Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 362
Dexter ! Можливо, важливішим було б не написання нічого не рішаючих блогів, а складання адресної петиції ІМС-у. А чому б Вам особисто не очолити це дійство з викладенням усього вище написаного? Переконаний, болільники Вас підтримують. І не думаю, що ІМС це проігнорує ( в чому Ви всіх так переконуєте ).
Показати
Я не киевлянин. Даже близко. Каким я образом могу возглавить "марш протеста"?)
Вот лично я бы на месте президента Уже сегодня объявил о выходе команды из региона г. Киева.. И перевел команду в другой город. И сидите здесь и сосите петушка на палочке.. Как в больнице для выживших из ума.. Не нравится президент сами покупайте клуб и сами руководите.
Хай би й далі продовжував грати у Словані, дуже не хочеться , щоб у хлопця став збій а-ля Шевченко( при переході в Челсі). А про повернення до Динамо.... Тільки тоді, коли команда стане дійсно єдиним колективом в психологічному плані, та при тренері, який хоч трохи забезпечував мікроклімат, який існує в тому ж Словані. Я ніколи не критикував О.Б., але думаю, що вже пора.
Показати
Легко обеспечить микроклимат, когда 14 человек в команде. А когда 25, и все сборники своих стран, и все хотят играть, тут несколько сложнее.
Ну, нехай Валенсії дубль покладе, а потім валить.
Показати
А как же истинный укротитель Валенсии - Кравец?))
Фунт! Боюсь, що при правлінні династії Хама, еволюція не відбудеться.
Показати
Эволюция такая штукенция, что она не зависит от того, кто и где правит.
Словаки - слов*яни, поляки - слов*яни,серби - слов*яни,...болгари, словенці... - ну чому тобі так кортить об*єднуватись з росіянами,, у більшості яких фіно-угорські та татарські корені? Ну ніяк я зрозуміти не можу!!!! По-моєму, про твої нападки на ЄВРОПУ з спаскудженою назвою "гейропа", я вже тобі писав: в Росії, з її постійно-кримінальною історією, людей, випрбувавших в ув*язненнях нетрадиційні статеві зв*язки- тьма тьмуща, так що можна їй придумати нову назву, щось подібне до Під..расія. Просто ми не хами, інікого не обзиваємо. Бувай.
Показати
Я тобі вже відповідав що в Росії це не вважоєтся нормою. і в школах не кажуть що підаром бути нормально! і що два батька це сім"я!
Користі від Попова не чекаю, він сам казав, що в Київ не рветься, зубами чіплятиметься за АПЛ.
Показати
По всему видать,обломал зубы то Горан...
Маю на увазі те, що інколи підіграєте тим, у кого інтелект на рівні розмов про біляші.
Показати
Вам показалось, я пишу то, что думаю. Не сторонник оскорблений Блохина, но иногда на эмоциях так получается. Ему лучше уйти и остаться в памяти больше как легендарный футболист чем как бездарный тренер.
Successor ! Я бачу, що зі мною Ви спілкуєтесь нормальною мовою, так навіщо підстраюватись під натовп?
Показати
Что вы имеете в виду?
Не утрируй совдепівським кліше "чуткое руководство" , сам то як? Вклав би стільки в дітище, яке нібито Суркіс гадить. Помилка у виборі тренера - не причина лицемірного хамства. На всі 100% переконаний, що проект, який Вам, не приносить прибутку , був би кинутий вже через тиждень. Об*єктивно я і сам розумію, що в управвлінні ІМС "недотягує" до того ж татарина, але все одно,майте якийсь такт, не можна опускатись до рівня "сам дурак".
Показати
Леонид, если бы Суркис ошибся только с Блохиным, то я бы первый его поддержал. Но 12 лет президенства Игоря Михалыча - одна сплошная ошибка, за редким исключением. Он говорит, что уронил Динамо и обещает поднять, а сам содействует Блохину в развале команды, это ли не вредительство? Да, он вкладывает деньги. Но какой от этого толк, если команда регрессирует от сезона к сезону? Пусть продаст клуб и не мучается.
Я також за "немедленную смену", але в душі очікую, що це буде фурор: після перемогинад Рапідом, ОВБ, добровільно подає у відставку. В ідеалі це було б краще всім.
Показати
Леонід, Я також за Динамо, вболівати за інших - якось не до лиця. Але ІМС казав, що "уроніл" Динамо, а Блоха опустив його на паркет, пропхав в щілинки між дощечками і далі мнить себе тренером. Деколи є такий момент, що треба відрізати патологічні елементи. Лвгу Європи Ми і так не виграємо, а буде можливість з ганьбою вигнати цього біляша після вильотуз групи зараз. Тож якщо ІМС зекономить гроші, то Я -за!
No results found.