Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 27
Евгений, Під стиль гри Фоменка потрібен форвард який буде працювати на футбольному полі, а не чекати свого шансу 90 хв. Селезньов і Девіч не будуть відбирати мьяч так як це робить Зозуля чи Кравець. А на груповому єтапі Селезньов викликався тільки через травму Зозулі і навіть тоді в основі грав Кравець, в якого не було постійного місця в основі в клубі
Показати
Ed, сложно сказать что такое "стиль Фоменко".Но то что техничный(Девич) и бронячий(Тунец) нападающие такой как сборной как сборная Украины они как минимум были-бы не лишние.
Евгений, А ще буквально 6 місяців тому він говорив, що Селезньов не футболіст і з блокнотом рахував його ттд. А тепер він перейшов в шахту і леоненку доводиться лизати, бо була дана команда.
Показати
Ed, мы не про то,что он говорил когда-то.Мы про то что напов нет вообще в центре.То что человек на ваш взгляд(на взгляд многих) не достойный,не означает , что он априори всё говорит не правильно.
Neheyt, Шахтар вийде на пряму, А зоря ЛЄ.
Показати
Ed, Tyant, Дякую! Возможно правильнее было бы третьей команде отдать право пробиваться в ЛЧ, т.к 1 на прямую, а вторая как победитель ЛЕ(тоже напрямую) , но им виднее.
Ирбис, Команди Бердиєва грають у скучний футбол, так що чере пів року всі би начали кричати, що потрібно міняти тренера
Показати
Ed, а зараз веселий футбол? Головне - результат при якісній грі, а у Бердиєва завжди команди дисципліновано грали в обороні і швидко вибігали в контратаки, при чому разючі контратаки.
DJango, не має поставленого удару, в більшості матчів не може обіграти один в один, не бачить поля
Показати
Ed, на рахунок "не бачить поля"- повністю незгідний
Футбольний інтелект в Дерліса безумовно є, згадати хоча б дві гольові передачі в матчі з Маккабі
Обіграти один в один - також може( гол Порту)
А ось гру лівою ногою та гру корпусом треба покращувати
Юрий, Динамо не стане чемпіоном по тій причині, що піде Ярмоленко, а без нього ми взагалі не атакуємо. А, також, в наступному сезоні все вирішать очні зустрічі, яких стане більше та які ми зазвичай або програємо, або граємо внічию.
Показати
Ed, Правильно, а о чем это говорит? О том, что у нас нет командной игры, а вся игра в нападении строится на умении Ярмоленко пройти и ударить либо пройти и отдать точный пас на Мораеса или Гусева. И к чему тогда все разговоры о том, что Динамо строит испанский футбол, суть которого в быстром коллективном движении и игре в одно-три касания за редким исключением?
Навіщо було тримати на полі Ярмоленка 90 хв? Чому не замінити Гармаша, який не віддав жодної передачі в штрафний майданчик?
Показати
Ed, как я понимаю, был воспитательный момент с целью посмотреть как основа может играть через не могу. В конце был момент, когда Ярмоленко получил пас в свободную зону по флангу, но ноги элементарно не бежали. А Фоменко считает, что если матч будет складываться не в нашу пользу, то и на 90+ минуте Ярмоленко обязан пройти флангом и подать, даже супер уставший. У ВВЛ было точно так же. Беда в том, что в УПЛ таких ситуаций у нас даже в редких играх с Шахтером нет.
Ed, думаю, це була репетиція перед Північною Ірландією. Бойовий склад, всі відіграли 90 хвилин, без експериментів
Дана схема не підходить Динамо тому що в нас немає достатньо технічних футболістів, які б не губилися під пресингом та могли спокійно з-під нього вийти. Так це працює в ЧУ, але ми ж бачимо, що в євро турнірах, коли команда попадає під пресинг одразу виникають обрізки, а як наслідок небезпечні моменти у наших воріт. В той час як в позиційних атаках команда виглядає блідо, без натяку на гостру гру, а коли піде Ярмоленко, то взагалі не буде ніякої гостроти у воріт суперників. Тому, на мою думку, з теперішнім набором виконавці потрібно грати в контр атакувальний футбол зі швидким переходом з оборони в атаку.
Показати
Ed, Да, лучшие качества восточноевропейских и скандинаских команд - это явно не контроль мяча.
Козак, Після того я він пішов з шахтаря, його ніхто не хотів брати бо боялися юристів все того ж клубу, а в Уфі не побоялися і Зінченко повинен віддячити клубу переходом за солідну компенсацію
Показати
Ed, Та то його особисті проблеми і проблеми клубу. Діло все в тому, що він постійно на видноті в СМІ. Як для його віку - то зайве!
Buy shoe, Скажите мне хоть один матч где Драго сделал 2-3 точные передачи на 50-60 м.
У него нет первого паса как и у Хачериди
Показати
Ed, Підтримую, в Драго той пас це гіргий
No results found.