Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 2
fedor, переписала текст? у сенсі? у кожного свої думки щодо українського футболу. і , я помітила одну дивну рису, що дівчата ніколи не можуть дійти з чоловіками згоди щодо футболу. можливо чоловіки глибше аналізують усе, а жінки лише поверхово цікавляться. але все ж щодо політики і футболу, то я б не була такою категоричною, що вони прямо таки зрослися. і щодо мене: якщо є критика моїх матеріалів, отже, я пишу щось, що може зачепити, тому дуже рада. і вашу думку врахую :)
Показати
Lina, как говорится - если женщина не права, то надо перед ней извиниться ! Очевидно я из воздуха взял страны зарубежья, прошу Вас извинить меня . )
fedor, це лише моя думка і мої приклади до аргументів. у кожного ці переваги можуть відрізнятися. щодо державних структур, то раніше клуби фінансувалися державою, я не згадувала конкретно які, але така практика була і, можливо, є досі. я не футбольний експерт, а звичайна вболівальниця, тому можу подекуди помилятися. і, на відміну від людей, котрі звикли шукати в Україні негатив та змішувати футбол із політикою, я намагаюся знаходити хоча б якийсь позитив. те, що "Динамо" та "Шахтар" найкращі клуби країни, думаю ніхто не заперечуватиме. у кожного є свої скелети у шафі. цікаво було б послухати ваші аргументи на користь УФ раз ви так звикли критикувати інших.
Показати
Lina, мне кажется или Вы переписали текст ? Если так и дальше будете шлифовать свой блог, то в конце концов мы с Вами достигнем консенсуса ! )
Я тоже обычный болельщик и негатив не ищу, он сам всплывает . Что до политики с футболом, то они не то, что перемешиваются - они срослись как сиамские близнецы и Вы об этом хорошо знаете.
В качестве позитива могу отметить снижение зарплат и появление шанса для наших молодых ребят, но, к сожалению, кроме Динамо и Шахтера, да еще пары команд, у остальных слабо развита своя школа...
И последнее: я не критикую Вас, я просто выражаю свое мнение отличное от Вашего. Здоровья Вам и Весны !
Автор: Lina
26 березня 2019 22:12
Чи є майбутнє в УПЛ, Або що не так з українським футболом
«УПЛ пішла на дно», «Що за жахливі ігри?», «Жодної інтриги за чемпіонство» - це та багато іншого можна прочитати в коментарях у спортивних ЗМІ та соцмережах. Диванні критики не втомлюються завчасно «ховати» нашу прем’єр лігу чи приписувати їй статусу аутсайдера проти найсильніших АПЛ, Ла Ліги, Бундесліги чи італійської серії А...
Автор: Lina
16 березня 2019 19:13
Забути про «лондонців» та іти далі
Нашуміла ситуація після прикрої поразки в одній восьмій Ліги Європи київського «Динамо» проти англійського гранда під назвою «Челсі» не вщухає вже протягом декількох днів. Свої думки висловили і люди, що причетні до української команди, і ті, котрі ну ніяким боком не вписуються в сценарій...