Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 1139
Альцгеймер таки укоротив життя Герду. Але на другому фото хіба не Беккенбауер? При чому тут Кайзер?
Показать
Africanda-S, Беккенбауер. Понабирають пістонів на олх які не знають як легенди виглядають...
Africanda-S, сравни - https://fcbayern.com/ru/news/2020/11/franz-beckenbauer-gerd-mueller-ist-der-ursprung
З Поповим - зрозуміло. Але ж Шабанов міг би бути на підміні. Увесь сезон парою зовсіх молодих Забарного і Сироти не пройти. Травми, дискваліфікації, втома і т. ін. Бурда? Ще невідомо, коли і наскільки якісно він відновиться. Затичками будуть Миколенко і Кенджора?
Показать
Тільки написав свій коментар, як заголовок відкоригували. Шабанова, виявляється, заявили, а не відзаявили.
Africanda-S, та не такие они уже и молодые(Забарному на днях 19, Сироте 21!). Дело ведь не в возрасте. В большом футболе это уже самый расцвет.
Пригадався Міля в минулому чемпіонаті в київському матчі. Мав жалюгідний вигляд, замінили десь на 60-й хв., бо користі з нього не було зовсім. Але хоч поводився гідно.
Що сьогодні показав "годувальник"?. Нічого. Запам'ятався лише претензіями до всіх, крім себе.І один раз спробував випросити пенальті. Теж замінили на 60-й хв.
Вася Кобін висновків не робить. Чомусь вважає, що форварди-старигани ще на щось здатні. Як результат - у команди останнє місце, забитих голів - кіт наплакав.
Показать
Africanda-S, просто старый собутыльник еще по Донецку. ))))) Оттого и терпит...
На що звернув увагу:
Витя не віддав капітанську пов'язку Сидорчуку. Раніше віддавав одразу. Це насторожує.
Кращий гравець сьогодні, ІМХО, Буяльський.
Що за гетри у динамівців, з чого їх зроблено, з туалетного паперу? У кожному матчі у 2-3 гравців обов'язково дірки на гетрах.
У кінцівці матчу динамівці збавили обороти. Тут все зрозуміло, сезон тільки почався. Схоже, спробували грати у контратакуючий футбол, але виходило не дуже добре.
Показать
Africanda-S, это игроки специально сами рвут гетры, что бы не пережимало ноги
У заявці на матч може бути 20 гравців, а у команді їх близько 30-ти. Ось і доводиться декому пролітати момо заявки (у т. ч. Шабанову, Кулачу та ін.).
Показать
Africanda-S, лучше бы летел Гармаш, Шкурин в игноре опять. Если что-то пойдет не так усиливать нападение не кем
А обіцяли ж назвати ім'я нового ГТ сьогодні. Вчергове збрехали. В УАФ вже на 100% поставили хрест на ЧС-2022.
Показать
Africanda-S, ты ещё удивляешься ???? Можно было уже привыкнуть, что ни слово у этого презика то брехня.
Дід Панас, доволі технічний, за швидкість і гру головою поки вражень немає, добре відробляв в обороні.
Показать
Всем спасибо за ответы. Ну может и в первой команде увидим)
Africanda-S, в обороні в кінці добре виніс м’яч головою, гадаю так може і в чюжій штрафній бити.
Коли Михайличенко повернувся в Динамо на посаду ГТ, то основним контраргументом був такий: він же стільки років без тренерської практики, втратив кваліфікацію! І життя підтвердило правоту скептиків. А тепер, увага, запитання: скільки років вже без практики Мирон?
Показать
Africanda-S, але ж є приклад Фоменко))
Africanda-S, Лесик играл в финале ЛЕ?)
Раз через тиждень вже мають призначити нового тренера збірної, то це означає, що він вже є, з ним домовились. А так швидко це зробити можна лише з Мироном, або з Ротанем, ще одним кумом. Дай Боже, щоб я помилився у своїх прогнозах.
Показать
Africanda-S, ничего это не значит. То что Шева не продлил контракт знали уже давно, только нм не говорили. Могли уже заранее договориться. Но конечно скорее договорились еще давно с Маркевичем)
Умник, в це я не вірю. У мене тверде переконання, що як тренер Шевченко - нуль. Бо інтелекту в нього дуже мало, тренерський диплом - фактично подарований за колишні заслуги як гравця. Всі успіхи у збірній - це заслуга тренерського штабу - Мальдери, Тассоті та ін. Суркіс вже обпікся з Блохіним. Крім того, в останні роки Шевченко дуже прохолодно ставиться до Динамо, підкреслено дистанцюється від клубу. Видно, є причини.
Показать
Africanda-S, Андрею Николаевичу должно хватить интеллекта, чтобы сохранить в своём штабе Мальдеру, Тассоти, и т. д.
Africanda-S, ага)) Ребров не тренер то все Ріанчо, проходили вже таке))))) І не Шева до Динамо прохолодно ставиться, а шавки Суркіса такі як Несенюк, Франков і Шахов постійно Шеву обгажують.
Ничего не найдено.