2 вересня 2023 11:16
13

Закриття літнього трансферного вікна. LIVE!!! "Динамо" вирішило не підписувати нового захисника

15:26. Півзахисник французького ПСЖ Джорджіньо Вейналдум переходить до "Аль-Іттіфаку" з Саудівської Аравії. "Аль-Іттіфак" підписав із 32-річним Вейналдумом контракт на три роки. ПСЖ за трансфер нідерландця одержав 10 мільйонів євро.


14:44. "Олімпіакос" орендував вінгера "Роми" Сольбаккена. 24-річний норвежець перейшов до греків на правах річної оренди. Контракт має опцію підписання гравця на постійній основі.


11:38. "Фулхем" оголосив про підписання атакувального півзахисника Алекса Івобі, "Евертон". отримає за цей трансфер 22 млн фунтів разом з бонусами.


10:29. Хуан Бернат перейшов до "Бенфіки" з ПСЖ. Оренда на сезон. Контракт захисника з парижанами діє до 2025 року.


10:03. "Севілья" оголосила про досягнення принципової угоди з нападником Маріано Діасом.


09:32. Захисник Альваро Одріосола покинув "Реал" Мадрид і став повноцінним гравцем "Реала Сосьєдада". Офіційний сайт повідомляє, що футболіст підписав контракт на 6 років.


09:09. Півзахисник Бреннан Джонсон став гравцем "Тоттенгема". З футболістом уклали контракт до 2029 року. "Ноттінгем Форест" за трансфер отримає разом з бонусами 47 млн євро.


09:01. В останній день трансферного вікна "Ноттінгем Форест" оформив чотири трансфери. У команду перейшли нападник Дивок Орігі, воротар Одіссеас Влаходімос, півзахисник Ібраїм Сангаре та захисник Ендрю Омобаміделе.


08:45. "Хетафе" офіційно оголосив про підписання нападника Мейсона Грінвуда. 21-річний англієць перейшов до клубу з іспанської Ла Ліги на правах вільного агента.


08:28. Нападник Рандель Коло Муані перейшов до ПСЖ. Айнтрахт погодився відпустити гравця за 90 мільйонів євро, включаючи бонуси. Коло-Муані підписав контракт з чинним чемпіоном Франції на 5 років.


08:20. "Ліверпуль" офіційно підтвердив перехід 21-річного хавбека з "Баварії" Раяна Гравенберха. Інсайдери розкривають деталі угоди. "Червоні" 40 млн євро+5 млн бонусами, а сам нідерландець отримав контракт на 5 років.


08:12. Марокканський хавбек Соф'ян Амрабат офіційно перейшов із італійської "Фіорентини" до англійського "МанЮнайтед". Футболіст здійснив трансфер на правах оренди терміном на один сезон до червня 2024 року.


08:05. "Барселона" спідписала захисника "МанСіті" Жоау Канселу. Захисник проведе наступний сезон в Іспанії на правах оренди.


08:02. "Металіст 1925" дозаявив нападника Андрія Борячука на сезон УПЛ. Вказано, що він став повноцінним гравцем команди.


23:45. "Атлетіко" Мадрид оголосив про домовленість із "Барселоною" про оренду Жоау Фелікса. Португалець проведе наступний сезон в оренді в каталонському клубі.


23:22. Бубакарі Сумаре перейшов з "Лестера" в "Севілью". Іспанський клуб узяв 24-річного півзахисника в оренду із англійської команди.


23:16. Склад луганської "Зорі" поповнився двома гравцями. Це півзахисники Венделл та Азіангбе.


22:53. "Мілан" оголосив про трансфер нападника "Фіорентини" Луки Йовича. Угода з сербським форвардом розрахована до 30 червня 2024 року.


22:40. ПСВ офіційно оголосив про підписання нападника Ірвінга Лосано, який раніше захищав кольори "Наполі". 28-річний мексиканець повернувся до клубу Ередівізі на постійній основі, підписавши контракт у роки 2024 року.


22:35. Колишній воротар "Динамо" Артур Рудько перейшов до "Шахтаря". Донецький клуб вже заніс 31-річного футболіста до своєї заявки на офіційному сайті УПЛ.


22:28. Півзахисник лондонського "Арсенала" Альберт Самбі Локонга продовжить кар'єру у "Лутоні" на правах оренди.


22:06. "Інтер" оголосив про підписання центрального півзахисника Деві Классена, права на якого раніше належали амстердамському "Аяксу". 30-річний нідерландець приєднався до "нерадзуррі" на постійній основі, підписавши контракт до літа 2024 року.


21:42. Півзахисник "Шахтаря" Андрій Тотовицький переходить в "Колос". Хавбек виступатиме за ковалівську команду на правах оренди до кінця поточного сезону.


21:21. "Металіст 1925" взяв в оренду захисника "Шахтаря" Мар'яна Фарину. Угода розрахована до кінця сезону.


20:24. Калум Хадсон-Одої змінив "Челсі" на "Ноттінгем Форест". Півзахисник уклав з новою командою трирічний контракт. Футболіст виступатиме під 14-м номером.


20:20. "Сандерленд" офіційно підтвердив трансфер українського нападника "Зорі", екс-динамівця Назарія Русина. 24-річний форвард підписав з англійським клубом чотирирічний контракт з можливістю продовження на ще 1 рік.


20:04. "Реал" погодив оренду Рейньєра Жезуса у "Фрозіноне". Бразилець проведе там наступний сезон.


19:43. Іспанський вінгер Самуель Кастільєхо офіційно перейшов з "Валенсії" до "Сассуоло". Італійський клуб взяв гравця у річну оренду з опцією викупу, але її сума поки невідома.


18:55. Захисник лондонського "Арсенала" Роб Холдінг переходить до "Крістал Пелас". Кулб підписав 27-річного Холдінга за 4 мільйони фунтів.


18:35. Нападник "Аталанти" Дуван Сапата перейшов до "Торіно". Колумбієць виступатиме за "биків" на правах оренди. Туринський клуб буде зобов'язаний викупити колумбійця за 7 мільйонів євро при виконанні певних умов, які не розголошуються.


18:19. Серхіо Регілон перейшов до "Манчестер Юнайтед" з "Тоттенхема". Манкуніанський клуб офіційно підтвердив перехід 26-річного захисника на правах оренди.


17:41. В останній день трансферного вікна "Кривбас" заявив ще двох новачків. Це 23-річний центральний захисник Ядом Конаду, футболіст збірної Гани, та 19-річний нападник Прінс Квабена Аду, який виступав за збірну Гани U-20. Наразі з футболістами підписано контракти і вони заявлені на поточний сезон УПЛ, але ще не прибули в розташування клубу.


17:29. ЛНЗ оголосив про перехід нападника "Кривбаса" Олексія Хобленка. 29-річний футболіст захищатиме кольори черкаської команди на правах оренди до грудня поточного року.


17:14. "Карпати" заявили півзахисника "Динамо" Максима Бойченюка. Деталі переходу поки невідомі.


17:01. "Минай" підписав контракт з 23-річним центральним захисником Олександром Мельником, який захищав кольори закарпатської команди у другій частині минулого сезону.


16:50. "Барселона" віддала в оренду "Астон Віллі" центрбека Клемана Лангле. Угода розрахована на рік, бірмінгемці не матимуть опції викупу гравця.


15:55. "Барселона" оголосила про те, що вінгер Ансу Фаті продовжить кар'єру у складі команди АПЛ "Брайтон". Гравець перебрався до нового лубу на правах річної оренди.


14:14. "Валенсія" офіційно орендувала Романа Яремчука у "Брюгге". Форвард виступатиме в Іспанії до 30 червня 2024 року.


12:55. "Уніон" оголосив про підписання захисника "Ювентуса" Леонардо Бонуччі.


12:54. Півзахисник "Вулверхемптону" Матеуш Нунеш перейшов до "Манчестер Сіті". Сума трансферу склала 53,2 млн фунтів. Контакт підписаний на 5 років.


11:50. "Манчестер Юнайтед" оголосив про підписання голкіпера "Фенербахче" Алтая Байиндира. Контракт із воротарем укладено до 2027 року. За неофіційною інформацією, МЮ заплатив за турка 7 млн євро.


11:49. Півзахисник "Манчестер Сіті" Коул Палмер перейшов до "Челсі". З гравцем підписано семирічний контракт.


09:40. "Вулверхемптон" оформив відразу два трансфери. Англійський клуб оголосив про підписання захисника "Жирони" Сантьяго Буени та нападаючого "Лібертада" Енсо Гонсалеса. За першого заплатили 10 млн фунтів, за другого – 8,5 млн.


23:48. ПСЖ купив півзахисника "Ліона" Бредлі Барколя. Парижани заплатили за гравця 45 млн. євро. Ще 5 млн будуть виплачені як бонуси. Контракт із футболістом підписано на 5 років.


23:14. За інформацією Het Laatste Nieuws, нападник "Брюгге" Роман Яремчук продовжить кар'єру у "Валенсії". За даними джерела, іспанський клуб орендує українця. Перехід знаходиться на завершальній стадії.

23:12. "Борусія" Д оголосила про підписання нападаючого "Вердера" Нікласа Фюллькруга. З футболістом підписано контракт до 2026 року.


18:41. За інформацією журналіста Флоріана Плеттенберга, "Баварія" погодила з хавбеком "Фулхема" Пльіньєю контракт до 2028 року. За нього мюнхенці заплатять 50-60 млн. фунтів.

18:40. Як повідомляє журналіст Девід Орнштейн, захисник "Тоттенхема" Серхіо Регілон на правах оренди перейде до МЮ. Гравцеві залишилося пройти медогляд.


15:35. "Торіно" офіційно оголосило про набуття прав на грузинського захисника Сабу Сазонова, який останні півтора роки виступав за московське "динамо". Сума угоди не повідомляється, але, за даними порталу Transfermarkt, італійський клуб заплатив росіянам 2,75 млн. євро.


15:11. Хавбек Віталій Михайлів, якого "Динамо" відзаявило через тиждень після переходу, повернувся до "Миная".


14:40. Захисник "Ювентуса" Леонардо Бонуччі близький до переходу до "Уніона". Контракт з італійцем буде до червня 2024 року. Окремо обговорюється можлива опція продовження угоди ще на сезон.


14:23. Голкіпер "Бенфіки" Одіссеас Влаходімос близький до переходу у "Ноттінгем Форест". 29-річний грек вже погодив з англійським клубом умови особистого контракту. Переговори "Ноттінгема" з "Бенфікою" щодо суми трансферу Влаходімоса тривають.


13:18. "Рома" офіційно повідомила про підписання форварда "Челсі" Ромелу Лукаку. 30-річний гравець збірної Бельгії перейшов у римський клуб на правах річної оренди.


12:47. "Індепендьєнте" хоче закрити трансфер півзахисника "Дніпра-1" Домінго Бланко до кінця поточного вікна.


10:53. "Ліон" взяв в оренду у бельгійського РВДМ лівого вінгера Ернеста Нуаму. Угода розрахована до 30 червня 2024 року.


10:30. Вінгер "Ліона" Бредлі Барколя прибув вночі до Парижа і сьогодні пройде медичний огляд для ПСЖ. Трансфер гравця у 45 млн євро плюс 5 млн євро у вигляді бонусів.


10:21. Правий захисник "Андерлехта" Амір Мурільо перейшов у "Марсель". За даними Transfermarkt, контракт розрахований до 30 червня 2026 року, а сума трансферу склала 2,5 млн євро.



08:51. Українські півзахисники Артем Мільченко та Андрій Коробенко підписали контракти з латвійською "Валмієрою". Перший є вихованцем київського "Динамо", а другий – "Шахтаря" (3 матчі у сезоні 15/16).


********************


Завтра в європейських топ-чемпіонатах та в українській першості закривається літнє трансферне вікно, тому в цей день зазвичай очікуються найцікавіші та несподівані переходи гравців.


Відкритим залишається питання, чи підпише "Динамо" ще якогось новачка, враховуючи чутки про зацікавленість киян у трансфері центрального захисника.


"Динамоманія" відстежуватиме всі останні трансферні новини та переходи гравців у режимі реального часу, щоб оперативно інформувати про них своїх читачів.
Клоун Попов наше фсе, головне що він не балерина...
Рудько - іуда
Сховати
Netflix, Хіба він перший? А Рибка? А Олексій Шевченко?
Чи можна обміняти будулая на 2-3 захисика?
Чи хочаб одного...
Сховати
DIM, Хіба у якусь хуторську команду...
Чи будуть ще підписання у "Динамо"?

Я щось пропустив і у ДК вже були підписання?
Сховати
serg_max, чим Ярмоленко не підписання?)
В последнее время, летом кого-то хорошо продавали, а не покупали
Да,да! Це в стилі Динамо купувати когось в останній день вікна,потім він півроку сидить набирає форму і акліматизується в команді, потім весною виходить пару разів на заміну ,а влітку йде в оренду т.я. не підійшов за рівнем гри))))
Сховати
VoValdo, Треба звикати до нового стилю - нуль трансферів .Результат побачимо ...(((
"Сьогодні в європейських топ-чемпіонатах закривається зимове трансферне вікно" - думаю мова йде про ЛІТНЄ а не зимове
Сховати
А,в деревне Гадюкино,идут дожди!
Dellmar, то гугл трансляйтер лажає, плутає пори року )))