Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 4
Только не служака Мирон, а Мирон-сутенер, если следовать Вашей логике.
Показати
хрен редьки не слаще.
Я написав служка,тобто лакей:)
Не льсти себе. Это СБУ плевать на тебя)))
Показати
Убейся об стену кротохорек. Это единственный доступный для тебя способ не испытывать больше стыда за действия твоих кумиров, а болельщики Динамо здесь ни при чем и срываться на них это удел слабых.
Дело не в граматике. А болею я за все украинские клубы, выступающие в еврокубках, именно от того и противно такое читать, потому что завтра я буду болеть за Динамо. В рамках ЧУ я болею за Шахтер это верно, но мне наивному, казалось, что на международной арене надо поддерживать все свои клубы. И из патриотических соображений и из соображений рейтинга.
Показати
Я навіть колись намагався вболівати за Шахтар в єврокубках... Але не вийшло( Коли я дивився їхні матчі в Європі і намагався вболівати за них, то помічав за собою, що коли виникає момент біля воріт Шахтаря, то я хапався за голову, а коли біля воріт суперника - зітхав з полегшенням. Після цього я зрозумів, що це не моє. Тоді я для себе вирішив так. Матчі Шахтаря дивитися не буду, тоді зможу порадіти їхній перемозі, точніше очкам в рейтинг. Якщо програють, то мені буде ще краще, бо як кажуть "серцю не накажеш", навіть коли мозок хоче. Самий найгірший варіант для мене - це нічия! А сьогоднішній матч я почав дивитися тільки після 2-го голу, коли все стало зрозуміло і можна було просто отримувати задоволення. Хоча, якщо бути чесним, то й до матчу все було зрозуміло... Можливо, я б навіть не дивився матч, якби рахунок був тільки 1-0, бо я очікував розгрому. І все ж таки поразці я радію більше, ніж очкам в рейтинг.
Благодоря таким как VE-DY13 появляется отвращение к украинскому языку, как собственно и к Динамо. А Динамо надо очень постараться, чтобы обыграть Брагу уверенней чем это сделал Шахтер, с общим счетом 5:0. Иначе все насмешки над Шахтером, проигравшим подумать только в четвертьфинале ЛЧ всего лишь БАРСЕЛОНЕ, обернутся собственной импотенцией. Ведь с сезона 98/99 нечего вспоминать о команде, которая когда-то была великой, правда это было давно и неправда.
Показати
А чим тобі вже мова не сподобалося? Пишу я більш-менш грамотно... Як я зрозумів, то ти не вболіваєш за Динамо, а за Шахтар. Правильно? Чи ти ще й не українець? Тоді зрозуміла позиція щодо мови.
Я навіть нікого не образив, а просто радів поразці...
"Неправда" - это ты гонишь, чувачок. А насчет "давно" - это зависит от того, чем мерять, чьим возрастом.
No results found.