Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 106
Особливою грамотністю ніколи не відрізнявся, але гадаю. що КУБКА це російською. Українською правильно "матчі КУБКУ України".
Показати
Саме так і є... Що ще раз доводить, що в менеджменті Динамо працюють неграмотні невігласи та пофігісти.
Якість показу на порядок впаде. Плюси показували 2-4 камерами, проти 12 камер ТРК. За одне літо плюси нічого навчитися не зможуть. А коментар, що там, що там особливою якістю не відрізнявся.... Хоча буде весело поглянути на новий антипул: Шахтар, Зоря, Лєнін, Метадон.
Показати
Антипулистов будет нещадно штрафовать Данилов ))
Плюс ситуации в том, что у ТК Футбол появился неслабый такой конкурент. Данилов ведь хотел пропихнуть ахметовский бизнес-проект за копейки, на безальтернативной основе. А так будет конкуренция, будет стимул для роста и у тех и у тех, клубы будут неплохие деньги получать, а не копейки, как добровольно-принудительно "предлагал" ТК Футбол.
Какие 12 камер, вы что смеетесь ? Качество трансляций упадет ? ну-ну...
А вот мнение самих кротов на всем известном сайте несколько другое. Процитирую: 456780 · смотрящий · "1+1" купують футбольний пул за $30 міль "Технически они уже сейчас на порядок превосходят ТРК Украина. У них новые ПТСки и еще собираются покупать HD. И в плане людей значительно прибавили. Еще весной с ТРКУ переманили лучшего футбольного режиссера. Интересно теперь будет посмотреть на действия Денисова и СКМ. Отдать Коломойскому домашние трансляции Шахтера с последующим разбором по косточкам всех спорных моментов без возможности контрмер или же потягаться с Коломой на открытых торгах? 30 миллионов менеджеры СКМ на телефутбол Украины не дадут. Тут только прямой доступ в карман Ахметова. Наконец, без сборной, без Лиги чемпионов и без чемпионата Украины, кому нужен такой канал Футбол? Покупкой ЧУ Колома реально убивает телеконкурента. Футбол станет Поверхностью-2."
Коментарі по темі:
Арабські шейхи ще більше грошей мають, але їх шанси я оцінюю ще менше. В хлопця все життя попереду, на холєру йому та Україна?
Показати
а ты патриот
Читайте уважніше. Даною думкою оцінено можливість появи Лукаса в Україні. Для Вас можу і по іншому сказати: мені не вистачить фантазії уявити у сучасному Дніпрі футболіста в 18 -річному віці заграного за першу збірну Бразилії. Може років через п'ять, при умові розвитку клубу та прогресу в результатах команди. Але не зараз.
Показати
а то что их владелец в топ 3 по финансам в украине? вам ни о чем не говорит?
По Лукасу не вірю. Байка. Шахтар Патріка не купував би, якби можна було Лукаса до нас заманити.
Показати
а шахта у нас кто БАРСА??? достало уже когда так уж преподносят шахту на динамомании!
Третій рік підряд перша гра з Шахтою дома. Хе
Показати
В прошлом сезоне на выезде играли
Коментарі по темі:
Взагалі-то Лінніка я любив читати коли він працював у "Команді". Але реакцію модератора адекватною подіям назвати не можу.
Показати
И я, и я, и я того же мнения! (с)
А сильно в ЛЧ гроші Абрамовича допомагають? А в ПЛ нафтофунти Сіті? А за останні роки Динамо набагато менше потратило на трансфери?.. Гроші просто повинні витрачати професіонали. Цікаво порівняти питому вагу рішень Ахмєтова і Суркіса в функціонуванні клубу. Наскільки в обох випадках велика доля втручання інвестора в операційні процеси.
Показати
Прекрасный комментарий. +1
Коментарі по темі:
Самый заслуженный плюс 2011 года.
Показати
Щедро! Благодарствую! =)
Жоден європеєць, що себе поважпє, не поставить під сумнів свою репутацію. І Ліппі якщо дасть добро на роботу, то поставиться до неї найретельніше. Основна відмінність між цивілізованим світом і пострадянським в тому, що людина яка чогось досягла там, халтурити по природі не вміє.
Показати
Ты ошибаешься, примеров миллион. Например, Свен Горан Эрикссон - типичный гастроллер. В общем ладно, пора завязывать...Имхо, ДК не нужно Липпи, а Липпи не нужен ДК - это взаимно.
Автор: Hannover
25 вересня 2013 12:22
Quid prodest? Частина друга.
У попередньому блозі я навмисне по мінімуму зачепив тему критеріїв якими оцінюється поведінка вболівальників з боку FARE. Їх як таких виявляється в природі не існує. Тобто сидить "доброволець" на трибунах та занотовує все, що відбувається навколо...
Автор: Hannover
25 вересня 2013 11:27
Quid prodest? Частина перша.
Одне з найдревніших запитань зберігає свою актуальність і до наших днів. Проста, як мяч, формула і по сьогоднішній день спрацьовує практично безвідмовно. Головне пам’ятати – щоб вірно зрозуміти кому вигідно, потрібно чітко розуміти що саме відбувається. І так, насамперед...
Теги: #FARE
Автор: Hannover
7 квітня 2013 22:35
Ярмоленко за полем. Що передбачено правилами гри.
Підсумовуючи сезон 11/12 практично усі вболівальники і точно все керівництво Динамо було єдиним в думці, що чемпіонство втрачене через Вакса. До розрахунку не приймалися ні якість гри, ні проблеми в колективі, ні боягузлива безпорадність головного тренера...
Теги: #Годулян
Автор: Hannover
8 квітня 2012 12:14
Юрій Бакс
Авторство не моє. Просто надибав.  
Теги: #Вакс
Автор: Hannover
29 серпня 2011 17:35
Оп-па!
Вболівальник київського "Динамо" Андрій Кориновський понад п'ять годин перебуває на допиті у Печерському райуправлінні МВС. Про це "Українській правді" повідомив Євген Щелкунов, п...