Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 307
Коментарі по темі:
Читаючи коментарії ЮПС,Ігнатьєва,Суркіса,то виходить,що сезон не провальний і друге місце в чемпіонаті - це досягнення.Замість кардинальних змін,ми маємо "точечные изменения".То для вболівальників друге місце,це трагедія,а для тренерів - це перемога,виходить парадокс.
Показати
Полностью согласен! Я тоже, когда прочитал комментарий Палыча, тоже был в шоке!)
Що далі? "Наша песня хороша начинай сначала"- Новий сезон,нові сподівання,нові надії,якби не прикро це звучало нам(вболівальникам)не звикать.
Не переймайся))Я про ЮПС)))
Показати
А я то уже грешным делом подумал что ты на меня намекаешь))Фух камень с сердца упал)
Засланий козачок?)))
Показати
Ты сейчас о чем?
Не з нашим тренером)))
Показати
Типун тебе на язык:) Представь лучше утро, когда ты просыпаешься, заходишь на Динамоманию, а там висит новость, что семина сняли))) и с ним же вырядили наш доблестный отряд дармоедов (не будем называть фамилии) :))
Коментарі по темі:
Шановний авторе,а хто на вашу думку згодиться на роль "старика Крупского"?
Показати
Суркис. Старший, младший нет значения. От них должна идти инициатива. Но это не рефорфы. Это должна быть революция, поднятая царем. Может первая в истрии революция с верху вниз. Я постараюсь сделать второй пост, где опишу,что по моему видению, нужно сделать.
Кря-кря.Ціна дійсно смішна,хоч би підвисили до 10 млн.,тоді можна подумати(шуткую).Женю не можна продавати ні в якому разі,один з кращих в своєму амплуа.
Показати
За 10млн Суркис его бы без раздумий продал как и любой другой президент любого клуба... А так его цена 4-6 млн
А де гарантія того,що якщо навіть програємо,щось зміниться на краще?
Показати
Гарантій немає, але і немає сили дивитися на цей мегофутбол, нам з ним ЛЧ ...чко порвуть на британський прапор., зате появиться надія на краще.
Якось не зрозуміло написано:"Вукоєвич - по 7,Михалик,Леандро Алмейда - по 3.У матчі проти Зорі для всіх чотирьох...Де тут чотири виконавці?Чи автор вважає,що Леандро і Алмейда це два різні гравці?)))
Показати
Карл Маркс и Фридрих Энгельс - это не муж и жена, а четыре разных человека. (с)
О,ці "перспективи" безмежні.І можливо,що вони знімуть фільм про голодомор,якого "начебто"не було.
Показати
Дякую за розуміння!
No results found.