на поле,і коли непоставив чисту точку коли Фернандіньо зіграв рукою після удару Безуса через себе. У першому колі тоже допоміг не зарахувавши чистий гол Мехмеди, коли проти Зорі Гусєв прокидає собі мяч а судья фіксує офсайд тоже помагав Динамо?
Показати
и судья еще добавил 6 мин к осн.вр....необосновано(в это время и произошла эта якобы игра рукой)
Відкритий лист програми «Профутбол» Ми високо цінуємо такого глядача як Сергій Анатолійович Палкін та раді, що він знаходить можливість уважно стежити за ефірами програми «Профутбол». У той же час вкрай здивовані, бо пригадуємо, як вельмишановний пан Палкін неодноразово закликав футбольних уболівальників відмовитися від перегляду нашого скромного телевізійного продукту. Тож сприймаємо це, як дуже високу оцінку роботи колективу «Профутболу». Дозволимо й собі позахоплюватися роботою, яку проводить донецький Шахтар на ниві об’єднування нації. Щиро радіємо за ті гарні стосунки, налагоджені Вами із клубами-географічними сусідами. У приміщенні нашої редакції лампочки вибухають від завищеної напруги матчів «Шахтаря» із «Іллічівцем». Високо цінуємо уважність Ваших підлеглих, яким вдаються неймовірні PR-ходи. Йдеться про появу президентів інших клубів у символіці ФК «Шахтар» на матчах на «Донбас-Арені». З не меншим захопленням стежимо за протистояннями із луганськими сусідами. Ми дуже вдячні деяким представникам ФК «Шахтар», які у своїх інтерв’ю намагаються загасити вогонь ворожнечі між Сходом і Заходом, розпалений, згідно з Вашими словами, Ігорем Цигаником. Особливо, Ярославу Ракицькому, який боротьбу в матчі «Карпати» - «Шахтар» охарактеризував «тяжелой, западенской». Звідси й переконання: об’єднання нації – це стратегічне завдання Вашого клубу і Ваше особисто, Сергію Анатолійовичу! І, до речі, весь колектив програми «Профутбол» у повному складі входить у ті 21%, які вірять у перемогу «Шахтаря» в Лізі чемпіонів упродовж найближчих двох років. Від імені решти глядачів із цього чималого відсотку просимо Вас зосередити усе вміння та професіоналізм на досягненні мети, і не розпорошувати емоції на зайві та непотрібні моменти. З повагою, колектив програми «Профутбол».
Показати
красиво )
Судья вкрав у Кривбасса 2 очка у 1 таймі непоставив точку на Федорчуку, і не дав червону карточку Папі.
Показати
А ЦыГаник совсем по другому трактует...:)
З клавіатури зняв)))
И не поставил 200% пенальти в ворота карабасов на шестой добавленной ;-)))
Лукман Аруна, Олег Гусев, Тарас Михалик, Евгений Хачериди и Андрей Ярмоленко якщо завтра получать жоіту, то проти кротів грати не будуть.
Показати
а ви сумніваетесь що про це не буде знати абдула?
http://www.sport-express.ua/football/ukraina/news/203452-dudu-vernulsja-v-kiev-i-rabotaet-individualno.html
Показати
Спасибо!
Причому тут Можаровський? офсайди повинні фіксувати бокові.
Показати
Наш гол на Евро вообще пятый судья не увидел, но ведь все клянут Кашшаи. Так должно быть - за проколы бригады отвечает главный арбитр.
neppo, Вам би краще мовчати на тему судівства, бо вашій коханій Барсі найбільше і помагають судді http://terrikon.com/posts/147890 .
Показати
Отакої. Гілка про Чакира, МЮ, Реал - а Ви, любий друже, приплітаєте з якогось дива Барсу... Глор Реалу, мабуть?
какие страшные линки)) ты прям как Сталин, ссылки направо и налево раздаешь)))) Странная у тебя оборонительная позиция, когда никто не нападает))
Всі адекватні люди визнали що червона карточка чиста в тому числі і Рой Кін і Ерік Кантона, тільки тупі глори ніяк не заспокоються.
Показати
Как раз это Вы тупой, причём здесь глоры?
ты со всеми пообщался? у всех справку о адекватности видел?))
Карточка 100% была понятно что повлияла на игру,но гол Модрича переломил её больше
У Борусії Д Кель лідер.
Показати
Ну или Кель:)
No results found.