10 грудня 2021 11:17
6

Журналіст: "Такі люди, як Ахметов, Ярославський і Коломойський роблять одну дуже погану річ"

Ведучий шоу "ТаТоТаке" Сергій Болотніков висловився про інтерв'ю президента "Шахтаря" Ріната Ахметова, яке вийшло на ТК "Футбол".


- Якщо ви бачили це інтерв'ю, то воно не про "Шахтар". Воно про Ахметова. Про те, що він думає, що згадує. Всі питання були навколо нього. А ті люди, які роблять ці інтерв'ю, прислуга Ахметова, вони цього навіть не розуміють. І сам Ахметов не розуміє. Вони живуть в реальності, де Ахметов, займаючись футболом і "Шахтарем", ніби рятує голодних дітей. Це така собі благодійність. І чим більше він буде рятувати, вкладати і переживати за "Шахтар", тим краще.


Насправді такі люди, як Ахметов, Ярославський і Коломойський роблять дуже погану річ. Вони створюють систему, де все залежить від однієї людини. Якщо завтра Ахметов потрапить в якесь ДТП або правоохоронні органи заведуть на нього справу, або йому все набридне і він захоче виїхати на озеро Комо. І "Шахтарю" хана. В цьому біда олігархічного футболу. І ті люди, які такий футбол підтримують, вони повинні мати до Ахметов більше претензій, ніж я. "Шахтар" показує погані результати в Лізі чемпіонів. Значить, винен Ахметов. Щоб результати були краще, він повинен не жлобитися і дати більше грошей. Рінат Леонідоваіч не допрацьовує. Де протести і плакати?

А фотка как раз и ответ от админов, на весь его этот "спич". Языком воротить, это каждый может. Такому профессионалу осталось раздать советы физикам-ядерщикам и указать на их проблемы.
Да, вот только Днепр с Коломойским играл в Финале ЛЕ, а Шахтёр с Ахметовы выиграл КУБОК УЕФА. А вот про "народные" самоокупаемые клубы что-то не слышно.
Ну и подсказал бы выход. С Карпатами обгадился и убежал. Я из-за его самоуверенной рожи отписался от "Та то таке "
Сховати
Bydylayj, дивно, що ви на ті помиї взагалі підписувалися.
как хорошо, что болотников в карпатах другую систему построил
Це-авторитаризм!