Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 11
Без Гармаша, Лонвейка, Раміреса та Булеци...Питання : не бачу Ярмоленка ? А також, з нападниками в нас біда...
Показати
himars_2022, заявить игрока можно в любой момент до закрытия периода дозаявок, так что и Ярмоленко, и кто-то из ниже перечисленных может в любую секунду в списке появиться.
Давно пора було цього пацюка закрити!!!
Показати
himars_2022, поки реально не закрили радіти зарано насправді. По -хорошому цього мудня давно треба було усунути з посади та посадити. Головне, щоб там не підсуєтилися зараз уєфи та фіфи і не штрафонули нас за це, бо там вже натякали на втручання у справи федерації і можливі санкції для нас.
Буковина, хочу вас поправити "Луческу умів колись працювати з молоддю, але не тепер...Він вже повністю видохся і пора на покій.."
Показати
himars_2022, не буду сперичатись, Ваша думка має сенс. Єдине, що зауважу, це те, що здатність, про яку ми говоримо, навряд чи можна втратити. Тут або питання в бажанні, мотивації (те, про що Ви кажете "видохся"), або також в тому, що з поліном скільки не працюй, все одно крім буратіни нічого не вийде.
Динамо вже давно тоне в тому лайні , яке створив Суркіс..
Показати
himars_2022, більше 20 років... Після того, як не стало ВВЛ.
А хто зараз з тих хто є у складі Динамо , вміє грати у футбол .???? Може Ванат ? який при виході один-на-один з воротарем, б"є мяча не повз воротаря , а прямо в нього....Може Сидорчук? Який пуляє мяч на 300 м від воріт або крутиться на сісці з ним навколо своєї осі та при черговій "обрізці! пішки "доганяє" суперника ....Може Шепелєв? який не розуміє як і де йому грати на полі і з постійним "обіжаним" лицем втрачати мяч за межі поля...Може Караваєв, який лупить смугастого куди попало , тільки не в ноги партнеру і не у ствір воріт...Може Кабаєв вміє??? Який як той кінь з шорами летить напролом на 3-4 -х захисників суперника, замість того , щоб віддати пас партнеру , який перебуває у більш вигідній позиції , і який перед цим зробив забігання по флагу через все поле ....Та там про у прикладів можна наводити на усіх....А ті кутові, а ті штрафні удари, а ті простріли,,,,,,,?????? Куди воно все подівалось????? Все воне є, але , нажаль, тільки більше біля наших воріт....
Показати
himars_2022, але ж зараз мова про Попова, в якого останнім часом дуже багато незрозумілих дитячих помилок та привозів , вже не молодь, має за плечима 24 роки
ill_Loco, так погоджуюсь з вами.Чомусь хочется вірити , що Супряга таки "вистрілить" ще в Динамо!!!
Показати
himars_2022, ми уже віримо в це 3 роки, а Кулач досвідчений гравець, якому заважали травми
Нико, "п"яний мишка" вже включив задню і почав плакатись про можливу поразку в цій віні параши , після того , як побачив попередній список озвученої військової допомоги для Україні.
Показати
himars_2022, нехай плаче. Йому корисно.
В країні йде війна , гинуть люди, найкращий генофонд країни, молоді пацани по 20-25 років гинуть , які ще нічого в своєму житті не встигли......А ці мажорні пики ( Васільков ,міля) міряються своїми пісюнами...Фу ...Бридота...Позорище....Ще й на примєри ходять , дятли...Краще б сиділи по своїх норах і не позорилисиль...
Показати
himars_2022, що поганого в прим"єрі? З такою логікою, треба все закрити, і навіть сайти та чати.
А в чому підготовка у Шахтаря до сезону різнилась від підготовки Динамо??? Шахтар також грав благодійні матчі, в Шахтар прийшов новий тренер і нові гравці, Може все ж таки різниця у плануванні підготовки , менеджменті , селекції та управлінням всими цими процесами???
Показати
himars_2022, Справді не бачите різниці???
Динамо провело 6 кваліфікаційних матчів до ЛЧ, тож мало виходити на певний фізчний стан ще влітку. Тепер це дається взнаки.
Згадайте, як грали кроти в ЛЧ торік після проходження такого самого відбору. Влетіли Шерифу!
А тоді вони ще мали змогу літати на матчі літакам. Тобто був час і на відновлення, і на тренування.
А тепер з літака - на автобус, з автобуса - на літак...

Бл@х@, люди! Ви що дійсно не розумієте, що динамівці просто мертві???
В них немає техніки, особливої майстерності. Вони брали фізикою, а тепер вже й фізики нема, бо нема часу та умов для відновлення і тренуваннь.
А грає ж Динамо не з любителями, а з професійними спортсменами.
Агов , свідки і адвокати гри Сироти, нагадайте скільки він же в цьому сезоні напривлзив нам голів??? В кожному матчі , коли був на полі...
Показати
himars_2022, а скільки він доставив у фінальну треть???? Чого не забивають???? Сирота винен? Сьогодні теж норм грав, і Ц не його привоз.
No results found.