Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 56
Golden boy, Автора вказано перед початком статті.
Показати
Антон, за этим написанным бредом, даже не увидел)))
Знайшов з чим порівнювати. Ситуація Тимощука зовсім інша, він поїхав до війни, і його громадянська позиція давно була зрозуміла. Як москалі пінилися, коли Толя до бійців в лікарню їздив. Те, що він патріот ні в кого сумніву не викликає. Тому і ніхто не вимагав розривати контракт, так і від Михалика. А тунець говорить якусь нейтральну фігню. А на рахунок того, що він за Шахтар грав, то Тимощук теж грав і що з того?
Показати
Антон, Толя Полєно такий патріот, як Міля трезвеннік!!! То, що він поїхав до бійців - не більш як пі-ар акція і понти! Ну, як і все в Толика - тільки понти! Тимощук - це яскравий представник місцевої толерастії! А це гірше за відвертого сепара!
Цікаво чому нагородили саме зброєю і чому саме цих гравців, а не всіх.
Показати
Нормально,Жека справится)
Антон, что было - тем и наградили. Не деньгами же их награждать и не грамотами, правда? А почему именно этим - видимо, наиболее опытным или заслуженным дали.
З гри 2 голи забив.
Показати
Антон, В чемпионате с игры 1 и в Кубке с игры 1, всего за 5 игр аж 2 игровых мяча.
hohol_ua, там після 35)
Показати
Антон, Скажем що он белорусско-украински
Антон, скажем что он белорусско-украинский африканец и в юности себе в паспорте 6 лет приписал))
Козак, не хочу вас розчаровувати, але "Матч смерті" певною мірою міф. Матч, який покладений в його основу, був лише одним з декількох на турнірі, який проводили тоді в Києві, в якому брали учать київська команда хлібзаводу (не Динамо), німецька Флакелф (в оповідях страшне Люфтваффе) та ще декілька. Київська команда складалася з гравців Динамо та київського Локомотива. Автомати і собаки біля поля це видумки все видумки. Нікого ні відразу після матчу, ні на наступний день теж не розстрілювали. Викликали багатьох гравців на допити, після того як дізналися, що Динамо - це міліцейське спорттовариство. Страчено було четверо і не по-футбольним причинам, а нібито за зв"язок з НКВД, бо вони насправді були міліціонерами. Голкіпер (який за розповідями, творив чудеса в тому матчі) та автор 2-ох голів не постраждали, які за логікою речей мали б першими постраждати, залишилися живі. Збереглася навіть афіша цього матчу, на якій ні про Динамо, ні про Люфтваффе й мови немає.
Було уже багато про це написано і переписано київськими істориками і журналістами.
Показати
Антон, Та знаю я все це. Тим не менше, вважаєш, що там теж все було аполітично, мирно і т.д.?
FootLife, ніхто нікого жити не вчить. Зрозуміло, що це його вибір. Хай робить, що хоче. Хай навіть громадянство днр прийме, мені на ньго всерівно. Мене дивує не так вибір його, а те чим він його пояснює. Просто навіщо триндіти, що він поїхав, бо треба сім"ю годувати. Він просто поїхав, де більше заплатили. І його взагалі ніхто не заставляв все коментувати. Поїхав фіг з ним. Може сидіти і мовчати, а він ще й відмазується.
Про вчителів, я не для того, щоб показати які всі бідні і нещасні. Я не з тих хто постійно, стогне, що типу футболісти забагато заробляють. Просто дивують відмази і ниття футболіста, який є громадянином країни в якій мінімум половина працює тільки на їжу і комунальні. Тому його апеляціх щодо "кормити" просто смішні.
Показати
Я нічого не виривав з контексту. Кубань це його вибір. І ще раз повторю, для тих хто не дичитує:"Чи ти думаєш гравцю збірної важко клуб знайти, який дасть змогу утримувати сім"ю на тому рівні, на якому вони звикли?".
FootLife, от не треба спекулювати цими "годувати". Хтось один ляпнув і понеслось. Годувати - це коли ти працюєш вчителем за 2000 грн. Це просто годувати.
А на рахунок тунця, то його агент сказав, що в нього були пропозиції з інших країн. Чи ти думаєш гравцю збірної важко клуб знайти, який дасть змогу утримувати сім"ю на тому рівні, на якому вони звикли? Просто Кубань дала більше бабла, ніж всі і все. Ну і ще треба в іншій країні мову вчити, і куча інших проблем, а в Кубані все таке ж як у нас. Сєля вибрав місце, де буде йому простіше і де, бабла більше. Він поїхав заробляти більше бабла, а не просто годувати сім"ю.
Мені, особисто на Сєлю завжди пофіг було, а зараз так само. Просто виносять люди, які його захищають. Ще й так примітивно, апелюючи до "прогодувати сім"ю"
На рахунок гаранта. Та про його заводи вже й так кожна бабка говорить. Всі давно знають, що він мудак і тріпло. Ця тема просто вже стара як світ, тому не така актуальна.
І ще одне, Шуфрич, це ти?)) Судячи з останнього його інтерв"ю)
Показати
Ну і ще бісять, ці переведення на когось іншого. Тунець:" А шо я? Артисти їздять". Шуфрич: "А шо Сєлєзньов? В гаранта ж заводи." Знайшли йомайо кого в приклад ставити.
Антон, Ну и хто ляпнув? А какой возраст футболиста? Большинство в 35, а то и раньше уже "пенсионеры" и до этого времени стараются обеспечить себе на жизнь! Вот не нужно тут про учителей! Каждый выбирает свою дорогу, кто-то врач, кто-то учитель..., а кто-то футболист и отсюда нужно плясать. По поводу агента, то дочитывать нужно, а не выхватывать строки и ими бросаться, там все сорвалось и нужно было принимать решение! А в Польшу, Италию ту же рашку..., уклоняясь мобилизации, не бабло ехали люди зарабатывать? :) Я его не защищаю, но это его выбор и его решение и не вам за него решать, что и как делать! А вот действительно бесят люди, которые кого-то жить учат и решают все за других, а сами редко в зеркало смотрят!!!
Козак з Днепра, шановний, щоб відповісти не обов"язково в повідомленні писати від кого, кому.. Можна просто натиснути на іконку "ответить". Ви хоч поштові марки на монітор не клєєте?))
А якщо серйозно, то з вашою адекватністю і вихованістю, не довго вам тут навоз розкидати) Мудрості ваш вік вам точно не додає, судячи з того як ви реагуєте на "сопляків".
А Гондурас вам чи не вгодив?)
Показати
Антон, Ну попускай пузыри,ну еще попускай о Боже !!!!!! Как тебя все поддерживают!!!!!
Rick88, можливо, у людей пам"ять коротка.. Я особисто не можу вболівати за Шахтар після того бруду, який було вилито на наш клубам з боку прошахтарівських змі, відвертого хамства гравців, тролінгу мегаекспертів.. Це вони останнім часом притихли коли Шахтар почав чемпіонства підряд вигравати і плюс ситуація в країні. А як Шахтар повівся з своїми ультрас, не пустивши їх на Донбас-Арену, коли все тільки починалося на Донбасі.. І футболісти, зокрема Срна, підтримали цю ініціативу.. бо не можна вживати ненормативну лексику ( про вигуки Путін-хамло), типу свідомі жителі Донбасу (ті, що гімн освистували) з дітьми приходять. Як весь клуб себе дуже нейтрально поводив, коли загострювалася ситуація, щоб нікого не образити. Он Мармазов, один з найкращих друзів Денисова, що несе зараз...
Підтримувати їх чи ні, це, звичайно, особиста справа кожного, але якось не зовсім розумію це. Завжди підтримував наші клуби (навіть Металіст), але Шахту не можу.
Показати
Антон, аналогічно. Але і бажати поразки і злорадствувать після поразки кротів в єврокубках теж не можу. А раніше вболівав за них в ЛЧ і кубку УЄФА, давно, правда, до того, як вони почали застосовувати свою тактику публічного смороду.
No results found.