Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 176
Рефері - молодець, відчувається, що справжній профі. Вся бригада добре спрацювала. Поважаю англійських суддів. Динамівцям бажаю перемоги!
Показати
Таких арбитров нужно приглашать судить игры чемпионат Украины.А Бакса в Германию отправить.
Можна після 14-го лютого махнути на два тижні в Марбелью або...
Показати
або в карибський басейн
А я не розумію, що ви знайшли в Ковалі? Він, практично, ніколи не виручає. Ляпів припускпється постійно, на виходах грає дуже невпевнено. Не бачу в йго діях ознак класного воротаря. Якщо Сашо у формі, то кращого голкіпера і не треба!
Показати
Булава, не згоден з Вамми категорично! Коваль вже зараз є достатньо надійним воротарем. Мені надзвичайно імпонує його манера триматися на полі. Зовні здається, що він ніколи не нервує. Цим, гадаю, він подібний на Кана. Ну а ляпи, так вони у кожного закладені самою психологією, тим паче, у голкіпера. Той же Сашо що мало привозив? Згадайте навіть півфінали з Баварією. Думаю, якби він тоді не напомилявся, то ми б цілком могли б брати титул. А Макс, якщо без травм, то обовязково, за рік - два, стане №1, як в клубі, та і в збірній.
Коментарі по темі:
Дуже цікаво, чи будуть українці в складі "Металіста"?
Показати
Навіщо? Їм цілком вистачає Едмара,Дишленковича.
Якось не по-людськи виглядає...
Показати
А ви спробуйте у себе на роботі фігньою постраждати. Якшо після профілактичних засобів за розум не візьметесь, за дверима опинитесь максимум з вихідною допомогою, а то і взагалі без копійки. А тут до кінця контракту будеш бабло у фіксованій суммі отримувати. Якщо до людини не доходить, то що з нею робити?
"Если же иностранец сидит на скамье запасных, то это прокол всей селекционной службы",- а от з цим я можу і погодитись. Краще свого хлопця пошукати. Вчора проглянув матч 1975р. "Баварія" - "Динамо" на Суперкубок, де наші хлопці у гарному стилі виграли у Бекенбауера і К. Яких зірок взули двічі! Без іноземців! Шановний пане Суркіс, таланти є під носом, історія ВашоЇ команди це доводить.
Показати
Талантов нет под носом (они из ниоткуда просто так не берутся). Но то, что их надо растить - факт.
Підкажіть, будь ласка, де ще в світі проводять об'єднані чемпіонати, щоб подивитись і набратись позитиву? Може щось в цьому є і тільки на перший погляд видається маразмом?..
Показати
Да собственно, наверное нигде не проводят.И здесь проводить наверняка не будут. Но дело в том, что если читать внимательно, то Сурок-младший и не утверждает, что он проводиться будет.Просто он высказывает свое видение того, какие выгоды или негативы могли бы иметь место в случае, если бы такой чемп проводился.) Тут у каждого своя точка зрения. Вот Ярославский честно признал, что он не фантазер, и еще не думал об этом - приказ думать из донецкой ставки от Главного Мыслителя еще не поступал...)
В мужском футболе нигде. Два новозеландских клуба играют в чемпионате Австралии, три клуба из Уэльса в лигах Англии, три канадских в американской МЛС, малазийский в чемпионате Сингапура. Но во всех этих странах есть и свои внутренние чемпионаты. Единственное исключение - Лихтенштейн, где свой чемпионат не проводится, а только кубок, так как нет столько команд, а тамошний Вадуц играет в чемпионате Швейцарии. Ещё один прецедент - игра клубов Кипра в чемпионате Греции во время военного конфликта на острове.
Нінкович завжди чітко виконував установки тренера, тому я не бачу причин так огульно критикувати його. Він і зараз зіграє не гірше за Аруну, Гармаша чи Ярмоленка. А тимчасові спади у грі і травми бувають у всіх. Чому б і зараз не дати йому можливість показати себе. Якщо Мілоша три місяці не було на полі, то у всіх останніх невдачах "Динамо" його провини немає.
Показати
я своему другу пример по Нинковичу в этом сезоне привел: динамо не проиграло не одной игры, когда Милош в этом сезоне был на поле (было когда меняли и пропускали, но с ним на поле не проигрывали)
Це все наслідки недалекоглядності Суркиса. Замість того, щоб літом витрачати мільйони на нових гравців, треба було запросити толкового тренера, а потім витрачати гроші на гравців. Боюсь, що криза надовго... Сумно, колеги, але мусимо терпіти та сподіватись на зимове диво...
Показати
Все верно
Якщо на полі були тільки болгари, то кому ж вони програли?...
Показати
Ну вот и он это же спрашивает..
No results found.