Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 142
розбиратися в футболі поняття широке! президент це не головніше, головне це люди навколо, які роблять головну роботу! хоча справжній президент повинен сам ставити цю роботу, а в нас таких одиниці!
Показати
У нас все вообще в стране не так, как в остальном мире :) Вообще то, в большинстве футбольных клубов Европы президент не является собственником... Президент клуба у них профессиональный менеджер, выбираемый либо назначаемый собственником.
Angel_KR "и даже президентами футбольных клубов" - тут я чуть зі стільця не впав)))) були б в мене гроші я теж був президентом клубу!
Показати
Тем не менее, многие из них разбираются в футболе, правда? Иначе они не долго пробыли бы президентами.
Бот 11 июня 2010 21:35 Хіхі))мені цікаво, а за які такі заслуги ти причисляєш і Саленка до відомих спеціалістів?)))
Показати
Ну ты хоть статью Саленко читал? Он же там прямо сказал, что общался со многими ветеранами клуба. Но я смотрю для тебя авторитетов не существует.) Спокойной ночи. Смотрим футбол и наслаждаемся.)
ну Буряк і Сабо далеко не спеціалісти, що й вони показали за свою тренерську кар"єру,а Хацкевич не критикував тренера, а лише сказав правду, що гравців світового рівня можуть придбати лише ТОП клуби, але ніякої критики в сторону нашого тренера я не побачив ;)
Показати
Олег Саленко - http://www.gzt.ru/topnews/sport/-veteran-kievskogo-dinamo-podverg-kritike-/298439.html?from=linksfromsingle Не, ну я же не буду рыскать по инету и искать тебе высказывания спецов. Пора уже и самому читать научиться.
ну на мою думку, в перших матчах нові гравці будуть викладуватись на 200%, щоб показати себе во всій красі, тому може Газаєв і надіється, що підчас кваліфікації гравці будуть високо мотивовані! адже майже всі нові гравці Динамо по перших матчах демонстрували чудову гру! ще в пам"яті перші чудові матчі Майкла, Клебера, Маграо, Бангура, Діакате та багатьох інших...
Показати
а Корреа как начинал! что ни матч - бенефис)
Бот 11 июня 2010 19:28 Вибачте, що я вмішуюсь, але хто на твою думку, ті "спеціалісти", що казали, що Газ розвалює команду? - Сабо?)))))) Бо крім нього, я ніде не бачив таких заяв)))
Показати
Ну хотя бы взять Виктора Леоненко, который всегда был на стороне В.Газзаева, но и он в конце концов признал, что Динамо не его команда (не Газзаева). Что, DKfan, не приходилось такое читать?)) Но это ведь не мои проблемы? Ведь верно?
Леонид Буряк , Александр Хацкевич - http://infox.ru/sport/football/2010/05/07/Ukraina_nye_ponyala_.phtml
Дякую, Вадим, дякую Фіфан) ще одне питання: "На вашу думку, ми когось підпишемо на цьому тижні?" чи це теж як гадання на кавовій гущі?)
Показати
Сомневаюсь Вообще сомневаюсь,что еще в этом месяце трансферы будут Но,поживем-увидим
Фіфан, Стоун, а що ви думаєте про кандидатуру Фернандо Кавенагі? реальний трансфер? вродь це те, що нам потрібно: і швидкість, і техніка, і досвід...
Показати
Отвечу вместо Фіфана и Стоуна - чушь полная!
щось у мене чуйка, що на цьому тижні буде мінімум 2 нових гравця!) в мене аж настрій піднявся!
Показати
Для вас что главное количество новобранцев или их качество?
Fifan дякую!
Показати
Не за что)!
Автор: DKfan
12 червня 2010 13:01
Дорогі творці нашої улюбленої Динамоманії!
Так як багато з нас хочуть бути в колі останніх подій зв'заних з нашим улюбленим клубом, у мене виникло питання:"Чи не має в ваших планах створити мобільну версію сайту?"  Не завжди є...