Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 137
Коментарі по темі:
Blaugranas Маграо я би тоже відправив, Несмачному треба дати шанс після травми,і Газа може заграє,
Показати
:)!!!!!!!!!
Несмачному надо дать шанс в Крымтеплице.
Непотрiбно нам Сьомiна.поважний вiк i манера гри його команд, невсиляе оптимiзму.Команду вiн створить, але команда ця буде пiд груповий етап ЛЧ, а далi КУ. Нам потрiбен молодий,перспективний з характером тренер,типу Ковальця,Лужного,Заварова. Можливо зразу незаграe,але рано чи пiзно вистрелить в ЛЧ так як стрiляли Монако,Баер,порту в КУ ЦСКА,Зенiт,Шахтар. Я за Лужного. Сьомiн це топтання на одному мiсцi.
Показати
У ИМС свои недостатки, но он не такой дурак, как ты себе думаешь.
Вадим 06 декабря 2010 12:25 Якщо непомиляюсь, Андре і Бертольо ти бачив у складі:))
Показати
Ошибаешься(( Игр с участием Андре и Бертольо (до перехода их в ДК) я никогда не видел! Потому всегда консультировался по ним со знатоками южноамериканского футбольного рынка. Что касается моего мнения: верил в них и надеялся(с чужих слов) - да. А "бачив у складі" - тут уж извини - не ко мне!))
Коментарі по темі:
Ми незнаем потолка Лужного, це чепм украiни, а може це фiнал ЛЧ .Нажаль Сьомiн iз своею захисною грою в ЛЧ iз сильними командами приречений на нiчиi, максимум це перемоги над всякими партизанами i тд. А може Лужний якраз пiд ЛЧ, думаю шанс потрiбно дати.
Показати
Не в тому ми зараз становищі, щоб давати шанс. Може, буде користь, а може - не буде, а нам треба тренера, який точно зможе зробити непогану команду, бо вже одного разу зробив.
Чтобы играть в "сексуальный" футбол нужны более мастеровитые игроки и , соответственно, СОВСЕМ другие деньги, а Суркис не может себе этого позволить, так что тут не от тренера зависит... Давайте отталкиваться от реалий. Кстати, в какой футбол играл Интер Моуриньо, когда взял ЛЧ?
Зробити команду европейський середняк вiн безперечно зможе але небiльше того. Незабуваймо що шахтар уже не середняк а хороша европейська команда i щоб iх обiгрувати на внутрiшнiй аренi потрiбен молодий перспективний тренер який жадае перемог у кожному матчi ,такi як Ковалець,Заваров,Лужний.Особисто я за Лужного.Сьомiн це вчорашнiй день, кубок уефа це його рiвень.Для ЛЧ потрiбен iнший тренер.ОРЕЛ саме той кому треба довiрити команду,вiн це заслужив. самi футболiсти про це говорять ,про тренування i т.д
Показати
Ты уверен что Лужный тренер уровня ЛЧ?Для ЛЧ молодость и стремление к победе не гарантия успеха и результата!А именно и результат нам сейчас нужен,потому что надоело его ждать.Не уверен что с Лужным у нам быстро появится результат.Он только будет учится тренерскому мастерству,учится будучи при этом уже главным тренером.Опыт Семина думаю поможет команде выйти из нашего положения.
У вашому повідомленні нічого крім віри. А віра - це менше ніж треба. І до тречі за часів Газаєва самі футболісти говорили, що їм дуже подобається з ним працювати як з тренером і вони дуже би хотіли, щоб той не йшов з Динамо...
О, нарешті буде 4-4-2, а то від іспанки цієї вже тошнить. Таке враження що в наших тренерів фантазії невистачає всі як один, 4-2-3-1.
Показати
При Семине мы в еврокубках тоже 4-2-3-1 играли, только еще глубже садились и плотней встречали. Играл с 2-мя опорными и 3-мя центральными полузащитниками, без активных флангов. Это я справедливости ради пишу =)
Блін, я в шоці, мому знайомому за легкі розбої та крадіжки дали, 10 років а ця скотина вбила трьох людей, двоє з яких діти, за таке мінімум пожиттєве давати треба!!!
Показати
легкі розбої та крадіжки ... Разбой, кража, грабёж - это умышленные преступления, человек на них осознанно шёл! Разбой по определению "лёгким" быть не может (Напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства)! "Гопников" вообще на кол садить нужно (извини, но я так думаю)... Эта сволочь (Пискун), хоть и тоже заслуживает посидеть на колу, преступление совершил без умысла, оттого и такой срок... в советские времена 15 могли дать... Но с тем, что санкция только 10 лет... я тоже крайне не согласен!!! Таких уродов убивать нужно!!!
Головне щоб не в свої ворота))
Показати
Ну при счёте как с Ильичами, то можно и в свои :-)
О, да великий гуру футболу, забив чотири м'ячі нещасному Іллічівцю і підніс себе до небес, всім чотири пальця показує )). Нехай зробить хеттрик у ворота європейського гранда.
Показати
ну или дубль - мы тоже будем не против, особенно если это будет финал ЛЕ...
Вадим 29 октября 2010 18:32 всьотаки ти правий,я пригадую який ажіотаж був навколо Андре та Бертольо, деякі їх так розхвалювали що складалося враження що ми з ними Лігу Чемпіонів взяли, а получився великий пук.))
Показати
Тю...( Так, оказывается, ты всё прекрасно понимаешь! Зачем тогда меня чего-то спрашивал? )))
Автор: Міша
9 грудня 2011 14:10
Що далі??
Ось уже закінчується перша половина сезону, а у нас як завжди більше запитань аніж відповідей. Мені це дивно визнавати але з року в рік гра динамо нагадує важко хворого пацієнта, який все ближче до смерті((...
Автор: Міша
26 вересня 2011 10:55
Ось уже 11 тур Премєр-Ліги доходить до завершення.
 Ось уже 11 тур Премєр-Ліги доходить до завершення, позаду третина чемпионату. У таблиці троєвладдя, так непомітно але впевнено Металіст тянеться за лідерами чемпіонату. І хто його знає можливо в...
Автор: Міша
27 травня 2011 13:50
Сама цікава пора для вболівальників відкрита.Кого запропонуєте Ви?
Це мій перший пост, тому якщо будуть помилки нелайте, з укр.мови мав 3. Скоріш за все першою покупкою Динамо цього міжсезоння стане Кардосо. Це недивно бо коли з обойми вилітав Шева або Мілевський зразу починались проблеми у нападі команди, Кравець і Зозуля явно не тянуть на Євро арені...