Автор: Dynamoofkings
Зареєстрований: 30.03.2014
Останній візит: 20.04.2014
12 квітня 2014 19:52
14

Всего один вопрос

Всего один вопрос: вы за или против отставки Блохина в ближайшее время?

Поскольку опрос создать невозможно, просто ответьте, да или нет?

Вже є новий тренер і не самий гірший для своєї команди, але ніхто не почав рвати пупа за перемогу, окрім окремих потуг наших гравців. І не будуть ленси-драговічі впиратись за команду, бо вони вже все мають від "Динамо" ще при попаданні на контрактні гроші. Блохін зібрав хорошу команду і якби ще відсіяти легіонерів та добавити своїх, то наступний чемпіонат можна було б відпочиваючи вигравати у всіх та набивати досвід в ЛЧ.
Уже уволили....завтра будет новый тренер.
За
Для того, щоб задавати таке питання, треба хоч трохи спочатку подумати головою, бо таке враження, що всі бажаючі відставки Блохіна, думають (якщо думають), іншими місцями. Від всих цих галасувань не буде ніякого толку. Блохін - тренер "Динамо", котрого призначив Суркіс і так буде до тих пір, доки Суркіс не призначить іншого, якщо буде вважати за потрібне змінити тренера. А для "самих вумних" - раджу перечитати історію нашого "Динамо", зокрема те, як команда виступала за Лобановського. Його теж свого часу хотіли позбутись.
Сховати
Для самых зомбированных Алежаверов, отвечаю: Блохин за полтора года, нихера не сделал для поставления игры. ты либо хороший тренер, либо - плохой. Третьего - не дано. так вот, Блохин - худший тренер за всю иторию Динамо. Мы занимаем третье место чемпионата, второй год подряд, и это нам ещё повезло, что Металлист сбавил обороты. если вы не хотите чтоб Динамо играло в лиге чемпионов, тогда Блохин - ваш тренер
Сховати
А при чому тут алльожевєрство, якщо тренувати повинен тренер тих футболістів. з яких він хоче зробити команду. котра буде грати і перемагати, а для цього потрібен час. У нас ніколи не буде можливостей Барси чи Реалу, Челсі чи ПСЖ і все таке подібне, бо нема сенсу скупляти купу легіонерів і нехай вони виграють трофеї. Це не є розвиток футболу, а шлях до занепаду. Я хочу, щоб наше "Динамо" своїми вихованцями доходило до вершин.
Я против. По крайней мере, до конца сезона.
До 28 тура ничего не изменится. Приятного просмотра.
Этот пост походу Игорь Михайлович создал
Ну, все за отставку. Что дальше?
что за вопросы?
Всеми руками за.