1 серпня 2021 22:29
6

Александр ДЕНИСОВ: "9 августа исполком УАФ должен назначить нового главного тренера сборной"

Директор каналів "Футбол 1/2/3" Олександр Денисов поділився інформацією з приводу контракту Андрія Шевченка зі збірною України. Сьогодні головний тренер національної команди на своїй сторінці в Instagram оголосив про те, що у нього завершився контракт з УАФ.


- Це не відставка. Шевченко теж не говорив, що він не хоче продовжувати контракт. Просто так вийшло, що угода підійшла до кінця і все, тут виникла пауза. У збірної України буде новий тренер. За моєю інформацією, дев'ятого серпня виконком УАФ повинен призначити нового головного тренера національної команди, - розповів Денисов в ефірі "Великого футболу".

Надеюсь, все те, кто поливал Шевченка дерьмом счастливы
Раз через тиждень вже мають призначити нового тренера збірної, то це означає, що він вже є, з ним домовились. А так швидко це зробити можна лише з Мироном, або з Ротанем, ще одним кумом. Дай Боже, щоб я помилився у своїх прогнозах.
Сховати
Africanda-S, ничего это не значит. То что Шева не продлил контракт знали уже давно, только нм не говорили. Могли уже заранее договориться. Но конечно скорее договорились еще давно с Маркевичем)
Сховати
Дід Панас,
Очень не хотелось бы Маркевича. Не плохой специалист, но человек ....
После его слов о нашей сборной (будучи её тренером) ...
Що керівництво в країні що в УАФ. Вже тошнить. Не потемі а які результати на ОЇ-2020.Планувалось з-6,с-7,б-8.Де медалі?
Таке може бути тільки в нашій країні?