25 листопада 2020 18:16
25

УАФ подтвердила, что апелляционный комитет УЕФА присудил Украине техническое поражение в матче со Швейцарией и оспорит решение в Лозанне

Сьогодні Апеляційний комітет УЄФА розглянув справу щодо скасування поєдинку Ліги націй Швейцарія — Україна, який мав відбутися 17 листопада.


Нагадаємо, що у зв’язку з рішенням департаменту охорони здоров’я кантону Люцерн перевести на карантин усю делегацію національної команди України матч Ліги націй УЄФА Швейцарія — Україна було скасовано.


За підсумками розгляду справи Апеляційний комітет УЄФА вирішив визнати, що матч Швейцарія — Україна не відбувся з вини збірної України з футболу, та зарахувати їй технічну поразку з рахунком 0:3.


Віце-президент УАФ, генеральний секретар асоціації Юрій Запісоцький заявив: «Після отримання резолютивної частини рішення Апеляційного комітету УЄФА УАФ заявляє про свою категоричну незгоду із ним та про свій намір оскаржити дане рішення у Спортивному арбітражному суді в м. Лозанна одразу після отримання повного тексту рішення з мотивувальною частиною».

https://www.facebook.com/SFA/
Хто має бажання, може "побажати" швейцарцям.
Сховати
Sergio, Додам твіттер. https://twitter.com/SFV_ASF
Ну , Шева, що ти тепер скажеш про свого кума Павелка...?
Заборонили одні( неоднозначно), а винні інші? мда.... мстя за 1/8му 2006?
Сховати
Bodivin, не тільки. Швейцарці просто ссикуни проти нас.
Судиться со Швейцарией в Швейцарии. Очень логично и победоносно
Сховати
Achido, Лозанна - остання інстанція в таких випадках. На жаль, все шито білими нитками. Протидія проста в такій ситуації - наступного разу поступать так само, як поступили з нами. На тестування команду-суперника - позитивні тести - карантин і ультиматум нова команда за 24 години.
Сховати
juice, понятно какикорень квадратний. Но...
кто б сомневался...
Я еще ранее писал на пост Шахова (о "друзьях" Павелки в УЕФА) - что "друзья" (покровители) только в Украине!
То, что эту МРАЗЬ все еще "терпят" на местах - говорит о том, что местные - либо "совки", либо - в доле!(
Тю.Мразі.
УЄФА = Мафія.
Хорошо быть членом мафии.
И в чем же мы виноваты? Не мы корону привезли, от этого никто не застрахован. И были готовы играть. Ладно проигрышь, так проигрышь. Главное что б на Евро хватило игроков
Дааа, ушел Гриша на пенсию и теперь до нас нет никому дела в уефа, всякие Записоцкие, Павелки - бесполезный мусор.
Мафія.