1 травня 2024 19:30

Маурісіо Почеттіно: "Є багато речей, які склалися разом, і саме тому "Челсі" має так багато травм"

Головний тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно розповів про проблеми з кадровим ресурсом у команді перед перенесеним матчем 26-го туру АПЛ проти «Тоттенгема», який відбудеться завтра, 2 травня.


«Я маю бути чесним. Можу сказати, що у новому клубі, новому процесі й у новій організації, звичайно, завжди є речі, які ми можемо зробити краще. Ми всі відчуваємо відповідальність. Є занадто багато обставин, чому це трапляється. Це важко пояснити одним словом чи одним реченням.

Звичайно, ми працюємо над тим, щоб намагатися вдосконалюватися. У нас чудовий медичний персонал, спортивна база, тренерський склад – ми всі маємо досвід управління клубами та роботи в цій сфері. Коли з'являються певні обставини, іноді таке трапляється, звичайно, нам потрібно вивчити всю наявну інформацію та бути кращими в наступному сезоні.

Нам потрібно стати кращими в комунікаціях, динаміці, стратегіях, у всьому, що нам потрібно, щоб застосувати наші знання, щоб спробувати стати краще. Але я думаю, що вже є якісна команда. Іноді з командою трапляється, що вона не виступає на потрібному рівні, але побудова нового проєкту іноді може (порушити форму). Але я не кажу, що справа в цьому. Є так багато речей, які сьогодні склалися разом, і саме тому ми маємо так багато травм», – сказав Почеттіно.