14 листопада 2021 12:22
8

"Луческу вичавив з футболістів все, а потім може сказати: "Вибачте, не виходить. До побачення". Сабо висловив думку про зупинку прогресу "Динамо"

Екс-головний тренер Динамо і збірної України Йожеф Сабо дав оцінку ситуації, що склалася в стані чемпіонів України.


У минулому сезоні Динамо під керівництвом Мірчі Луческу завоювало всі внутрішні трофеї і вперше за чотири роки зіграло на груповому етапі Ліги чемпіонів.


У нинішній кампанії справи у біло-синіх злегка погіршилися. Динамівці досі не зуміли відзначитися в Лізі чемпіонів, зазнавши три поразки при одній нічиїй, а в 14-му турі чемпіонату України поступилися Ворсклі (1:2), Чим перервали свою 30-матчеву безпрограшну серію в УПЛ і, що найважливіше, дозволили Шахтарю вийти на перше місце в турнірній таблиці.


Сабо в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net розповів своє бачення стану справ. Фахівець вважає, що корінь проблем Динамо криється у своєрідному застої і кризі ідей, так як Луческу не може дати команді новий імпульс.


- Як ви думаєте, крім Миколенка, якщо в чемпіонаті України футболісти, які відбулися для Серії А?


- Поки не бачу. Єдиного, кого можу назвати, це молодого центрального захисника Забарного. Він непоганий хлопець і росте, але десь вже зупинився. Це все тренерська задумка і робота, тому що Луческу вичавив з футболістів все, а потім може сказати: "Вибачте, не виходить. До побачення".


- Як, по-вашому, зробити струс в Динамо?


- А як її зробити, якщо Луческу не може? Він проводить ті ж тренування, але ми бачимо по грі Динамо, що футболісти несвіжі. Це говорить про те, що нашарувалася фізичне навантаження, хлопці не встигають відновлюватися, звідси йдуть травми, як у того ж Миколенко. Через це багато гравців Динамо просто пропало. Той же Шепелєв взагалі пропав. Караваєв, який раніше носився по полю - вже не той. Можна ще багатьох назвати.


Луческу не справляє враження людини, яка кине все так просто. Динамо для нього, це лебединна пісня.
І не все від нього залежить. Я маю на увазі трансфери, наприклад.
Луческу вичавив із себе, а не із гравців. Це вже стає нудним...
А как Сабо, Олега Гусева загнал, страшно смотреть было...
Багатьом це не подобається,але це правда.Ми зупинились.Потрібні нові
ідеї.
Сховати
Salvador, идеи идеями, а если игроки банально потеряли физические кондиции то это трудно исправить какими-то тактическими ходами.
Сховати
Paul, они потеряли мотивацию,а не кондиции.
Сколько матчей Специи ли Салернитаны он посмотрел(ноль), человек даже примерно не представляет, в насколько примитивный футбол они играют, но это, как он говорит, уровень серии А. Иногда лучше промолчать чем выставлять себя полным идиотом перед публикой.
Ну да, гавно вопрос! Помнится как в 97-м кто-то тоже говорил, что из футболистов того состава уже ничего не выдавить. А потом пришёл ТРЕНЕР...