27 липня 2015 11:25
23

Дмитрий ДЖУЛАЙ: "Карточки Хачериди - две ошибки судьи"

Известный комментатор Дмитрий Джулай в своем Твиттере прокомментировал удаление защитника киевского "Динамо" Евгения Хачериди в матче с донецким "Олимпиком".

"На стадіоні розгледіти все було важче, тому подивився повтори карток Хачеріді. На мій погляд - дві помилки судді", написал Джулай.

Якщо ще тут хтось пам*ятає такого футболіста ДК, як С. Кузнецов, то із слів другого відомого футболіста В Тищенко,як їх учили: щоб не було порушення правил, футболіст повинен першим вибити м*яч, все що може бути в контакті потім - не має значення, це футбол, контактрий вид спорту і самий травматичний, по статистиці. А те ,шо суддям ФІФА в останні роки дало право бути вершителями, а не суддями, випливає хоча би з червоної картки Шовковського, коли він кидається в ноги нападнику вперед руками, рискуючи отримати удар не тільки в корпус, але і в голову, і його за це виганяють з поля, то хотів би я бачити футбол,коли футболіст свідомо пре через суддю тільки тому, шо той стоїть на дорозі гравця до м*яча.
Сховати
готовий підписатись під кожним словом
Та ви всі взагалі зробили з Хачеріді святого.Другий фол це- пряма червона картка.Перший фол спірний,тут неспорю,але другий,Хач навіть і не думав грати в мяч.Просто пацан зазнався.
Та Хач и не наиграл столько,сколько его карточки обсуждают.Душить перестал- уже спасибо !Это ему еще вертлявые не попадались -там только крыльями ))))
Все правильно сказав молодець
Ну-слава Богу!Первая карточка-не по делу:Хач играл в мяч!Вторая-ну,то таке...
У нас не суддівський корпус, а тотальне непорозуміння... Давно вже назріло КАРДИНАЛЬНЕ перезавантаження!!!
Хач зіграв на своєму рівні. Він так завжди грає. До судді є питання відносно другого попередження. Картка може мати підстави лише за умови,якщо Євген щось сказав,що почув рефері.В іншому випадку попередження нелогічне на мою думку. А взагалі рівень суддівства в ЧУ нижче плінтуса.
в первой карточке Жеке не столько за грубость, сколько за реакцию после свистка (ИМХО).
К сожалению, опрометчивые интервью Реброва и Рыбалки фактически легитимизировали правильность решений Романова. После таких заявлений как-то глупо подавать апелляцию. Своих не сдают - хорошо это или нет другой вопрос. Кстати - предыдущее удаление Хачериди датировано 14.12.2011 г. в игре с Маккаби, а в чемпионате Украины это первое.
Посмотрим на судейство в следующих матчах - учитывая, что Динамо довольно таким уровнем судейства и само предлагает тех, кого можно карать без последствий, можно ожидать продолжения эпопеи красных карточек