28 січня 2016 12:38
6

Артем ФРАНКОВ: "Лукас Перес считает, что в "Динамо" ему не предоставили шанса"

Главный редактор журнала "Футбол" Артем Франков прокомментировал успешную игру бывшего динамовца Лукаса Переса в "Депортиво".


"Вы же понимаете, что раскрываемость футболиста зависит от многих факторов. Лукас считает, что ему в "Динамо" не предоставили шанса и вообще вспоминает свое пребывание в клубе нехорошими словами, думаю, в клубе придерживаются другого взгляда на предмет его уровня...", написал Франков в своей конференции на сайте Matchday.

Ну да, не випустили в жодному матчі, а жаль...
С другой стороны, парень и сам характером под стать Блохину.
Сховати
Буковина, з чого ви це взяли? з того, що він був незадоволений тим, що тренується з молодіжним складом? Про гру навіть мова не йде. Як відомо, Олег Володимирович навіть на ігри молодіжки не ходив, то як він міг би оцінити Лукаса. Його навіть до заявки на матчі не включали. Я думаю тут кожен був би незадоволений. Його ж не підписували як молодняк, типу на перспективу. Зрозуміло, що він міг би запросто не заграти в Динамо, прикладів чого десятки. Але те, що на швидкісного гравця, який може обіграти один в один, не розраховували з моменту його приходу в клуб дуже дивно, м'яко кажучи.
І взагалі, Блохіним багато був хто не задоволеним. Це ж не означає, що у всіх характер як в нього? І Лукас не заявляв чогось типу, що він як Блохін, щоб чути про себе розповіді про відстань до місяця)
Сховати
п.с. я не є фаном Лукаса, просто гравців такого типу в Динамо якраз дуже мало.
Я-я-я помешал
Так и есть!

Ему до меня как до Луны (с)