Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 64
Порівняй: http://www.google.com.ua/images?hl=uk&rlz=&q=%D0%9C%D0%B0%D0%B0%D0%B7%D1%83&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi Обличчя+антропометричні дані. Неймовірна схожість.
Показати
Дуже схожий... Було бу не погано... наскільк я знаю він лівша. І є дійсно варіант з його переходом - гільєрме = Маазу + 9млн. Можливо Газ хоче на нього подивитися щоб не взяти кота в мішку!
За антропометричними даними 99% Маазу! 1% що залишився - якщо на нього інший гравець настільки схожий.
Показати
Брат-близнец)))
Знаючи Газзаєва, Андре буде на фланзі грати)))
Показати
Та куда ему на фланг он же только по воротах бить и умеет. А на фланге и скорость и пас надо иметь.
А я думав, з Поповим без перекладача будуть спілкуватися :)
Показати
как бы он успел выучить русский за такое время?
Ні, мається на увазі, що 15% буде відраховано від чистого прибутку Динамо. З грошей, які поверне Динамо з трансферу Андре, а саме 8 млн., не будуть брати 15%.
Показати
А, зрозуміло. Тоді він ще дорожче нам обійшовся, ніж у вісім евролимонів...Невже справді такого суперталанта хапнули...
А потім може послідувати психологічний злам внаслідок провалу перших матчів і гроші на вітер... Авантюра :(
Показати
может им Алмейду отдать или Данило Силву или сразу двоих они подобреют и отпустят Андре раньше? и им выгодно и нам балласт сбросить)))
Якщо вже казати про логіку і брати моє судження та твоє, то вони не включають в себе закону виключеного третього. Іншими словами, погано організований захист не значить, що форварди, які користуються цим і забивають голи, роблять останнє виключно через перше. Рівень виконання не обов"язково залежить від рівня протидії. А бразильці тим і беруть - рівнем виконання. На те вона і Бразилія - за цим талантом навряд хтось з ними зрівняється.
Показати
Ну вот. Молодец.) Мне показалось, что уровень исполнения Андре - это тот потолок на бразильском рынке, на который может претендовать Динамо в данный момент.
Суть навіть не у тому, що собою являють бразильські захисники окремо, а у тому, як відбувається побудова оборони в бразильських командах загалом. Нічого дивного нема у тому, що індивідуально сильний бразильський захисник, наприклад, Лусіо, відмінно грає у європейських командах, де кожен тренер починає роботу перш за все з побудови оборонних дій команди. Якщо Лусіо повернути до Бразилії зараз, то він цілком міг би виглядати посміховиськом і не тому, що він слабкий футболіст.
Показати
+100
Твоя логика неверна. Ведь если следовать ей - то в Бразилии НЕТ КЛАССНЫХ форвардов. Потому что они там играют против никакущих защитников. А если такие форварды переезжают в Европу (и играют против классных защитников и стройных оборонительных линий) - то они там сразу сдуваются. Правда глупость?
Рівно стільки, скільки його транслює телеканал Футбол.
Показати
Мог не отвечать
Скільки дивлюся чемпіонат Бразилії, завжди в шоці, як слабко там грає оборона майже будь-якого клубу. І кожен матч нагадує таку собі лотерею - кому пощастить більше використати дитячі помилки оборони суперника. Клоунада справжня, а не оборона.
Показати
И скильки ты дивишься цей чемпионат?
No results found.