Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 25
Привіт, до речі, Григорій Міхаличу.
Скільки він там зажав на зарплату Мораесу?
500 тисяч, кажуть?
Ну от будь-ласка, два голи та вилучення для гравця суперника, - фактично вивів клуб у 1/4 ЛЄ.
Ну а ви там з Беседіним мучтеся.
Показати
А з якої спробі він забив не рахував? Динамо всією командою, за всю гру скільки моментів не має, скільки Мораес вчера запоров.
Барон Гольбах, Мораеш там совсем оборзел , такая хамская симуляция , в столкновении с немцем сам полез прямой ногой и тут же плакать ...нах с пляжа
Якби цього не зробив Селезньов, це зробив би солдат НАТО!
Показати
Бравый Барон Гольбах, солдат НАТО мог бы жениться и на самом Селезнёве!
А...ну понятно.
Показати
Барон Гольбах,
есть архивные интервью, видео? Или так, троеточие многозначительное поставить...
Google, зрозуміло: те, що річний прибуток можливо десь на рівні всіх активів Суркісів ( з усіма їх проблемами), - це не важливо, а те, що не купили Карпати - це важливо.
Ну та зрештою, вважайте як хочете, я Герег навів лише для прикладу...
Показати
Барон Гольбах, Конечно! Если не смогли такую рыбинку Карпаты выкупить, имея таке бабло и влияние, то куда им до Динамо)
Що значить "кто-то"?
Віджать Динамо хоче Сорос, це знає кожен глядач каналу бЗІК!
Показати
Барон Гольбах, судя по риторики титушек называющих себя ультрас они ассоциируют себя с патриотами Украины, тогда почему спонсор Януковича и Шахтёра процветает, а команды Днепр и Динамо уничтожаются порохоботами
Чистий офіційний прибуток ЕпіцентрК за 2018 рік - 3 мільярда гривень.
Порахуйте самі.
На дворі не 1999 рік, статуси та економічна вага трошки змінилися.
Показати
Барон Гольбах, Да пускай хоть 10 млрд. Люди, которые не смогли в своем статусе купить убогие Карпаты у клоуна Диминского нечего делать в Динамо. Хотя видно их "амбиции" если Карпаты захотели взять)
dmitrydvk, Я себе мучеником не вважаю, мучаться ті, хто ще не зрозумів куди вітер віє.
Перше - Луческу не просто відверто і прямо ображав клуб, а і був тим, хто відібрав в тому числі і брудними адміністративними методами титул клубу № 1 в Динамо. Він займає виключне негативне місце в історії Динамо і хоча б з цих мотивів можна було утриматися від його призначення.
Луческу - це той, хто забрав славу і статус - те, що його пустили в Динамо, це ще одне приниження на додачу до того, що було 8-9 років тому.
Друге: люди говорять різне - ось приміром один каже, що ультрас цілеспрямовано знищують клуб, інші кажуть інше, Артьом Франков уже почав казати, що він завжди воював з Хацкевичем.
І основне питання тут не втому, аби підтримувати команду - її , думаю, будуть підтримувати і ті ж ультрас. Основне питання, - визначити головну проблему в управлінні системою. Я вважаю, що головна проблема - це власник клубу Григорій Суркіс, ну і Суркіс Ігор - нехай вже йде до пари.
От давайте ми з цього почнемо, перестанемо слухати різного роду смішних персонажів типу дочки Яни, Колі Несенюка, зконцентруємося - і тоді не треба мучитися, як ви кажете, і можна буде зосередитися на тактичних проблемах цього сезону та стратегічній проблемі заміни власників.
Показати
Барон Гольбах, коли Луческу "відбирав титул", Вам було несоромно за гру Динамо ?
Барон Гольбах, пургу не несите. Что вы курите? Кто и что одобрал у суркисов? Приват банк деньги? Так оказывается что они вместе со своим корешом коломойским выводили мильёны через оффшоры.
Пока Луческу (2004—2016) делал историю кротовни, суркис поменял 11 тренеров!!! за 12 лет. Все кричали денег нету на таланты. А вы посчитайте сколько денег суркис выкинул в помойку, больше чем ахмет!!! только тот покупал толковых игроков за хорошие суммы, а потом продал их в десять раз дороже. а суркис скупал непотрIб!!! Может хватит искать виновных вокруг. Виновник один - бездарный президент!
Google, фінансово, вони можуть купити навіть Шахтар.
А те, що не купили Карпати з їх боргами та внутрішнім божевіллям - це якраз підтвердження раціонального, поміркованого підходу.
Показати
Барон Гольбах, В такой клуб, как Динамо нужно вкладывать намного больше, чем в Карпаты с его долгами)
Даремно іронізуєте - Гереги володіють бізнесом на 1 ярд +.
Бізнес чистий, ліквідний, від перепадів цін не залежить, конкурентів нема - тупо сиди і рубай капусту.
В порівнянні з ними Суркіси виглядають блідувато.
Ну а купити Карпати неможливо, оскільки їх має продати мяко кажучи специфічний Димінський.
Показати
Барон Гольбах, Если они даже Карпаты не в состояни выкупить, то что говорить о Динамо)
Барон Гольбах, Если они даже Карпаты не в состояни выкупить, то что говорить о Динамо)
Барон Гольбах, в случае с отжатым Металлистом Ярославскому заплатили 300 лимонов зелени. Как Вы думаете, сколько будет стоить Динамо с его брендом? И Вы думаете, что жлобы Гереги влупят почти всё своё состояние в Динамо???
Барон Гольбах, в случае с отжатым Металлистом Ярославскому заплатили 300 лимонов зелени. Как Вы думаете, сколько будет стоить Динамо с его брендом? И Вы думаете, что жлобы Гереги влупят почти всё своё состояние в Динамо???
Вони слабкі і не можуть розібратися у власних емоціях та думках.
До того ж суркісівські гіпнотизери вкололи їм на повну медіанаркотика під назвою "успішний Луческу дасть швидкий результат і ви забудите про роки принижень".
Показати
Барон Гольбах, ну хоть бы дождались какого-то результата, а потом уж впрягались за Цыгана. Нет, я не могу понять.
No results found.