Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 362
"Тьотю, а Ваша Галя балувана..."(с) Це про наших легіонерів, мабуть все-таки орієнтація на балканців була правильною, і грати можуть, і війни не бояться.
Показати
А что он сказал неправильно? Его можно понять. Он вообще мог разорвать контракт с "Динамо", т.к. насколько я знаю в контрактах есть такой пункт, в случае таких форс-мажоров.
Я прихильник того, щоб з Росією поступали жорстко. Вона, прозвавши Америку "світовим жандармом", сама є такою, хоча прикривається овечою шкурою :"ХОТЯТ ЛИ РУССКИЕ ВОЙНЫ?"
Показати
Исходя из последних событий, Россия как раз не жандарм - а терорист!
Країнам світу потрібно перестати загравати з Росією, тільки із-за того що цей монстр має нафту та газ.
Показати
гсм здесь не причем. А вот ядерное оружие очень даже. Не будь "Сатаны" ВВП так бы не выпендривался
Якби ти знав, Rika, як мені неприємно бачити цю пику!
Показати
Это да...
Я з Західної України і теж чекаю нових часів, коли шахтар з Червонограда (Львівс. обл.) обіме свого колегу з Донбасу ! Слава Україні!!!
Показати
Героям Слава!
Чекаю новини російського Першого каналу, де скажуть,що це дії "бандеравскіх баєвіков".....
Показати
http://images.unian.net/photos/2013_12/1387181197.jpg
Коли Росія почне приймати цинкові гроби, мабуть тільки тоді і повстане російський народ.
Показати
А что мало они с Чечни грабов вывезли ? Выводы не делают.
Ніяк не можна допустити, щоб такі "оплоти" організовували Майдан.Справа не в тому, що Жилін проти "царьків" та за справедливість. Спрва в другому: для нього слова "справедливість" і "Россия" - синоніми. Це страшно.
Показати
F чем к примеру та же Россия не угождает? Ты палишь их газ, в машину заливаешь бензин из их нефти. Это что евросоюз газ сюда и нефть проадеёт? Не будь росси такой какая она есть - не будет и европы, которую ты знаешь. Земля она круглая и глупо называть одних мессией, других узурпаторами т.д надо дружить со всеми в меру своих возможностей.
А навіщо каналу "Футбол-1" задавати такі провокаційні запитання, і без того знаючи, що ОВБ скаже? А Террикон плавно підсунув новину нам для наступного срача.Он Пасічник пише, що "это не новость", то навіщо писати, що Блохін оправдовується ще до гри?.Про стан ДИНАМО і ВАЛЕНСІЇ знає кожен з нас(і без слів ОВБ), то навіщо тут розводити пусті розмови.
P.S. Слово "лизоблюдство" лишіть для своїх друзів, негоже розкидатись образами до незнайомих людей(бо ця нетерпимість, також дуже наближає Вас до Ваших політичних оппонентів.).
Показати
Простите погорячился... Но просто не могу видеть, когда люди делают вид, что не понимают, что происходит и начинают разводить "толерантную" демагогию. Майдан стоял два месяца мирно, ожидая реакции на свое существование... 22 года страну грабят, насилуют и убивают, а вы будьте терпимы... Добро должно быть с кулаками.
No results found.