Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 69
Видать, не вигорає справа з Жусілеєм. Жаль. Динамо не змогло нікого продати (Гільєрме, Мілевського), плюс мабуть після виклику до збірної Коринтіанс підняв свої апетити...
Показати
Да и зачем нам Жусилей? Гармаш неплох
До речі, наскільки я пригадую, Жадсона Шахта і не збиралася свого часу купувати - він йшов як "добавка" до Фернандіньо :) А зараз, цілком можливо, Жадсон для Шахти важливіший навіть від Фернандіньо :)
Показати
Жадсон мне никогда не нравился как игрок, если его правильно опекать, то он теряется на поле и его не видно весь матч! Не считаю его хорошим игроком! Мое личное мнение!
Так от Данило на правому фланзі якось встигає САМ і в атаці, і в захисті - непомітно, але ефективно. А на лівому два дуба не встигають ні там, ні там. Може вони і чудові хлопці, я це не заперечую. Просто констатую факт, що вони не справляються на полі зі своїми функціями. А Вуко може і чудовий опорник, але сам не справляється, а більше у нас мобільних та ефективних опорників і немає - є лише люди, які можуть там "зіграти".
Показати
Давай этот разговор перенесём на конец сезона.. Мне и самому интерессно,как они себя проявят..
От кого варто чморити - так це Маграо та Ярмоленко. Два клоуни на марші. І в атаці погано, а в захисті ще гірше. Ну і плюс Вукоєвич погано виконує функції опорника, бачить себе напевне більше атакувальним хавбеком...
Показати
Конечно, вон Вукоевича из команды. Лучший опорник чемпионата нам уже не подходит. Купим на его место пару-тройку бразил!
Прелесть и проблема футбола - в нем разбираются все, но места главных тренеров топ-клубов и сборных, увы, все заняты, и эксперты находят себе применения только "чморя" футболистов на форумах в интернете. А я вот хочу поддержать Ярмоленко в частности и ФКД в целом. И даже Газзаева. Не выйдет в Лигу, не выиграет чемп - до свидания, скажем свое фе тогда. З.Ы. Не понимаю, зачем нам Джуси. Кажется, кое-кого наоборот пора из команды отправить подальше, а не набирать еще игроков.
Так напевне послухав що про нього думає Газзаєв і заворушив дупою. Петров не здогадався заворушити дупою і поїхав додому. Не треба нікого звинувачувати у тому, що наші гравці не пробиваються - у більшості випадків вони самі у всьому винні, поставили собі низьку планку і раді, що "життя вдалося". А потім опиняються в тій же дупі, що й Мелащенко.
Показати
Ой, как же мне нравится это слово...!;) Дупа - так романтично звучит!))))
ІМХО Юссуфа зовсім не треба випихати кудись - сезон довгий, пригодиться десь якісь дірки у складі заткнути.
Показати
Дірки? Футболіст який грав на чемпі світу буде дірки латати?, ти щось поплутав. дірки може латати Маграо,Гіоане,Ярмоленко...Йому місце в основі, тільки одна проблема,він не такий хороший у атаці як Вукоевич,тому і неграе в центрі поля. Газаєв хоче щоб опорники окрім своєї позиції відпрацьовували і як центральні півзахисники,у Вукоєвича виходить а от у Юссуфа ні. Ау захисті є такі "майстри" як:Алмейда,Хачеріді.
Нам потрібен не пес - псів у нас і так вистачає. Нам потрібен конструктивний опорник - гравець рівня Пірло, не тільки з відбором, а й з дриблінгом та пасом.
Показати
Так пожалуйста Гармаш... просто он слишком пытается сам себя нагрузить "черновой"...
Всі ці Петрови та Гармаші проти юніорів були орлами. Коли того ж Гармаша випускали в основі Динамо - жалюгідне було видовище. Я обома руками за українську молодь. Але бути посміховиськом з 0:3 - 0:4 як в часи Дем'яна чи Лужного не хочеться. Жусілей чудово та чисто грає у відборі, плюс може пройти на дриблінгу і дати пас. Саме такий нам гравець потрібний, щоб зацементувати за собою центр поля. Петров його не зацементує.
Показати
Жусілей чудово та чисто грає у відборі, плюс може пройти на дриблінгу і дати пас. Спс, но я не хочу видеть как опорник готов обрезать всю команду ради дриблинга в центре. Это раз. Позиционно Жусилей безграмотен как для опорника, т.к. примо функцию опорника жадержать атаку, остановить продвижение - резать волны, он не выполняет. Это два. Пас? я ни разу не видел его толковый пас вперед, может я мало его видел, но по банальным переводам из центра на фланг его Тимощук "перекреативит"... Саме такий нам гравець потрібний, щоб зацементувати за собою центр поля. Петров його не зацементує.
Полностью согласен
Так, Жусілей для нас зараз потрібніший, ніж Руїс. З гравців його амплуа у нас зараз лише Єрьоменко може зіграти конструктивного опорника. А нападників і так ціла торба.
Показати
Потрібний півзахисник, нападник тільки при продажі Мілевського.
На хрена??? Петров, бешенную псину в центре может играть легко, особенно в ЧУ...
No results found.