Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 46
Чудова новина! А псевдо фанатам, раджу пригадати матчі з Генгамом, Порту, Янг Бойз, голи олімпіку та Волині, в падінні через себе... не будьте пАВЕЛКАМИ)))
Показати
UA, 3 матчі він провів добре в єврокубках і від сили 5-7 в Україні. Це не гравець Динамо, та і на гравця не схожий.
Відмовиться і Юнайтед, а далі Бешекташ або Спартак ;)
Показати
UA, 100%
Румун Кірікеш(?), запасний з Наполі, 29років, більше 40матчів за збірну, ми цікавилися ним десь в 2013р.
Показати
UA, так гравець зі світовим іменем, звідки у Кірікеша світове ім'я? Хоча тут вже хто що вважає за світове ім'я, може у Франкова Кірікеш зірка :)
Андронов, при чому тут Лозана? Динамо ще в червні, як стало відомо про вихід, тоді ще, Іллічча в ПЛ, підняло питання доцільності проведення ігор в Маріуполі! А потім, звичайно ж, "випадково" за зачиненими дверима "сліпий жереб" звів Динамо на гру в Маріуполі, у вихідні приурочені святкуванню дня незалежності, більше того, в цей день, 27 серпня відзначається, в цьому році, культове свято жителів Донбасу - День Шахтаря(до речі в Росії також в цей день). Передбачити дії людей, що перебувають "в пяному угарі", по ту сторону фронту просто не можливо! Питання. ЧОМУ, хоча б, не поміняти місцями ігри Динамо з Маріком? Відповідь. Бо це все комусь потрібно, а ФФУ і ПЛ-маріонетки, в руках людини-гудка!
Показати
UA, я говорю о том, что совсем еще недавно вице-президент Динамо заявлял, что все вопросы будут решаться в суде
так какая может быть переигровка?
если уверены в своей правоте нужно идти в суд и выигрывать его
а эти все разговоры о переигровке наводят на нехорошие мысли
Пацан в повному порядку, потенціал безмежний, дуже схожий на Женю, але має ще й чудову передачу! https://www.youtube.com/watch?v=TgELA472q70
Показати
UA, АГА все хорошо только к него серьезная травма !!
Такой себе Дуглас Коста, правой лучше играет... https://www.youtube.com/watch?v=iTPju1Mne3w
Показати
По нарезке чем-то слегка Ярмолу напоминает
Чувак всё делает левой ногой. Соглашусь со сходством с Дугласом Костой. Не удивлюсь, если это Бетон нам его посоветовал.
Ещё одна нарезочка https://www.youtube.com/watch?v=lX0-WGZu92U
Школа Фергюсона!!! http://www.youtube.com/watch?v=ZDIkTCmMX-E
Показати
им надо ступеньку на поясе носить — шоу будет почище балета
Коноплянка, Ярмоленко и Безус не деревянистей любого француза(или франко-афро-американца), а французы, как мне тоже показалось, были обколотыми последними новинками фармацевтики!
Показати
Очень даже моет быть, главное колоть незапрещенные (возможно пока) препараты. Плюс методики восстановления игроков у нас могут сильно отставать от французских... Технологии в современном футболе играют далеко не последнюю роль, нельзя недооценивать их вклад в результат.
Ну если тебе приятнее думать что у "необколотых" мы бы выиграли ....Кстати ,а Безус от чего устал ? Ничего зазорного в поражении нет,скорее неожиданный выигрыш 2:0 в Киеве,породил надежды....Ну то таке...
Окодува, тоже нигериец!
Показати
О! Точно)
Не доведи господь... http://cs412321.vk.me/v412321305/43c7/DFrnxEp3Um0.jpg
Показати
)) хорошо получилось
Цікава листівка(маю на увазі не коллаж, а оригінал).Спочатку, по плащах жандармів подумав, що то Німеччина 30-х, а потім вже побачив Швейцарський прапор. А коллаж - суперовий! Тут вже дійсно - НЕ ДОВЕДИ, ГОСПОДЬ......
No results found.