Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 151
Як на мене,то Динамо необхідно ставити на молодих українських гравців,для яких клуб-не порожнє слово і не засіб для заробітку,як у легіонерів. Ярмоленка давно варто продати.Це не рівень Динамо.Більше понтів,ніж коефіцієнта корисних дій. Плюс нестабільність у грі.Калитвинцев молодець.
Показати
+100)
Ты вообще сегодня видел как играл Драгович и Беланда(легионеры)?Они не меньше сегодня выкладывались чем украинцы...
Що тут скажеш? Скупий платить двічі, тупий- тричі, а лох-постійно! Динамо потрібний професійний президент-менеджер. Суркіс-просто фанат і бізнесмен.Причому,-поганий бізнесмен. На жаль від цього страждає сам клуб і вболівальники.
Показати
Осталось сущая мелочь - найти такого профи-президента-менеджера. Да ещё и миллионера, чтоб клуб откупил.
Те,що бразильці навіть потрапили до пів фіналу з тією грою,яку демонстрували на протязі чемпіонату,-це щасливий збіг обставин,не більше. Рахунок цілком закономірний. Це найгірша збірна,яку я пам'ятаю за своє життя. Рівень гри-це минуле століття.
Показати
+ щасливий збіг судьївства
Можаровський! Ти ганьбиш місто,з якого походиш!
Показати
+
Вся проблема в тому,що Блаттер- корупціонер.
Показати
Це очевидно.
Та це в Суркіса-жодного шансу,щоб Мирон Богданович погодився працювати в клубі, де йому працювати в тому гадюшнику ніхто не дасть.Динамо чекає доля Спартака. Я вже неодноразово писав звідки всі біди клубу. А тренери... -це вже наслідки.
Показати
:-)
Можливо, Маркевич і непоганий тренер, але не для Динамо. І причини, про які ти, Тарас пишеш -тут ні до чого.Парадоксально, але людина, яка позицінує себе, як патріот просто напросто розучилась працювати з саме своїми, українськими гравцями. Останніми роками під його крило підбирали тільки латино-американців (і не треба казати, що він тут не до чого).А Ваша нелюбов до Суркіса - це не гарантія тих "наслідків" для Динамо.Думєте, Ви особисто змогли б одним розчерком пера, позбутися всіх своїх друзів, навіть знаючи, що вони використовують Вас?
Ще би Суркіз продав клуб і був подалі від футболу. Блохін-лише наслідок бездарності ІМС.
Показати
угу... Бойся своих желаний. Вон Ярославский уже продал Металлист. Хочешь той же участи?
Коментарі по темі:
Блаттер-корупціонер.І санкцій відносно Росії при його перебуванні на посаді президента ФІФА не буде. Проте, ЧС 2018 року в Росії не відбудеться. Причин декілька. Блаттер не вічний і Росія до цього часу перестане існувати як держава! Я в цьому впевнений.
Показати
Россия перестанет существовать??? Ты наивен и глуп скорее Украина закончит существование.Но будим надеется на лучшее!!
Який цинізм в словах! Футболіст він класний,мушу це признати. Але людина гнила! Це видно не тільки на футбольному полі. Кажу це не тому,що вболіваю за Динамо. У тому ж Динамо повно гнилі,які негідні цього клубу.
Показати
Я не заметил в его словах, ничего гнилово. Сегодня не важно за кого болеешь, нужно сохранить возможность вообще "болеть" за футбол. А то приходится болеть за политику... Если в Динамо что то не так пишите. Открытость это то что нужно Динамо больше всего. Именно открытость капитана и его общение с болельщиками объединяет нас.
Я имею в виду нашего капитана А. Шовковского..
Що я думаю з цього приводу.СаШо-мудра людина,до його думки варто прислухатися.Нехай кине камінь той,хто без гріха. Пам'ятаєте? Спочатку відійшли старші.Ті,хто мудріші. Бо усвідомили,що людина слабка,має схильність до гріха.Це все емоції.На місці Рибки я б вибачився щиро за нестриманість. Неважливо,хто кого першим образив. Треба вчитися впокорювати свою гординю. І це стосується всіх без винятку.Повірте,я також робив необдумані вчинки.Минають роки, і яке щастя коли знаходиш людину з якою посварився і примирюєшся з нею.Навіть,коли здається,що був правий.Тепер піст і неділя примирення. Олександру на правах старшого раджу зустрітися з вболівальниками і перепросити за речі,які їх образили. Те саме мали б зробити і вболівальники від імені тих,хто його спровокував на конфлікт .Це важливо.Жити з взаємними образами,коли життя швидкоплинне і мізерне,-не варто.Один священник сказав мудрі слова відносно посту:-Їжте все. Не їжте одне одного! Всім всього найкращого! Бережіть одне одного! Івашко Тарас Григорович.
Показати
Тарас Григорович?! Символично))
No results found.