Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 3
Після того що федерація мутить з квитками у Львові,взагалі нема чого іти на цю гру.Бажання звичайно надзвичайне підтримати хлопців,але те що виробляють ці дибіли-це просто абсурд!!!Вроді все має бути прозоро,чесно-а насправді....
От як би не прийшли люди на стадіон,недали жирним козлам заробити ,то можливо когось би звільнили,наказали і щось би змінилось!?
А так квиток який коштував 100 грн-на OLX уже по 500 грн
ті що по 300-вже 1000 грн.
Показати
Ваня, До чого тут федерація? Не треба тупити! Якщо б чесний вболівальник не купував з рук - ніхто б не продавав! Такий вже в нас народ, спочатку вибирає собі вождів, а потім тика пальцями, що ті недолугі ворюги, хоч сам потенційно на їх місці виробляв би не гірше!
Серега, я буду щасливий ,якщо ти-правий!На рахунок дерево-ти не хами і рот свій закрий.Коли від гравців м'яч від скакуе як від дерева,то як їх називати? Просто повезло,що Дніпро просерає перші тайми і забиває собі.
Показати
Ваня, рот себе закрывай! пол гармаш и сидорчук это не пол команды! так что не надо тут голословничать тут!
Повезло Динамо.Половина команди-"дерево".Аж страшно думати коли почнеться Ліга Чемпіонів.Будуть пролітати по 0-3,0-4.Мене нервуе Леоненко,але таке враження,що він правий!
Показати
Ваня, сам ты дерево! команда входит в сезон, тренировки жесткие были до недавнего времени(предсезонная подготовка!) и к Лиге Чемпионов команда будет на ходу
No results found.