9 вересня 2023 09:47
4

"Тому що я головний тренер". Петраков грубо відповів журналістові на питання про заміну в матчі

Український тренер збірної Вірменії Олександр Петраков у притаманній йому манері відповів на питання журналіста про заміну в матчі кваліфікації Євро-2024 з Туреччиною (1:1):


- Питання про Вахана Бічахчана. Чи була пов'язана його заміна з тим, що він отримав травму - ми бачили, що він мав проблеми з рукою. Якщо ні, то чому так склалося, що був замінений саме він?

- Чому? Тому що я головний тренер. Питання трохи дивне, на мою думку. Я ж приймаю рішення, я беру на себе відповідальність. А коли ви сидите й не знаходитеся під тиском, то вам здається, що можна було зіграти так чи інакше. Коли люди сидять на дивані і кажуть, як треба зіграти, які зробити заміни - вважаю, це неправильно, - сказав Петраков.
Петраков викопаний "совок". По іншому вони з журналістами не спілкуються.
вопрос не был грубым(из текста) и не было необходимости грубо отвечать ,но возможно была какая-то подоплёка о которой не знаем
Чесно кажучи, ніяких грубощів у відповіді Петракова не помітив. Трохи різко - так. Очевидно на емоціях, що втратив перемогу на останніх хвилинах. За все відповідає він як головний тренер, а не журналісти.
Сховати
Africanda-S, він відповідає агресивно .
Всі ці історії про "Я головний тренер..." не був би він ним, то і не питали би нічого у нього .
Точно так само журналіст робить свою роботу . Просте питання - даєш просту відповідь. Для цього і є пресс-конференції.