Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 54
Було б гуманно опублікувати тільки одне повідомлення "Велозу офіційно - гравець ФК Динамо Київ",а то цих "уток" вже десь більше 10 штук на сайті.
Показати
Енот согласен с тобой
Правильно! Даже если он и не перейдет!
Доречі Львів часто порівнюють із Лондоном за схожістю по погодних умовх.Дуже часто дощі і висока вологість.Але треба враховувати,що в Англії існують спеціальні навчальні заклади для догляду за футбольними газонами звідки потім спеціалісти розходяться по всій Європі.Хоча треба віддати належне і нашим агрономам які достойно підготували поля наших стадіонів.А отвір в криші у Вршаві дійсно дуже маленький навіть коли вона відкрита.
Показати
Спочатку пишеш, що справа в кліматі, а потім що в навчанні агрономів. Визначся. Зрозуміло, що справа в останньому, тобто в голові, а не в умовах.
Справа у кліматичних умовах де розташовані поля.Українські стадіони розташовані у більш сухіших регіонах.Наприклад Львів напередодні останнього свого матчу теж мав проблеми з газоном.Тренування команди Данії і Німеччини проводили на стадіоні "Україна",а не на "Львів-Арені".В цьому регіоні просто більш висока вологість.
Показати
в России слишком холодно, чтобы были качественные поля. В Польше - влажно. Выходит, только в Украине может расти хорошая поляна))
Какие такие условия? уход за газоном должен быть и он может и должен зависеть от особенностей климата, поляки просто хреново подготовили газон вот и всё...У нас, извините, после сильнейшего ливня на поле никто не падал!!!
ага, особенно в Донецке, во время матча Украина- Франция, было сухо и безоблачно:)
А в Англии не слишком ли влажный климат? Дело в конструкции крыши. Трава не может нормально расти без солнечного света, а у поляков стадион постоянно крышкой накрыт. Та же беда на Днепр-арене. Там трибуны расположены близко к полю и полностью накрыты, солнечные лучи не попадают на поле даже летом в полдень.
Європейці запитують чому переважна кількість людей в Україні живе за межею бідності?А чи можуть люди з інтелектом і вихованням Ляшка і йому подібних які займають важливі посади у державі щось змінити?Через таких людей одна тільки "вигода",через них інколи,а переважно завжди буває встидно.
Показати
И не говори. Больной человек. На голову. Или захотел дешевого пиара. Дешевого и дибильного
Очень много хамла есть среди людей в наше время.Особенно среди журналистов.
Показати
особенно среди футболистов и прочих "звезд"
Польські ультрас "славляться" як одні з найжорстокіших взагалі по цілому світі.Ріжуть одне одного в своєму чемпіонаті,а що тоді говорити коли грає їхня збірна,їм тоді взагалі дах зриває.Але росіяни також не святі,мають також чим відмітитися.В цілому ці фанати одні одного варті.
Показати
ну да... сошлись молот и наковальня... аЦкая смесь, могут быть проблемы...а русские как специально в Польше базируются...
Помимо нападения на россиян польские хулиганы уже дрались с немцами, чехами, хорватами, били греков. === со всеми дрались, а греков били :-)
Ну то яка вона тоді відкрита?
Показати
В тексте четко написано "открытая для СМИ".
Кранчар це круто!Але треба позбавлятися від "баласту",бо він тягне команду на дно.А сама головна проблема - це Сьомін!Більше ніж половина команди не має мотивації для гри в клубі.Треба продавати.
Показати
Сегодня читал на sun.uk что Кранчар уже Динамовец. Динамо опередил ЦСКА и Локомотив.
А як на мене то не так вже й погано зіграли.Ну не гірше ніж австрійці,це точно.
Показати
А як на мене, то для пристойного виступу на ЧЄ цього (такої "гри") дуже замало! Блохіну треба робити висновки, а не базікати про те, що "ничего страшного не случилось". Бо, коли це страшне відбудеться, буде вже пізно. Одна й надія на те, що в офіційних іграх буде набагато більша мотивація та самовіддача...
Рано робити висновки після естонців.Буде Австрія і Турція тоді побачимо.
Показати
+ Отож
Прошу прощения у автора, но ... один из самых тошнотворных в плане обсуждения украинского футбола. Ну, простите меня, ребята из "СЭкс"а :) Правда. Ну, если чуваку главное монету получить.. )))
No results found.